Pomôžte

bea205

Reakcie

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
  • odpoveď na: Kombinácia krvných skupín našich rodičov #3651
    bea205
    Účastník (Participant)

V dávnych časoch v Ázii snúbencom odobrali krv a spojili ju v jednej nádobe. Ak zmes zostala v tekutom stave, znamenalo to, že bohovia podporujú manželstvo a zabezpečia mu šťastie. V súčasnosti svet znovuobjavuje význam krvných skupín a charakteru, ktorý s nimi súvisí, aj keď, pravda, v iných súvislostiach ako kedysi.
    Vďaka hematológii dnes vieme, že spájanie krvi závisí od zhodnosti krvných skupín. Po spojení nestuhnú len rovnaké skupiny (A s A, B s B, AB s AB, O s O). Súčasná psychohematológia – veda zaoberajúca sa vplyvom krvných skupín na osobnosť človeka – nezdieľa názor dávnych aziatov. Naopak, tvrdí, že dobrý pár môžu vytvoriť iba žena a muž s rozdielnymi krvnými skupinami.

Vhodné kombinácie
    A + O,B
    B + A,AB
    AB + O,B
    O + A,AB

Nevhodné kombinácie

A – AB
    B – O
    AB – A
    O – B

odpoveď na: Kombinácia krvných skupín našich rodičov #3650
    bea205
    Účastník (Participant)

Dostala sa mi do ruk zaujimava priloha o krvnych skupinach. Nieco z nej prekopirujem aj sem. Je tam aj tabulka v ktorej sa dozviete ci sa k sebe partneri hodia a ci nie, podla krvnej skupiny. Tak napriklad ja s manzelom sme OK, ja som B a on je AB. Ale moji rodicis boli nevhodnou kombinaciou O+B. Tak by ma zaujimalo, ako na tom ste vy …
    /ak mate zaujem preposlem tu prilohu celu na email alebo cez ICQ, najdi meno Bea a najdes na mna kontekt: http://www.skleroza-multiplex.sk/index.php?module=articles&func=display&ptid=10&aid=196#1409/

odpoveď na: Zdravotný, neviem čo s ním… #2378
    bea205
    Účastník (Participant)

tak toto si pisala 16.4.08

… tak po včerajšom cvičku

som bola celkom vyšťavená…a to myslím vážne….
    koho to ešte tak zloží ako mňa ?

prišla som domov, úplne grogy a už o pol 9 som ležala a spala…aj keď som sa zobudila neskoršie a ešte som musela psa vyvenčiť…ale unavená som bola fakticky statočne…

Presne to zapada do scemara SM. Opozdene reakcie, aspon ja mavam svalovku nie na druhy ale az na treti den. Takze to nie je zahada. Odporucam zmerat tlak a HLAVNE zvolnit tempo! Jarka, setri sa prosim Ta, … sa divim ze si na tu oslavu isla, ved oni by to pochopili.Tiez su to len „smrtelnici“. Drzim vsetky palce a setri sa! caw

odpoveď na: Sm-ka mi vzala… #2353
    bea205
    Účastník (Participant)

… mas pravdu, strava je veeeelmi dolezita a dostatok kvalitnej vody tiez! Drzim Vam palce vsetkym co sa snazite SM-ku porazit!

odpoveď na: Sm-ka mi vzala… #2344
    bea205
    Účastník (Participant)

odpoveď na: PETÍCIA – VÝZVA #2038
    bea205
    Účastník (Participant)

„Ministerstvo však zároveň upozornilo, že ak je u pacienta diagnostikované ochorenie po dovŕšení 45. roku veku, môže požiadať svoju zdravotnú poisťovňu o udelenie výnimky a o individuálne posúdenie prípadu revíznym lekárom. „Ministerstvo má konkrétne informácie o tom, že na Slovensku sú pacienti, ktorým zdravotná poisťovňa po individuálnom posúdení hradí liečbu interferónmi aj v prípade ochorenia SM diagnostikovaného po dovŕšení 45. roku veku,“ uzavrelo MZ.“ …..ak je to naozaj take bezproblemove dopracovat sa po 45-ke k liecbe, tak potom vlastne to obmedzenie nema opodstatnenie, kludne sa moze zrusit a stane sa len to, ze pacientom sa zjednodusi pristup k liecbe. A este sa usetri kopec casu okolo udelovania vynimiek! Je tak? Tak vlastne o co im ide?!

odpoveď na: PETÍCIA – VÝZVA #1780
    bea205
    Účastník (Participant)

Bueška?…veď je to celkom milá skomolenina :) ale ak inak nedáš, to pivo si píšem :)aby som nezabudla a prídem si ho vyzdvihnúť, odpiť, nie ako ospravedlnenie ale „na víťazstvo našich zbraní!“ pa

odpoveď na: PETÍCIA – VÝZVA #1765
    bea205
    Účastník (Participant)

…zapnem telku a je tam Jarka, zapnem rádio a je tam Jarka, otvorím ladničku a je tam … :)ne, ne, Jarka nie ale ani by som sa nedivila. Ale teraz vážne: Jarka, včera to fakt bolo prekvapko ale potešila som sa, že konečne sa ten rozhovor v rádiu vrátil do správnych koľají. Dokonca ten SM-kár z BB tvrdil, že nepozná nikoho kto by mal problém so schvaľovaním liečby! …kde to žije? Dík, že si sa ozvala, za seba Ti poviem, že ja som posero s prejavovaním sa takto navonok. Dík, že Ty si „valec“! A ešte čosi …ĽUDKOVIA, POMMÁHAJTE AKO VIETE, TOTO DIEVČA NASTAVUJE CHRBÁT ZA KAŽDÉHO Z NÁS! Kto si ešte neskúsil tú radosť, keď oslovená osoba zistí, že nechcete peniaze len jeden obyčajný podpis? Ľudia veľmi radi pomôžu keď ich to nič nestojí a získajú z toho dobrý pocit! Odporúčam vyskúšať! :))) pa

odpoveď na: Moje skúsenosti s chovaním zvieratka… #1517
    bea205
    Účastník (Participant)

GRATULUJEEEEEM! …a zelam este vela krasnych rockov v kruhu svojich milovanych v stasti a samozrejme v zdravi! Dufam, ze Ti panicka odovzda bostek na nostek a pozdravuju Ta (aj zbytok smecky) moji dvaja chlpati nezbednici. :) Gabi, krasny pribeh si napisala, az mi slzy vyhrkli! Aj Tebe prajem vsetko dobre. pa Bea

odpoveď na: V ktorom roku si sa nar… #1368
    bea205
    Účastník (Participant)

maj/1969

Ahojte forumaci, mate to tu pekne :), supeeeer! pa, Bea

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )