klincek
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
klincek
Účastník (Participant)ahojky.ja sa vzdy zacinam na zimu citit lepsie,v lete je to vzdy horsie .aj ked ak som bola v grecku pri mory tak to bolo ine.ina morska klima mi robila maximalne dobre
teraz som sa cez leto schovavala na zahrade v tieni.klincek
Účastník (Participant)hadka je solou lasky
ale nech sa vam ruka neposmykne,
aby ste nahodou nepresolili.GRUZINSKE PRISLOVIE
klincek
Účastník (Participant)laska je ako lubezny kvet,ale treba mat odvahu,aby sme ho sli odtrhnut na kraj starsnej priepasti
STENDHAL
klincek
Účastník (Participant)dnes sa od rana citm bombovo.rano som trosku jemne pocvicila ,postavila sa aj na vahu a par dek je dole tak to tiez hned potesilo.a vobec dnes mam pocit ,ze by som skaly vedela lamat.hura mam sa fajn
klincek
Účastník (Participant)dnes som si zacvicit skusala uz aj ja,no rano v postielke este kym som vstala,take lahsie na prebratie koncatin.
moja prababicka tak robila cely zivot,tak reku zacnem aj ja takto pomalicky
a neublizilo mi to,bolo to vcelku prijemne
a musim sa pochvalit,zhodila som 3kg.za tu dobu co papam viacmenejlen cestovinky biele jogurty a zeleninku,asi dva tyzdne.
nesmiem to porusovat ,pokazde ked to co i len trosku porusim je mi zletak idem pokracovat a skusat k tomu aj cvicit .
klincek
Účastník (Participant)ta cina sa hlada podla rokov narodeni a je tam dake rozpetie prveho az druheho mesiaca este v tom druhom roku.
podla toho co som si kukala ,to charakterizuje cloveka este viac.neviem ty si asi pes alebo kohut ,neviem nemam knizku,ale aj na webe to najdes a mozes si to cele precitkat.
a citanicka je to interesantnahladas pod cinske horoskopy
klincek
Účastník (Participant)dnes som rano pocula ,ze tento tyzden je velmi vhodny na ocistu organizmu,treba dostat do seba ,vela zeleninky a lahsich jedal a organizmus sa nam nielen ze dobre tento tyzden precisti,ale aj dake to deko lepsie zhodime.
klincek
Účastník (Participant)ok doky
klincek
Účastník (Participant)boze to sa ti ce terazky v noci?no nevykasla la by som sa ja na to
ja si pijem kafe late mnam,a udrziavam velmi milu konverzaciu
stavam sa zavyslackou
klincek
Účastník (Participant)ved aj ja tak vravim.ale preskocme temu .to uz je velmo sukromno sem ,to skor na email.
ja sa tu nalietam viac jak pri sporaku,sakris ,ale lubi sa mi toklincek
Účastník (Participant)jedovanie ubera zo zivota
ale ak pohodicka tak pohodicka
klincek
Účastník (Participant)
klidekklincek
Účastník (Participant)nik sa nehada ,vsetkeho sme sa vzdali okrem podielu na byte v meste v ktorom sme este vyrastali aj my za ery manzelstva nasich rodicou,mama odisla.vsetko sme nehali vdove auto ,peniaze atd a malo toho neboloa nevidim dovod preco by sme sa mali v jej prospech vzdat aj prava na podiel bytu.aj notarka vravela ,ze sme urobili velke gesto v jej prospech.ona nas nemusela nikdy ,respektivne po uzavreti manzelstva s otcom nas uz nemusela vidiet ani citit a to sme boli este decka.a ked som ochorela,zakazovala otcovi aby mi niecim pomohol aby sa vraj nenakazil,krava
klincek
Účastník (Participant)ona neracila nas dievcata /otcove dcery/sme 4,kvoly majetkom atd,a teraz nas musi vyplatit a vsade vykrikuje ze nie sme jeho deti ,ze nasa mama sa sprepacenim to……je to ubohy pokus ani neviem o co.s otcom sme sa pomaly 20 rokov museli stretavat len tajne a ja osobne ju vobec nemusim vidiet
klincek
Účastník (Participant)ja chcem ist skor .aj kvoli hrobu otca,nechcem tam stretnut jeho vdovu./nasi boli rozvedeny/
-
AutorPríspevky