janka1508
- This topic has 72 odpovedí, 5 hlasov, and was last updated pred 15 years, 2 months by Tatiana.
-
AutorPríspevky
-
24. novembra 2008 o 12:11 #593janka1508Účastník (Participant)
Včera som jedla:
raňajky: jogurt activia + 2 lyžice musli light
desiata: mandarínka + jablko
obed: šalát kúpený v Bile – 1/2 balíčka + varená cestovina – za hrsť + lyžica dresingu
olovrant: 1/2 ananásu
večera – radšej nečítať – tyčinka tvix a slané paličky26. novembra 2008 o 18:47 #4891janka1508Účastník (Participant)Dnes:
raňajky: jogurt activia + 2 lyžice musli light
desiata: jablko
obed: 150g varených zemiakov
olovrant: 2 banány (už som bola hladná)
večera: 3 lyžice varenej ryže + 1/2 varenej brokolice26. novembra 2008 o 19:24 #4897janka1508Účastník (Participant)Zabudla som – včera aj dnes na raňajky ešte káva so sójovým mliekom. ktorá to nevyskúšala, tak je to super – sušené sójové mlieko do kávy.
26. novembra 2008 o 21:18 #4911EmilyÚčastník (Participant)Ja kavu nepijem,tak si robim na ranajky sojove mlieko do vody ako kakao
27. novembra 2008 o 18:14 #4974janka1508Účastník (Participant)dnes to bolo trocha horšie.
Raňajky: jogurt activia + 2 lyžice musli light, káva so sójovým mliekom
desiata: 2 menšie pomaranče
a potom to začalo kolega je Milan takže nejaká tá sladkosť
obed: 1/2 varenej brokolice a 3 lyžice ryže
pokračovanie so sladkosťami
olovrant: nič
večera: varené zemiaky v kuchte asi 150 g, poliate kečupom a napučeným cesnakom, nevážila som to. tento recept mám ešte z delenej stravy a je to výborné.
možno budú ešte nejaké slané paličky.29. novembra 2008 o 17:19 #5067janka1508Účastník (Participant)Včera
Raňajky: 1 malý celozrnný rožok so sójovou pomazánkou, káva so sójovým mliekom
desiata: pomaranč, jablko
obed: šalát z Bily (1/2 vrecka) + 1 konzerva tuniaka malá, banán
olovrant: 2 jablká + 5 plátkov šunky
večera: slané paličky (zase hrúza ale čo už manžel mi chcel urobiť radosť, tak mi kúpil balík slaných paličiek)29. novembra 2008 o 17:23 #5069janka1508Účastník (Participant)Raňajky: 100 g syr mozarela s bazalkou, káva so sójovým mliekom
desiata: pletenka s javorovým sirupom ( kúpená v kauflande, neodolala som, zbožňujem ju)
obed: rezance s odtučneným tvarohom ( malá porcia)
olovrant: šalát + konzerva tuniaka, malá
večera: mango + 1/2 domácej klobásky len takej samej30. novembra 2008 o 17:09 #5107janka1508Účastník (Participant)dnes je to katastrofa!!!
raňajky: káva so sójovým mliekom, banán
desiata: čerstvo upečený jablkový koláč + 2 pizza rožky tiež čerstvo upečené
obed: rezeň + zemiaky + vyprážané filé ako druhý obed
olovrant: bola som u rodičov, nepohrdla som koláčom k čaju
večera: 1/2 rezňa, mango a ešte asi bude dačo, predpokladám že jablko1. decembra 2008 o 18:03 #5143janka1508Účastník (Participant)raňajky: jogurt activia + 2 lyžice musli light, káva so sójovým mliekom
desiata: mandarinka
obed: zapekané rezance (bistro „MADE IN CHINA“)
olovrant: šalát z Bily + tuniak, 2 plátky syra
večera: jablko2. decembra 2008 o 17:50 #5196janka1508Účastník (Participant)raňajky: jogurt activia + 2 lyžice musli light, káva so sójovým mliekom
desiata: mandarinka, jablko
obed: šalát kúpený v Bile – 1/2 balíčka + varená cestovina – za hrsť + lyžica dresingu, banán
olovrant: zabíjačková kaša + kyslá uhorka (aj keď to ľúbim, dala som si len trocha)
večera: jablko3. decembra 2008 o 17:46 #5238janka1508Účastník (Participant)Raňajky: 1 celozrnný rožok so sójovou pomazánkou, káva so sójovým mliekom
desiata: pomaranč
obed: šalát z Bily (1/2 vrecka) + varená cestovina – za hrsť + lyžica dresingu
večera: celý deň sa človek drží a teraz na večeru jaternica ale čo ju vyhodím?
PS: Zajtra to bude ešte horšie, veď uvidíte. Neprezradím dopredu.4. decembra 2008 o 16:29 #5274janka1508Účastník (Participant)Dnes sme mali v práci voľno a urobili sme si mikuláša.
Raňajky: 2 kukuričné žemličky, káva so sójovým mliekom
desiata: 15 km cez les+ aby nebol zanedbaný prísun ovocia tak hruškovica a jabĺčkovica (ja v obmedzenom množstve)
obed: 1/2 kg grilované bravčové koleno, chlieb, feferóny, horčica, chren, kapustový šalát + nakladaný hermelín + káva až sa hanbím ale zožrala som to všetko
olovrant: 15 km cez les naspäť domov ledva som sa doplazila, už som myslela že zavolám priateľovi na telefón (manželovi) aby prišiel pre mňa
večera: jogurt + jabĺčko5. decembra 2008 o 18:40 #5442janka1508Účastník (Participant)Dnes som bola zase nezodpovedná. Šli sme s manželom na nákupy a ja keď viem že niekam idem, musím sa najesť, lebo si myslím, že by som umrela od hladu.
Raňajky: vajíčko+100g šunka+plátok syra+ kúsok chleba s maslom+ 4 malé rajčinky, káva so sójovým mliekom
obed: bageta
olovrant: konzerva filety zo sleďa v paprikovej omáčke
večera: asi 100g tvrdého syra + jablko+ balík vianočných oplátok (tie som ešte nezjedla, ale už sa chystám)6. decembra 2008 o 20:03 #5521janka1508Účastník (Participant)Raňajky: 1 rožok s maslom, káva so sójovým mliekom
obed: granadír
olovrant: jablko
večera: koláč makovec tak 1/4 plechu
zase som to pokašlala. upiekla som koláč, vraj aby som nemusela zajtra. Ha ha ha už je fuč, zajtra môžem zase, aby si mohla dcéra zabaliť na intrák.7. decembra 2008 o 17:13 #5558janka1508Účastník (Participant)Raňajky: 1 rožok s paštekou + kápia, káva so sójovým mliekom
obed: vysmážaný syr 2 ks +zemiaky
olovrant: kuracie krídelká (dcéra si balila kuriatko, a krídelká memusí), koláčik
večera: šalát 1/2 balíčka + tuniak, jablko a ešte ma čakajú zemiakové lupienky čo som dostala od Mikuláša. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.