Pomôžte

antica

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 127 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Magnetická rezonancia… #23635
    antica
    Účastník (Participant)

    Kolegovci, cez Vianoce mi uplne vybuchol notbuk – čierny a prázdny…(envy) asi Ježiško nechcel spackať môj Štedrý deň výsledkami z MR. Po radostných dňoch som sa dopracovala k mailu a tam, že to práve stojí, aleee mám tam 35 lézií, 1 cystu…skade to tam prišlo??? možno Ježiško vyzbieral údaje od všetkých SM-károv a poslal mi ich poštou. Teraz už len čakať, či si budem môcť ďalej pichať…(hi). Cítim sa výborne /odhliadnuc od maličkostí/. Všetkým Vám želám úžasného Silvestra a v Novom roku, zdravíčko, šťastíčko, lásku a pohodku. Ja sa idem vyvenčiť na silvestrovský splav, či si lodičku vyskúšam ešte uvážim, je zimička(punch)

    odpoveď na: Magnetická rezonancia… #23482
    antica
    Účastník (Participant)

    Supeeeeeer, Jarka, to znamená, že sa Ti nabíjajú baterky….a zasa na ne mozes lietať ako nezabrzdený autobus!Veľa zdaru a tiež na zdravie(d)@}->--@}->--@}->--

    odpoveď na: Magnetická rezonancia… #23457
    antica
    Účastník (Participant)

    Na zdravie!!!!(d), gratulujem! aj ja čakám výsledky a bažím po (^). Cha-cha, to sú pekné Vianoce, čo? Už iný darček ani nie je potrebný….

    odpoveď na: V akom znamení si sa nar…?…. #23361
    antica
    Účastník (Participant)

    som modrooka, narodena v maji

    odpoveď na: jareš #23360
    antica
    Účastník (Participant)

    mila jarka, po dlhom case ta zdravim a zelam vela sily na tvoje obrie aktivity. obcas si precitam, co vsetko zvladas a teda ti poviem…..*THUMBS UP*
    zajtra ti od mikulasa objednavam batoh zdravia, sily, energie a chute dalej fachcit pre dobro vsetkych esemkarov, skoda, ze nie som z blavy, pichla by som ti s tym, aj ja som niekedy na baterky
    :-P

    odpoveď na: inga #23359
    antica
    Účastník (Participant)

    po dlhej dobe sa opat ozyvam, este stale chodim 2X do tyzdna cvicit, som velmi zaneprazdnena v praci, ucim, robim testovanie9, agendu integrovanych ziakov, makala som na vacsej vystave ziackych prac, zacala som malovat a staram sa svojich 3 lenivych chlapov, zivot bezi normalne. vsetkym vam drzim palce a zelam vela, vela energie a radosti;-)

    odpoveď na: inga #22618
    antica
    Účastník (Participant)

    kmitam denne ako helikoptera a mam toho coraz viac. aleee…prekonala som svoju vecernu unavu a pondelky a stvrtky chodim cvicit 1a1/2 hodiny. kalanetika, tibetania, kondicka a relax. najlepsie mi ide relaxacia, viem si uvolnit vseeeeeetko, inak ma boli vsetko. ci s cvicenim ci bez.cha, ale to uz poznam a neprekvapuje ma to. da sa to vydrzat a rozhodla som sa, ze to tak bude aj nadalej.inak je mi vyyyborne, len som si upravila v zivote priority, zase sa obcas ozvem, zelam vam vsetkym vela , vela energie , radosti a chuti do zivota.
    zmeny ziadne – jedno bohuzial, jedno chvalabohu*THUMBS UP*(n)(rofl)

    odpoveď na: inga #21703
    antica
    Účastník (Participant)

    Čavesko všetci, je to veru hanba, že som lenivá písať |-). U mňa doma niekedy nie je ani chuť rozmýšľať. Som totiž aktívny blbec, či v robote, čí doma. Ku koncu roka som mala veľa papierovačiek /okrem normálneho učenia slovenčiny atď./, potom boli prázdniny, keď som nemala akosi čas, pretože starosti a problémy všetkých známych a rodiny sú mojimi vlastnými /na moju škodu/. Bola som vydýchnuť týždeň v Tatrách, kde okrem 2 doobedí, keď popŕchalo, stále lialo (rain)(rain)(rain)a kopce som videla 2X. Teraz som v takom strese z domácich žabomyších vojen svojich príbuzných a neschopnosti svojho syna, ktorý sa s 1 a pol vysokou školou nie je schopný zamestnať, že chute písať o pohybových aktivitách akosi nemám. A začína školský rok , čiže tona papierovačiek…. ale sľubujem, v septembri sa prekonám a začnem písať. Všetkým Vám želám veľa zdravíčka, síl a energie(blush) /a schudla som 4 kilá!!!!!!!!!!!!!!!!/ ale aj tak som este ako basa:-P

    odpoveď na: O zdraví a novinkách… #21173
    antica
    Účastník (Participant)

    toto by bolo vyborne, keby to fungovalo(wait)

    odpoveď na: Betaferón #21172
    antica
    Účastník (Participant)

    ja som to absolvovala,
    -ides na odber jeden den, napr. o9.OO,
    -večer v ten den si pichnes, ale tak , aby to bolo do 12 hodin pred druhym odberom /prist do 12 hodin od pichnutia/,
    -na druhy den ides o 24 hod. od prveho odberu na druhy, tiez o 9.00 odber,

    a pichala som si aj tych 7 dni pred, takze neviem, sestra ti to presne vysvetli

    (rofl)je to velmi domotane?

    odpoveď na: jareš #20909
    antica
    Účastník (Participant)

    odpadla som!!! tolko km sa ani snad neda vydrzat! spraaaasne gratulujem:-):-O:-D

    odpoveď na: Dĺžka užívania liečby #20908
    antica
    Účastník (Participant)

    Misike, neprislucha mi rozhodovat o tom , ze ti budem radit, co mozes, co nie, to prislucha lekarom. Ja ti poviem svoju skusenost- robim, co vladzem. este som naplno v pracovnom procese a moj nazor je: vladzes sa korculovat? korculuj. vladzes behat? behaj. tak, aby ti to bolo prijemne. aj ja sa hybem, chodim na dovolenky, najdem si trasu na turu, ktoru vladzem prejst a mam uzasne plany do buducna /budem mat 50!/. takze si nezabijaj dni pesimistickymi myslienkami (wait)
    pozri si forum – cvicenie, sport, rehabilitacie

    Ak sa mas dobre, tak zijes bezny zivot, zelam vsetko naj…:-D

    odpoveď na: Extavia #20766
    antica
    Účastník (Participant)

    ja to mam najbolestivesie tam, kde mam malu tukovu vrstvu, na bruchu a ramenach som ako hebedo, takze tam to neboli(wasntme)

    odpoveď na: Extavia #20732
    antica
    Účastník (Participant)

    :-D(rofl)

    odpoveď na: Extavia #20721
    antica
    Účastník (Participant)

    ach, jaruska, nebud taka prisna (wait), pravidla su na to, ze ich nevedomky budeme obcas trosku porusovat. ved teraz to bolo o radosti (sun), co isto-iste ovplyvnilo aj navykove obdobie pichania a prekonavanie tazkosti s extaviou. a mlada studentka nam vsetkym zdvihla naladu a ja osobne som si bodla do svojho telicka smelsie(chuckle).z toho mi vyplynulo ponaucenie, ked ma niekto potesi, lahsie sa mi do seba boda. a ospravedlnujm sa, budem sa snazit respektovat temy for |-)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 127 )