klincek
- This topic has 72 odpovedí, 4 hlasy, and was last updated pred 15 years, 7 months by klincek.
-
AutorPríspevky
-
6. decembra 2008 o 11:15 #5468klincekÚčastník (Participant)
ranajky—treska ,dva rozky.kava
DESIATA—kavaobed—ryzovo psenicne chlebicky asi 50 gramov—-asi 170kcl/pre informovanost a kava a pijem cistu vodu bo nemam doma mineralku kupenu a chuti mi
vecera—grilovane bravcove rebierka presne 3 kusy.chlieb a uhorka,ha a kofola
7. decembra 2008 o 14:02 #5548klincekÚčastník (Participant)ranajky–jeden hydinovy parok,pol rozka,deci mlieka,kava s mliekom
obed—-4 psenicno ryzove chlebicky racio,pohar vody
vecera —od vycerpania som zozrala dve grilovane bravcove rebierka zo vcera co ostalo a jeden krajec chleba a uhorku.a voda a zas kava
8. decembra 2008 o 11:39 #5602klincekÚčastník (Participant)rano—-dva parky ,rozok ,deci mlieka ,kavicka
desiata —kavicka
obed—–dojizdak s ladnicky —paprikas s kolienkami mnam
vecera —-psenicno ryzove racio chlebicky .5 kuskov som zbastila a jasne ze kavicka sa jej neviem dopit akosi .
pitny rezim dodrzujem pijem cistu vodu ,ale dala som si aj pohar multivitaminu a pohar caju dnes .
9. decembra 2008 o 18:58 #5729klincekÚčastník (Participant)no asi by ma mal niekto nakopat ale dnes to jednoducho vobec neslo .nebudem tu rozpisovat co co kedy ,jednoducho nemala som cas jest ,tak kava ,kava,kava ,a to boli asi 3 velke lyzice bryndzovych halusiek uz neviem kedy medzi obedom a olovrantom,deci mlieka a kava kava kava.
ja som totiz cely den vypekala vianocne pec ivo-a aj ked mi to nebudete verit neochutnala som nic degustoval jozko ,misko a davidko.ja nee,a som taka nadychana ze necem sladke videt dlho
10. decembra 2008 o 12:40 #5812klincekÚčastník (Participant)rano -rohlik s pomazankovym maslom a sunkov—-ksvicka ako vzdy
obed —-racio chlebicky —4kusky—-kavicka .este pijem
vecera –no urobila som oblozenou velko tanier na no slaninka ,klobas domaci,vajco /nebolo jozovo/paradajky,cibulky ,k tomu chlebik.a jedli sme cela famili s toho a bolo mnam .neviem kolko som zjedla ale zo vsetkeho trosku ,ale neprejedla som sa .a idem si dat este svoju vecernu kavicku
11. decembra 2008 o 12:34 #5963klincekÚčastník (Participant)rano—–kavicka
obed —-slepacia polievocka so slyzama–kavicka
olovrant?—dala som si trosku kuracieho gulasu s kolienkami
vecera—–miesany salatik mnam .janka mi urobkala chutky tak som si aj ja urobila—-a kavicka
12. decembra 2008 o 12:11 #6063klincekÚčastník (Participant)rano —rohlik ,sunka–kava
desiata–kavaobed banan—kava
vecer —-klasika na vianocnej akcii—-trosku polievocky za malu sufanku a ryza a sote s kuracieho maska –nemohla som vcetko zjest .
a potom sup dala som si bavoraka a asi az 4 krat .joj ale uz som to potrebovala
13. decembra 2008 o 10:50 #6073klincekÚčastník (Participant)ranajky—-prazenica s dvoch vajev ,chlebik,deci mlieka ,kava
obed —to co vsetci na akcii–trochem polievky ,a trochem sekanej a zemiakov.
potom et trochen torta –ochutnala
vecera–tot to uz som zedla cely tanir et bol gulas a echt dobry.
a jasan ze 2 bavoraky to istili .aj mi bolo treba na nervi radcej konak ,ale boli tam aj deti moje to by asi nedopadlo dobre14. decembra 2008 o 18:19 #6130klincekÚčastník (Participant)ranajky —–sunka v aspiku ,rohlik ,kava
obed—–nic len kava
vecera —rezen ,zemiakove pyre a broskinovy kompot,a teraz idem dat este kavu
15. decembra 2008 o 9:54 #6204klincekÚčastník (Participant)ranajky—–1racio chlebik/jedla som len s povinnosti /a kavicka
obed——-dojedla som pp malom trosku slepacej polievocky a stacilo a teraz pijem kavicku este
VECERA–mesko na zeleninke a varene zemiaky,no bolo to fakt dietne .
a caj ,caj caj bo som chora
16. decembra 2008 o 10:35 #6336klincekÚčastník (Participant)ranajky—kavicka a tabletky nic viac nedam do seba lebo mi je blbo
obed —-pol rozka so sunkov ,caj a jedno spektrum /vitamin/
olovrant—-zhresila som strasne —jedna sojova tycinkavecera —tuniak v rastlinom oleji ,rozok.caj
dezert—jogurt –kvoli antibiotikam / aj tak to asi nebudem dodrziavat kazdy den .
17. decembra 2008 o 11:08 #6400klincekÚčastník (Participant)ranajky—-kopec liekov ,caj,jeden racio chlebik a kava
moj dnesny obed —dva kusky makovnika /chytila ma sajba / a kavicka ale som to aj vychodila hadam ,musela som s pesom von taka chorucka ,lebo nemal kto a on sa chudacik uz pytal ,tak pol hod.prechadzka
olovrant—dala som si trosku polievky slepacej —robim to dajako opacne .ale ved je to jedno .hlavne ze chuti
vecera — baby ja sa strasne hanbim ,zhresila som strasne ,ale ty moji doma nemaju absolutne sucit so mnou ,si tu pecu klobasky pomaly kazdy den , a mne dnes prskli nervi a dala som si trosku ,ale naozaj len trosku ,polovicku ,a fuj chutila ta svina .no povedzte ktora s vas by odolala byt provokovana den co den .zajtra budem mat poust,prisaham
18. decembra 2008 o 14:16 #6499klincekÚčastník (Participant)ranajky—aby som potesila tak som do seba nasilu natlacila jeden kusok makovnika ,fuj bol suchy tak som ho zapijala kavou.inak ta moja kava je iba nescafe s vela mlieckom.je to skor voda s mliekom postrasena kavou ,ale mne chuti./lebo som pocula obavy ze pijem vele kavicky ,tak nem bojte/
obed —pecene kuriatko a zeleninka dusena ./este som nejedla ,ale intenzivne sa na to chystam /
vecera —dojedla som po malom krupicovu kasicku.
no dnes som naozaj jedla ,od nervou ,od zufalstva ,s depiek?
19. decembra 2008 o 12:15 #6574klincekÚčastník (Participant)ranajky—–dva hydinove parky,rozok,kava
obed —–nic
vecera o 17tej—-som si dala s jozkom jednu malu pizu na polovicku /ale bola vam dobra ,mnam.a pohar coly –telo si pytalo uz
20. decembra 2008 o 21:17 #6698klincekÚčastník (Participant)ranajky….rohlik so sunkou ,kava
a dalej nemala som cas jest dokonca ani pit kavu ,cely den som makala ,a teraz som uz unavena aj na to aby som sa vobec najedla .
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.