DVD je dobré, keď sme doma a nemá nám kto jednotlivé cviky predcvičovať, ale keď máme možnosť zacvičiť si s reálnymi a navyše úplne skvelými cvičiteľkami-ja by som bola skôr za túto možnosť, ale to je samozrejme len môj skromný názor, bez problémov sa prispôsobím väčšine
Prajeme vam krasne prezite dni, hlavne bohate na osobne stretnutia, kvalitne procedury a cvicenia… plne zabavy, veselosti vychadzajucej hlavne z vnutra…
nech slniecko vam co najviac svieti tak na oblohe ako aj v dusi a nech sa nam vratite bez barliciek (ci vozickov), ked nie tych pravych, aspon bez tych v dusiiii … ved usmev vsetkym slusi
to vam zo srdca prajeme urcite vsetci my, co nemozme byt s vami alebo nas caka ina rekondicka ked sa nam ale vratite, cakame na vase zazitky
P.S. A ked vam zase raz bude fajn, tak si spomente aj na tych, ktori o to pre vas s plnym nasadenim bojovali a vybojovali… VDAKA JARES
A je dobalené.. Po slovách, ktoré som si prečítala nižšie a ktoré ma nakopli ešte viac mi nezostáva iné, len vytešovať sa v ešte väčšej miere ako doteraz, hoci bude mi ľúto, že sa nestretneme všetci, ale dúfam, že na Triatlone to dobehneme-a to doslova..