klincek
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
klincek
Účastník (Participant)dakujem za gratulaciu.ano je to dnes
klincek
Účastník (Participant)no ja budem lustit este velmo dlho moje lekarske spravicky asi kym to vsetko aj pochopim a na sudoku neostane cas
klincek
Účastník (Participant)no tak keltsky nepoznam ,to sa podla coho urcuje?
klincek
Účastník (Participant)ked beres kortikoidy tak automaticky ti to zdvihne cukor aj ja som ho mala vysoky ale ked som prestala brat tak klesol .a ja som mala problemy s ocami a po tej liecbe opat videla .jedine co som nenavidela bolo to ze som z toho bola spuchnuta ,naliata az no
klincek
Účastník (Participant)mne davali kortikoidy v infuzkach a prednison v tabletkach a bohvie co este ,nepametam .take ine a magnezka mi davali ked som mala problemy s chrbticou a krizami a tiez do toho davali nieco od bolesti tusim algifen,tiez si uz nepametam co som vtedy presne brala musela by som kuknut stare prepustacie spravicky z nemocnice.a tot sa mi vcul nece hladat
klincek
Účastník (Participant)tak to sa uz vola ludovo harula.ale to uz nie je o depkach.papa
klincek
Účastník (Participant)nie ja neberiem ziadne lieky na sklerozu,iba vitaminky becka,decka a magnezko
a nechodim ani na ziadne preliecenia do nemocnice pravidelne raz do roka ,uprimne povedane po prve o tom pocujem ,ze niekto chodi pravidelne raz do roka na preliecenie 10 dnove do nemocnice,a na infuznej liecbe som bola naposledy v roku 2001 kedze som mala male problemy vtedy.tak sa preliecil ten zapal vtedyklincek
Účastník (Participant)nebud smutna ,je chora a ktomu ma uz aj svoje roky ,niektory starsi ludia byvaju chvilkami zvlastny a nie to este ked su chory. a co ty viez mozno kazala dedkovi kupit aj nieco pre vas ,urcite si uvedomuje ze jej pomahate a vazi si to aj.nikdy nie je nic take ako sa na prvy pohlad zda. a kazda choroba sa chtiac ci nechtiac tyka vsetkych v jednej domacnosti minimalne ak nie celej rodinky.s takych veci si ja uz tazku hlavu nerobim.
klincek
Účastník (Participant)tak to nemalo chybu jares.mi to pripomenulo mna.
klincek
Účastník (Participant)ja tak isto,byty boli drahe uz jak slak,tak kde sa dalo financne aj vyjst aj prerobit tak sa kupilo.a som spokojna byvam hned pri inchebe a som za 5min v meste,
no anginu treba liecit v postielke,cajik med a citron
inak mne pomaha na anginu aj zmrzlina
klincek
Účastník (Participant)tak to sa nacakam kym to utecie ten maly bude mat teraz len 19mesiacov
a nemylis sa chodi do piatej
no fakt trosku neskorsie som zacala tie deticky robit ,ale poznas to snad v dnesnej dobe im chces aj nieco dat a pred tym nez to pocnes tak nic nelutovat.
a hviezdicky aj ja rada nad morom byvaju nadherne
padat som ziadnu este nevidela
sakra ,to preto sa mi nic nesplnilo tak ako som chcela
klincek
Účastník (Participant)neviem ci som mladcia od teba ,ja budem mat tento tyzden 37,som sudila podla toho potom ,ze aku mas velku dcerenku ,moj najstarsi ma len 11r,
klincek
Účastník (Participant)ty uz mas tolko rockov??ja som si podla toho ako pises myslela ,ze si mladucke dievcatko
klincek
Účastník (Participant)pekne ,ze tak mame pomahas,to ta chvali
klincek
Účastník (Participant)nedrzala som nikdy dake diety.nemam na take nieco pevnu volu.po prvom synovi som po porode schudla ani neviem ako na 54.teraz je to ine .nie ze by som chcela drzat dietu aj ked by sa mi zisla,ale jednoducho mam problem prijimat urcity druh potravy,
ryza a cestovinky ,zelenina mi robia dobre ,co najmenej tukov ziadne mastne salamiky a maska,ked tak len hovadzie a kuracie na prirodno bez koze a bez stipky masti ci oleja .pokazde ak nieco take zjem je mi hrozne .mam po cely den bolesti hlavy a nevhodne jedlo to len zosilnuje.a uz som zhodila aj 3kg.je to sice len zlomok z toho co by som mala teoreticky dat dole ,ale ide to nenutene a len vdaka tomu ,ze vlastne nic nemozem pomaly jest. -
AutorPríspevky