Pomôžte

dh1958

Reakcie

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: kvapky MMS #28219
    dh1958
    Účastník (Participant)

    užíval niekto, užíva kvapky MMS – s akým efektom?

    odpoveď na: Zoznam zdravotníckych pomôcok #15220
    dh1958
    Účastník (Participant)

    Keď už ide o to, uvedená diskusia o téme reklama je absolútne o ničom.
    Opakujem naša stránka je určená pre všetkých a pre všetko, čo sa týka SM, nik s pacientov nie sú natoľko fundovaní, aby vedeli, čo je pre ktorého pacienta dobré a čo mu pomôže a nevedia to ani samotní lekári, v podstate sa stále nachádzame v štádiu HĽADANIA, v súvislosti s laserovou terapiou-Bioqant som sa pýtal, či to niekto skúšal alebo mal nejaké skúsenosti, takže to mala byt iba diskusia na túto tému (link bol odstránený).
    Takže znova opakujem linky na tejto stránke sa písať nebudú ale je potrebné písať o všetkom a čokoľvek, čo by eventuálne pomohlo pacientom s SM.
    Bol by som rád, keby sme diskusiu o webových linkách už uzavreli, vzhľadom na to, že sa nebudú používať.

    odpoveď na: Zoznam zdravotníckych pomôcok #15202
    dh1958
    Účastník (Participant)

    pani Silvia opravedlňovať sa nemusíte, všetko je v pohode, aj keď si myslím, že v našom prípade určite nie je link na nejakú adresu reklamou (wait)(punch), a čo sa týka tých pravidiel, treba písať o všetkom okrem webových adries súkromných subjektov, každá info je pre nás dobrá,
    pekný deň :-)

    odpoveď na: Zoznam zdravotníckych pomôcok #15149
    dh1958
    Účastník (Participant)

    ahoj babenky,vďaka za obidva príspevky, jaruška akceptujem, že reklama nem, ale nikto z nás sem nedáva firmy, alebo poznatky za účelom obohatenia, alebo reklamy pre niekoho,potom by tu nemohla byť ani diskusia o rebife, avonexe, copaxone a pod., ale v pohode na budúce to opíšem nejak takto: svíty to, je to červené, strká sa to do nosa a jeeee to …………..??? je to iba žart :-D:-D
    ahojte pekný deň

    odpoveď na: Zoznam zdravotníckych pomôcok #15126
    dh1958
    Účastník (Participant)

    ano som pacient, a čo sa týka tej reklamy, čo ste mali na mysli? otázku k laserovej terapii? alebo zdravotné pomôcky? na tomto fóre je potrebné preberať čokoľvek, čo môže pacientovi s SM pomôcť, vzhľadom na individualitu diagnózy to môže byť u každého niečo iné, nikomu tu nič nikto nevnucuje, nevidím problém v tom, že sa pomenuje konkrétny výrobok, alebo firma (zdravotné pomôcky), na poslednom stretnutí v Piešťanoch bol zo strany pacientov prejavený o tieto informácie záujem,
    pekný deň

    odpoveď na: COLOSTRUM #15092
    dh1958
    Účastník (Participant)

    Colostrum , taktiež nazývané mledzivo, je tekutina, ktorú produkujú mliečne žľazy všetkých cicavcov krátko pred pôrodom a v prvé dni po pôrode. Nazýva sa tiež „ prvým mliekom“ .Ale pozor! Je veľmi dôležité vysvetliť rozdiel medzi mliekom a colostrom. Colostrum neobsahuje laktózu, takže nevyvoláva alergické reakcie a tiež obsahuje veľké množstvo protilátok, ktoré zvyšujú obranyschopnosť organizmu. Pre novorodených cicavcov je colostrum veľmi dôležité pre prežitie. Dôvodom je vysoká koncentrácia imunitných faktorov. U ľudí sa niektoré imunitné faktory nachádzajú aj v placente, preto ak novorodenec po pôrode nedostáva colostrum, nie je priamo vystavený smrti. Iným cicavcom / napr. Teliatkam/ sa dostáva imunitná ochrana výhradne z colostra. Colostrum má najväčší podiel imunoglobulínov najmä v prvých 12 hodinách po pôrode. Je dôležité povedať, že pre potreby človeka sa spracováva len nadbytočné colostrum.

    Colostrum stále podlieha veľkému množstvu výskumov, aby sa zistili ďalšie prospešné látky pre človeka. Zatiaľ sú najdôležitejšie imunoregulátory, rastové faktory . Veľmi zaujímavé je, že colostrum pôsobí na človeka harmonizujúco, povzbudzujúco/ keď už je človek takmer na „dne“ so svojimi silami/, a čím je človek na tom horšie, coslostrum zaúčinkuje oveľa rýchlejšie. Colostrum nielen podporuje imunitný systém, ale pôsobí aj na samoliečivé sily organizmu , aby sa rýchlo spamätali a začali pracovať. Žiadny iný produkt prírody to nedokáže , ale colostrum to robí s prirodzenou ľahkosťou. Colostrum nie je možné vyrábať synteticky, doposiaľ každý vedec, ktorý sa o to pokúšal, dopadol neúspešne.

    odpoveď na: Zoznam zdravotníckych pomôcok #15091
    dh1958
    Účastník (Participant)

    Ortopedicko-protetické pomôcky
    Na nasledujúcich stránkach PROTEA Vám chcem predstaviť niekoľko výrobkov z každej zo základných okruhov ortopedicko-protetických pomôcok. Podrobnejší zoznam našou firmou zhotovovaných pomôcok nájdete na stránke zoznam pomôcok, kde sú jednotlivé pomôcky rozdelené do skupín podľa liečebného poriadku. Nakoľko ide o individuálne výrobky, môžu byť zhotovované v rôznych modifikáciách a kombináciách, podľa konkrétnych požiadaviek zákazníka, respektíve podľa potreby vyplývajúcej z jeho zdravotného stavu.

    odpoveď na: Okienko pr vozíčkarov #12583
    dh1958
    Účastník (Participant)

    prepravná služba vozičkárov na tejto stránke
    http://www.csz.sk/dokumenty/poradna_info/poradna5.pdf

    odpoveď na: Gratulácie #4090
    dh1958
    Účastník (Participant)

    Ďakujeme za prekrásne prežitie soboty 25.10.2008. Takéto veľkolepé výročie sme ešte nezažili v žiadnom združení. Myslím si, že takýto hlboký zážitok sme už dlho nemali, iba ak po pobyte s Vami v Piešťanoch. Srdečná vďaka všetkým organizátorom ale najviac Jarke, ktorá opäť ukrojila veľký kus koláča a nastavila veľmi vysoko laťku a obetovala svoj vzácny čas z rodinného zázemia.
    Dúfam, že takými postupmi sa budeme mať všetci len a len lepšie.
    Ďakujeme, ďakujeme…… Zlatka a Duško

    dh1958
    Účastník (Participant)

    Z prekrásneho a veľa zážitkov plného rekondičného pobytu zo super skupinou famóznych kolektív zceľujúcich človiečikov, Vám zo srdca ďakujem, za skvelú atmosféru vytrhnutú zo stále sa točiaseho sa života v rovnakých šľapajách.
    Užili sme si relax-masáže, plávanie, aktívnú činnosť a cvičenie, prejedania sa a smiechu každú chvíľu….
    Som veľmi rád, že sa to podarilo bez ujmy na zdraví nás všetkých účinkujúcich vo výnimočných akciách.
    ďakujem dobrému nápadu a starostlivosti Jarky a Ivetky
    S plným elánom a úsmevom na tvári do ďalších dní prajú Dušky a Zlatka pá, pá,pá
    bajkonur na oblohe)

    odpoveď na: Voľne dostupné lieky… #2900
    dh1958
    Účastník (Participant)

    Ahoj Daška,
    ja som tento prostriedok uzival takmer dva mesiace a mam skor negativne skusenosti, tohli mi a boleli ma nohy a citil som sa slaby, uzival som to 2xdenne, tak som to vysadil a citil som sa znova lepsie, vynasiel som to v madarskych mediach a objavuje sa to aj v sucasnosti, neviem nechcem ta znechutit, ale mne to jednoducho dobre nerobilo, ale Jarka mi dala telef. cislo na jednu damu, ktora to zacala uzivat po mne, ale iby 1x denne,bolo by zaujmave spytat sa na jej skusenosti, zatial ahojda a ked budes zvedeva, tak znova rad odpoviem, Dušan

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )