Pomôžte

PETER

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Gratulácie #3696
    PETER
    Účastník (Participant)

    Všetkým by sme Vám chceli veľmi pekne poďakovať za praktický darček, ktorý nám priniesol veľa úsmevných chvíľ.
    Pre tých, ktorí nevedia, ide o osobnú váhu, ukazujúcu aj BMI index. (sun)

    manželia Súdorovi

    odpoveď na: Matliare – trojdňový rekondičák #2241
    PETER
    Účastník (Participant)

    ahojki,

    ak ma niekto zaujem o odvoz, mame volne 2 miesta v aute, vyrazame zo Sale, smer na BB

    pekny den

    odpoveď na: Avonex #2115
    PETER
    Účastník (Participant)

    Ahoj Blanka. Ja ti asi tasko poradim. Horucky som nemal, zato mam velke bolesti klbov, svalov a krizov. Beriem na to COXTRAL, ktori zabera. UZ som sa pokusal ho aj nezobrat, ale nedalo sa to vydrzat. Dufam, ze sa ti podari najst liek, ktori bude zaberat. Skusaj.

    odpoveď na: inzercia … #2089
    PETER
    Účastník (Participant)

    ja velkodusne darujem 1 a viac zapalovych lozisk, odber mozny ihned, doveziem az k zaujemcovi, stav udrziavany, pri vacsom odbere pridam aj 1 nove
    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

    odpoveď na: Avonex #1543
    PETER
    Účastník (Participant)

    Aj mne to hovorili na zaciatku, ze sa to ma tak robit a nerobili to tak. Ale skusku robim od sameho zaciatku a je pravda , ze to boli. Bolo mi povedane, ze si mam pichat do stehna, ramena a sedacieho svalu. Pritom v letaku sa neodporuca pichat do sedacieho svalu. Tak ja neviem.

    odpoveď na: Avonex #1524
    PETER
    Účastník (Participant)

    Prispevky akosi postali. Dufam,ze ste na tom zdravotne dobre a mate vela prace. Neviem cim to je, ale ja sa citim neustale unaveni. A zase picham do sedacieho svalu, do ramena ma to zacalo bolet a do stehna sa neodvazim. Zivot je zmena a pichanie si to tiez vyzaduje, tak preco nie.

    odpoveď na: Dnes mám super deň… #1443
    PETER
    Účastník (Participant)

    neviem ci to je atak. Ja som teraz neustale unaveni. Ked mam na prd den, co byva casto a nic sa mi nechce ba dokonca ani lezat a sledovat telku, vyskocim a idem upratovat, varit, opravit co treba a podobne. Za chvilku zabudnem na bolest a vecer zaspim ako zarezani.

    odpoveď na: Avonex #1394
    PETER
    Účastník (Participant)

    Ahoj. Co som si vsimol. Dostal som nove balenie Avonexu. A v mnom je navod. Na strane 51 bod 2 je pisane, pichat do sedacieho svalu sa neodporuca. Bolo to aj predtym?

    odpoveď na: Dnes mám depku…. #1393
    PETER
    Účastník (Participant)

    Necitat, len si tak pisem.
    Momentalne je mi na prd, uz aby bola doma Andy, aby ma mal kto polutovat. Tak dobre mi to padne, ked sa o mna ma kto postarat.

    odpoveď na: Avonex #1219
    PETER
    Účastník (Participant)

    Prvu som si nechal pichnut, ale az ma potom zalial studeni pot. Bez zavahania mi to tam vrazila a vytlacila, ani skusku nespravila. Druhu davku som si radsej dal sam. Bolo to v pohode, ale povedal som si co sa budem trapit dam jej este sancu. A odvtedy mi to picha. Vidim na nej, ze ju to niekedy boli viac ako mna. Take ja mam velke stastie.

    odpoveď na: Akcie celoslovenské… #1218
    PETER
    Účastník (Participant)

    Ahojte.
    Mikulasske stretko sa mi velice pacilo. Skoda ,ze sa to vecer tak rychlo rozpadlo. Ja som bol v pohode a plni sil. Spoznal som inich a pokecal o praci, chorobe, liecbe a podobne. Nemam moznost chodit na kazde stretko. Som zamestnani, unaveni a nemam to na skok do BA. Preto som rad, ze to bolo fajn a uz sa tesim na najblizsie stretko.

    odpoveď na: Avonex #1106
    PETER
    Účastník (Participant)

    Ahoj. Ak ti paralen nezabera ani v takom mnozstve neber ho. V lekarni ti urcite poradia nieco ine na potlacanie teploty a chripky. Mne na bolest nic nezaberalo. Vsetci mi zhanali vsemozne lieky na bolest a nic nezaberalo. Az som to povedal doktorke a ona mi predpisala coxtral na klby. Od tedy nemam bolesti a pichanie je v pohode. NA KAŽDĚHO PLATÍ NIEČO INĚ. MUSÍŠ TO LEN NÁJSŤ. Vela zdaru.

    odpoveď na: Avonex #1090
    PETER
    Účastník (Participant)

    Ahoj. Dam si paralen 500, potom za pol hodiny si pichnem Avonex a potom za hodinu si dam coxtral (na bolesti klbov). Horucky som este nemal ani pri prvom pichnuti, ale zato mam potom bolesti klbov, svalov a krizov. Odkedy beriem coxtral tak uz nemam bolesti.

    odpoveď na: Toto by sa mohlo zmeniť… #1056
    PETER
    Účastník (Participant)

    Ahoj.
    Volakedy, myslim na ceskej stranke SM som natrafil, ze tam mali fotku, meno, vek, zaluby, ako dlho sa liecia a podobne. Podla mna by mohlo byt nieco take pre PRIHLASENICH.

    odpoveď na: Avonex #1055
    PETER
    Účastník (Participant)

    Sorry, az teraz som si toho vsimol co som napisal. Opravujem sa, do sedacieho svalu a nie do zadku. To by mi zacalo vadit urcite skor. :-)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 18 )