Pomôžte

pezať

Reakcie

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Rebif #26983
    pezať
    Účastník (Participant)

    Ahojte vsetci
    dakujem za odpoved.Pichania ako takeho sa nebojim „som masiar“(manzelka ma presnu ruku,ale tiez si uzila kym sa to naucila) ale bojim sa tej reakcie,bojim sa ci budem schopny normalne fungovat.momentalne chodim do prace.No a druha vec su tie psychicke stavy.po avonexe mam druhy den po vpichu neskutocnu debku,potom to prejde.Neberiem ziadne ine lieky len hodinu po picnuti jeden ibalgin(najlepsie sa osvedcil) a vitaminy B a D.Po pripadnej strate zamestnania sa to este asi zhorsi.Mam rodinu ktora za mnou stoji a podporuje ma ale ked pride debka tak mi je vsetko jedno a odnasaju si to moji najblissi co ma tiez potom velmi mrzi.Fyzicky vladzem robit vsetko niekedy az zabudam ze so mnou nieco nieje v poriadku ZATIAL.Ale bojim sa ze ma tie inekcie 3x do tyzna zlozia aj po tejto stranke.
    Preco zmena liecby? MR ukazalo 1 nove aktivne lozisko.Inak ich mam okolo 40 na mozgu aj v mieche.Liecim sa prvy rok.a 7 rokov som chodil po doktoroch od dveram k dveram ved to vsetci poznate…Ataky boli,ale ako sa liecim je ich menej a su miernejsie.

    odpoveď na: Rebif #26947
    pezať
    Účastník (Participant)

    Ahojte.
    Od decembra mam prejst z avonexu na rebif,obavam sa toho.Po avonexe som bol 2 dni mimo ale bolo 1x do tyzdna teraz to ma byt 3x a tej reakcie sa vyslovene bojim.Doteraz som chodil normalne do prace ale neviem ci budem schopny chodit aj dalej??? mam ztoho obavy.Fyzicky som na tom dobre ale psychika je v… Avonexove priznaky sa po roku upravili na „prijatelne“V piatok som pichol a pondelok fical normalne.Na zaciatku liecby ste vsetci mali avonex alebo ste mali ronvo nejaky iny liek? Nie je moje telo zvyknute na urcitu davku davku interferonu? alebo sa mam pripravit na horsiu reakciu???
    Prosim poradte…Dakujem:S

    odpoveď na: Avonex #23481
    pezať
    Účastník (Participant)

    Vcera som dostal prvu celu davku Avonexu, dufal som ze to bude v pohode ,lebo po polovicnej davke som bol celkom na tom dobre.Ale nebolo: po 5tich hodinach totalna slabost zimnica a bolest hlavy(tabletka moc nepomohla).Dnes rano…zimnica presla hlava boli stale ale menej , a slabost zostala.
    Som zvedavy ako to bude pokracovat dalej…
    Drzim palce vsetkym vsetkym, a pevnu ruku tym ktori si pichaju sami…

    odpoveď na: Avonex #23401
    pezať
    Účastník (Participant)

    Ahojte

    Dnes som dostal prvu polovicnu davku AVONEXU. Z nemocnice ma po 3 hod. pustili domov ze vraj im poistovna nepreplaca pri zavedeni a nadstaveni davky hospitalizaciu. Pred chvilou mi volala doktorka ako sa citim…
    …neviem trocha ma boli hlava a som stale smadny inak nic. Co tu citam tak neziaduce ucinky su rozne… som zvedavi ci sa to bude v noci zhorsovat.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)