klincek
- This topic has 72 odpovedí, 4 hlasy, and was last updated pred 15 years, 8 months by klincek.
-
AutorPríspevky
-
21. decembra 2008 o 21:35 #6715klincekÚčastník (Participant)
R—-ROHLIK,SUNKA,KAVA
OBED A VECERA —UDENE A PYRE
NEMAM CAS VYVARAT LEBO STALE NIECO ROBIM .
22. decembra 2008 o 16:29 #6730klincekÚčastník (Participant)R—-
O—
v—-udene a pyre ,inak nic nic a zas nic len kava aj tu som pila na etapy skoro pol dna ,nemam cas jest ,setrim miesto v brusku na stedrovecernu veceru ,mnam,uz tesim
23. decembra 2008 o 9:55 #6744darušÚčastník (Participant)Mne sa zdá, že už akosi dlho odkladáš to jedlo kôli štedrej večeri
a ozaj moja mama chudne / sa snaží / tak, že raňajkuje menej obeduje a večer len jablčko alebo jogurt 0,1 %. Na večer by si asi nemala jesť potom sa to skôr ukladá na teba23. decembra 2008 o 17:52 #6751klincekÚčastník (Participant)darinka ,u mna je vecera obycajne okolo 17tej a kym idem spat uz mi aj vytravi obycajne .
ale mas asi pravdu setrim miesto na stedrovecernu veceru.ale dnes som jedla aj sladke asi od unavy uz .
26. decembra 2008 o 17:53 #6830klincekÚčastník (Participant)no zrekapitulujem tie vsetky sviatocne dni v skratke .1x ryba ,3x rezne 4x majonezovy salat ,1krat sosovicova na kyslo,2 oblatky dokopy ,piskotova torta jeden kusok,asi 4 kokosovy jezkovia,a potom nezratane mnozstvo orechovo vanikovych rohlickou,zlepovanych lineckych kolacikov,a par medovnickov ,som papala jak prasatko ,ale hlavne je ze som normalne nepribrala ,coz je asi fakt sranda .
dnes uz bola ocista tela ,papala som len zeleninku a varene masko so sliepocky co som varila polievku ,zeleninku a masko som vybrala a napraskala sa a citila som sa napapana a vcelku dobre .tusim mi to chutilo este viac nez tem salat a vysmazane veci.
27. decembra 2008 o 17:13 #6854klincekÚčastník (Participant)striedmo papame ,neriesim ranajky ,obed a veceru ,zobnem ked mam chut a vobec v stavala som dnes az o pol jedenastej ,mam nehali moji chlapci hajat .tak ranajky —-na obed kava
olovrant o 16tej .—slepacia polievka ,bez slyzov ale vela zeleninky .
vecera —-ovocie ako vcera ,kazdy vecer ocistim nieco pre celu rodinu ,jozko toho nakupil jak na cely rok ,jablcka ,ananas,kivi ,banan,pomarance ,mandarinky ,taky mis mas a papa cela rodina
28. decembra 2008 o 15:57 #6882klincekÚčastník (Participant)rano—-parky ,rohlik,kava,caj
obed —–slepacia polievka.
30. decembra 2008 o 13:35 #6964klincekÚčastník (Participant)nejem ,nezijem a vobec asi ani uz neexistujem .jedine pozitivne stale chudnem .
a jozo vari kapustnicu ,bo ja uz len sedim alebo lezim .
hadam sa bude dat jest
31. decembra 2008 o 9:49 #7038klincekÚčastník (Participant)DNES NIC NERIESIM ,BO JE POSLEDNY DEN V ROKU ,TAK KAPUSTNICKA ,UDENE ,SALATIK ,CHLEBICKY A SANPANSKE A PAPUCOVA KULTURA A HURA DO NOVEHO ROKA KED UZ NE INAK TAK ASPON S PLNYM BRUSKOM ,VED CO RANO SI POVIEM ZE SOM SA PREDSA PREZRALA MINULY ROK A TO SA NERATA
2. januára 2009 o 13:58 #7135klincekÚčastník (Participant)ranajky —-kava
obed —tanier kapustnice jeden krajec chleba,kava
vecera …kusok udeneho a americky sendvic
3. januára 2009 o 14:31 #7199klincekÚčastník (Participant)rano —kava anic ,zaspala som a spala az do obeda
neskory obed—kapustnica /ju asi budeme jest este aj zajtra /
4. januára 2009 o 12:05 #7243klincekÚčastník (Participant)rano —-parky,rozok ,kava ,caj
obed –sosovicova polievka s udenym ,kava
vecera —-2 pomarance.kava
5. januára 2009 o 15:08 #7341klincekÚčastník (Participant)ranajky —nic len kava
obed —trosku neskory –grilovane kura ,polka chlebika .kava
vecer—-4 racio chlebicky.kava,mineralka
6. januára 2009 o 19:41 #7431klincekÚčastník (Participant)asi ma nakopete
rano -len kava
obed —-nic
vecera –nic —-kava
mam den ked nemozem nic jest uz od rana ,a pri tom som plna energie a lietam po byte jak vadna .juj a mozem
7. januára 2009 o 17:35 #7494klincekÚčastník (Participant)rano—–kava
obed–nic musela som k lekarke
skora vecera ,dusena zeleninka.mliecny kokteil s kivi.kava
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.