Pomôžte

žambo

Reakcie

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Očkovanie proti chrípke #13468
    žambo
    Účastník (Participant)

    Tak môj neurológ očkovanie rezolútne odmieta.

    odpoveď na: Betaferón #12070
    žambo
    Účastník (Participant)

    Ahoj Jareš,
    mala si pravdu, solač ma neminul ambulantne, po mesiaci (koncom juna)som mal dost silny atak, zacal som dvojmo vidiet, mal som problem aj artikulovat, mal som meravu lavu cast tvare, ako po porazke, celu lavu cast tela som mal ztrpnutu. Bol som hospitalizovany, urobili mi aj plazmaferezu, atak sa zmiernil, potom ma prepustili z nemocnice. Cely jul som mal relativny pokoj, az na bolest lavej nohy, ale teraz, treti den pocitujem, ze mi zas zacina atak, trpne mi znova ruka, noha, tvar…

    odpoveď na: Solumedrol ambulantne alebo v nemocnici ? #12029
    žambo
    Účastník (Participant)

    Ja som bol hospitalizovany 2x, infuzne som dostaval solac prva infuzka 1000mg a potom styri po 500mg. Vzdy som bol v nemocnici okolo 10 dni. Pri druhej hospitalizacii mi robili velkoobjemovu plazmaferezu a aj maloobjemovu. Okrem toho som solac dostaval aj ambulantne, 3x po 5dni. A po solaci mi atak ustal. Okrem toho som na Betaferone a este uzivam PK Merz 2-0-2 tablety.

    odpoveď na: Betaferón #11207
    žambo
    Účastník (Participant)

    Ahojte vsetci, od 26.05. si picham beteferon…dnes 1.6. je to 4x avsak od piatku mi znova zacala trpnut lava polka tela a dnes v pondelok mam ztrnutu celu lavu cast, celu nohu,ruku az po loket, lavu cast brucha a aj lavu cast tvare. Myslel som si, ze ked si zacnem pichat betaferon, uz to nebudem mat…je to normalne? V stredu idem neurologovi, predpokladam, ze mi opat da solumedrol.
    Mal niekto nieco podobne?

    odpoveď na: Betaferón #11158
    žambo
    Účastník (Participant)

    ahojte vsetci…od 26.05.2009 si picham beteferon, takze mam za sebou 2 injekcie. Vcelku dobre to znasam, nastastie nemam teplotu, hoci ma bolia vsetky klby a hlava.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )