privádzate ma svojimi písmenkami do trémy, za prvé, neviem ako reagovať na takéto milé a krásne reči-písmenká, hoci je to krásne a milé a úprimné a mňa to hreje pri srdiečku – osobne neviem ako by som mala prijať vaše slovíčka, za druhé, všetko čo robím, robím z lásky pre vás – vtedy sa neočakáva za to nič…poznáte to určite aj sami…a ako už všetci viete, všetko, čo robím, robím preto, že mi to vy všetci dovolíte – dovolíte mi, aby som vám mohla byť nápomocná, aby som mohla vyvíjať všetko, to, čo vyvíjam a tým vám (aspoň ja si to myslím) sa snažím uľahčiť náš nie celkom ľahký život…
ľudia, veľmi si vážim, že si ceníte moje „kroky“, ja vás však mám rada aj bez toho, mám vás rada všetkých a všetkým som vám vďačná za naše Združenie, ktoré si spoločne budujeme, v ktorom si spoločne uľahčujeme našu existenciu…
Je to NAŠE združenie, NÁS všetkých…a kým nám to všetkým dovolia okolnosti, zdravie a šťastie…tak nech to tak ostane čo najdlhšie, a zároveň nech sa naše rady rozširujú, aby sme mohli tento pocit „šťastia, lásky, zdravia“ rozdávať plnými priehrštiami ďalej všetkým, ktorí to potrebujú…ĽÚBIM VÁS…