Recepty
- This topic has 164 odpovedí, 22 hlasov, and was last updated pred 13 years by Osma.
-
AutorPríspevky
-
10. novembra 2008 o 21:18 #4383ferinoÚčastník (Participant)
Ja som zase pojedol tú chlebovú pizzu. Bola dobrá.
10. novembra 2008 o 21:48 #4386klincekÚčastník (Participant)ja uz asi varim len pre rodinu,ja nic riadne nejem ,nemozem a ak zjem tak mi je zle .
neva chudnem a zacinam sa aj lepsie citit a ten moj mi to dokonca dnes aj povedal ,ze je to uz dost vidno ,hurrrraaaaaaa
aj ked asi to robi ta SMka
s pevnou volou toto uz nemam nic ja sa len bojim dat nieco riadne do ust a vlastne ani nemozem tak zeriem len tie ryzove chlebicky tie mozem
tie mi neublizuju
12. novembra 2008 o 21:31 #4436MiroÚčastník (Participant)Vidím že sa tu niekto prejedá a hreší (klincek), pozor aby ti to neuškodilo.
A niektorých čo skôr držia diétu (ostatný), že sa nehanbíte, Treba papať ako klincek a potom vám bude všetko chutiť bez reptania13. novembra 2008 o 7:40 #4440jarešÚčastník (Participant)no dnes si syn varí sám… si vybral mjasko z mrazničky
sme ho mali dať za kuchára…občas celkom dobre uvarí…
13. novembra 2008 o 7:58 #4444klincekÚčastník (Participant)takeho kucharika mat doma je celkom fajn.sikovny chlapec.sa ti podaril
13. novembra 2008 o 15:58 #4454jarešÚčastník (Participant)Zdenuš…šikovný ako šikovný
ale občas je fakt šikovný…
15. novembra 2008 o 18:19 #4492klincekÚčastník (Participant)urobila som rychlo tortu .pre tychkto nepozna pisem
nepeceme -4 kysle smotany ,trosku praskovy cukor kazdy ako ma rad a kolko sladke ,2 male balicky gulatych piskot ,2 konzervy jahod alebo ineho ovocua volba je na vassmotanu si vymiesam s cukrom ,na dno tortovej formy das 1 balik piskot.zalejes to polkou rozmiesanej smotanky potom poukladas ovocie /podla mna su najlepsie jahody/a opat poukladas druhy balik piskot a zalejes druhou vrstvou smotanky.a das do ladnicky na take 3 az 4 hod stuhnut .najlepsie je aj na celu noc .potom jemne otvoris z boku formu ,spodok nehas a das slahacku ale dasa aj bez nej je to chutne a papas .
je to vynikaju ca pochutka a dokaze to aj ta najnesikovnejsia kucharocka a je to aj v priebehu 10 min urobena torta .
aj ja so dnes urobila muzovi lebo sa o vsetko sam staral a ja mohla odpocivat .moji ju maju moc radi
15. novembra 2008 o 18:19 #4493klincekÚčastník (Participant)INAK JE VYNIKAJUCA AK DO NEJ PRIDAME AJ TVAROH ALE POTOM NETREBA AZ 4 SMOTYNY .ALE KDO LUBKA TVAROHOVE TAK SUPER
15. novembra 2008 o 18:32 #4494jarešÚčastník (Participant)Zdenka…tak túto tortu u nás móóóžme a veľmooooo moooooooooooc
je vynikoš a eštek viaceeeej….
už sa mi zbiehajú šetky slinčeky, bo ja som dnes ništ nejedla. pretože celý deň makáme na byte a ja už zasekje nem vládzem…a preto navrhujem bavoráčika…dá si niekto ???
15. novembra 2008 o 18:41 #4496klincekÚčastník (Participant)JAAAAAA ceeem bavoracika,mi je zaseky celkom fajn .no dufam ze to vydrzi a nelahnem jak vcera alebo dnes doobeda .
15. novembra 2008 o 18:50 #4498klincekÚčastník (Participant)som taky dobry obed uvarila .mnam mnam
som dala zapiect brokolicu aj karfiol ,predvareny samozrejme do janskeho skla aj s osmahnutou cibulkou a pokrajanou sunkou ,syrom preliala smotanou svajcami a fuj to je zranica to mozem aj ja .15. novembra 2008 o 19:30 #4500jarešÚčastník (Participant)Zdenka, robíš také isté váry ako aj ja
toto jedlo ja milujeeeeeeem…a minule som ho celé sežrala sama
a už som ti pripravila pohár…zober si…
ťuk…je to dobrééé
16. novembra 2008 o 11:29 #4502klincekÚčastník (Participant)tak na zdravie ,dnes varim .cele kura aj krky a drobky som pacla do velkeho hrnca a k tomu dala za kybel zeleninky .to bude polievocka a zelenika svyrenym meskom ako predjedlo .dam aj ja si ,lubim .a zemiakove pyre a v trube mam male kuracie kridelka a stehienka napacovane .cely byt mi rozvoniava .mozes na obed ku mne .cmuk.
16. novembra 2008 o 14:37 #4504jarešÚčastník (Participant)chrobáčik…aj by som došla…ale ja zasek robím bravčové mäsko (nie v trúbe, lebo tú mám na elektirnu a bolo by to zbytočne drahé…tak len tak na panvici) a k tomu kapsutičku udusenú a možno aj knedľu…
ale dnes ráno som si dala tú koložvársku, čo som robila minule a potom som ju zmrazila, aby vydržala dlhšie…
a terazky som si usmažila vykostené kuracie stehénka…bo tie ja možem…
bože samé jedlo
16. novembra 2008 o 18:04 #4505klincekÚčastník (Participant)no a potom ze sme baculky /no devy take krv a mlieko/ked lubime papat .
ja sa snazim tak varit ,aby som mohla aj ja trosku ,a aby to nebolo masne ,neviem ako by som zvladla pecene maso asi zle .zatial sa citim ok a zjedla som so vsetkeho trosku.aj ja mam trubu na elektriku—-teplovzdusnu.ale neriesim to vsetko v nej urobim aj bez masti.
som dosla k dvom urazom za dva dni —vcera som si popalila prst lebo som sa pri vareni oprela o plotnu /mam kombinovany sporak elektrika ,plyn/a zabudla som ze je este vrela a opalila si prst,este ze jeden .
a dnes som sa obarila trosku vriacou vodou ruka,nohasom ta najsikovnejsia zenska pod slnkom
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.