Pomôžte

Len tak…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,561 až 1,575 (z celkového počtu 1,646 )
  • Autor
    Osma
    Účastník (Participant)

Depku poznáme všetci,ale klamať celý národ v priamom prenose a hrať im na city, by som nedokázala (n)

Anton
    Účastník (Participant)

Zial Gabika je uz taka. HOVK.

mfranci
    Účastník (Participant)

Ahojte.. Trošku zmením tému. :-)
    Chcem sa vám pochváliť, tak ako aj vlani. Dnes sme mali zumba maratón. A predstavte si, že som vydržala celý. Boli to 4 hodiny. Ani neviete ako sa teším. Unavena som síce trošku, ale to je taká príjemná únava. Som happy, endorfíny a xerotoníny by som mohla rozdávať..:-)

Emily
    Účastník (Participant)

@}->--(sun)(flex)*THUMBS UP*Super

jareš
    Účastník (Participant)

franci…tisko ti zavidim…ale velmi prajem…si fantasticka…palec hore*THUMBS UP*

mfranci
    Účastník (Participant)

dakujem velmi pekne… ale dnes by si mi asi nezavidela..:-)unavena som este teraz..moje vyskakane platnicky dostali zaber… ale mna ta zumba asi drzi pri akom takom normalnom zivote… pri kazdej hodine nemyslim na nic…uplne vypnem a bavim sa..

Osma
    Účastník (Participant)

*THUMBS UP**THUMBS UP*(flex)8-)

adrima
    Účastník (Participant)

pekný večer prajem všetkým,veľmi tu ešte nediskutujem :-)ale dúfam,že občas sa môžem pridať:-)

administrator
    Účastník (Participant)

adrima…nevahaj..pridavaj sa o106…si tu vítanaaaa…

susan
    Účastník (Participant)

ahojte! Nedá mi aby som tu nepoďakovala Jarke, že v poslednej dobe nás veľmi dobre zviditeľňuje. Nedávno sme tu diskutovali o tom, že niektoré televízie majú aktrakciu len z najhorších prípadov. Jarka dokázala ukázať aj lepšie stránky SM. Celá som bola vytešená aj keď som videla na STV reláciu Postav dom zasaď strom a výrobky našej chránenej dielne.*THUMBS UP**THUMBS UP*:-D:-)*IN LOVE*

Emily
    Účastník (Participant)

Jaruška,si super,pripájam sa k susan@}->--@}->--@}->--(sun)*THUMBS UP*:-):-*

jareš
    Účastník (Participant)

dievčatá ďakujem vám z celého srdca…..

musím priznať fakt, že to sú ľudia v našom okolí, ktorí nás poznajú aj keď je to cezo mňa, ale dôležité je to, že to oni nám chcú pomôcť….je to vďaka týmto ľuďom,ktorí sú ochotní pre nás – SM-károv spraviť všetko, čo sa len dá

takže ďakujem im všetkým…pretože je ich skutočne veľká kopa a sú to úžasní ľudia… ;)

Emily
    Účastník (Participant)

Dievčence a chlapci,kto z Vás bol na liečení v Bojniciach? Dajte vedieť ako bolo.Ďakujem@}->--(sun):-*

Osma
    Účastník (Participant)

Ja som bola 2x a bolo super. Bola som v Mieri,je to hlavná budova.

dodo
    Účastník (Participant)

Ahoj, ak do toho nič vážne nepríde chcel by som ísť ja+manželka ako doprovod na rekondičný pobyt pre vozičkárov.

S pozdravom Jožo……Tá stránka kde si mi napísala mi vracia odpovede, tak preto píšem sem…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,561 až 1,575 (z celkového počtu 1,646 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.