Pomôžte

klincek

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,591 až 1,605 (z celkového počtu 1,617 )
  • Autor
  • odpoveď na: Č L E N S K É príspevky do Združenia #3834
    klincek
    Účastník (Participant)

noteda ferino si sikovnejsi ako ja .ja som dnes po MR nebola schopna niekam ist ,len domov a vyplakat sa.jarka moja nehnevaj sa zajtra vykopem muza do banky .vyletelo mi to z hlavy mojej hlupej.myslela som na uplne ine veci.ved vies .vdaka za pochopenie:)

odpoveď na: Magnetická rezonancia… #3833
    klincek
    Účastník (Participant)

vdaka za slova utechy.uz ma prvopociatny zachvat zurivosti a sebalutosti presiel.vedela som ako to dopadne ,tak som z tym bola istym sposobom uz zmierena ked som isla.toto bolo aj moje tretie MR.ta prva trvala aj u mna vyse ho.tie dve len po pol hod.uz maju lepsi stroj.ja osobne velmi coutry nemusim aj ked kryl je fasa.kazdy sa ukludnuje svojim sposobom.ja sa zavrem v byte a idem varit a piect.a potrebujem pol hod pre seba pre svoje slzy .potom je lepsie .vyplakat sa musim pokazde ,dusit to v sebe nie je dobre .ossobna skusenost:)
    :)
    vy ste taky zlaty(inlove)

odpoveď na: Magnetická rezonancia… #3826
    klincek
    Účastník (Participant)

mam za sebou MR,chcela som ist potom hned do banky ,ale nezvladla som to.mam dalsie dve loziska.jedno v BH mozgu o priemere 3mm a jedno v centre progresujuce o priemere 11mm.je mi do placu .dnes prepadam sebalutosti,nedokazem sa momentalne odosobnit,je mi na P…./sory ze som vulgarna /inak to neviem momentalne vyjadrit len placom a nadavkami.chodila som jak taka krava uz vyse roka ze sa mi zhorsuje stav a nic .lekar co ti ma pomoct ta posle za psychiatrom hajzel jeden.v hlave som to mala jak nasrate uz pred dvoma rokmi a to ked mi to diagnostikovalipred 8 rokmi mala som len jedno lozisko.bez liecby ta nehaju skapat asi

odpoveď na: Č L E N S K É príspevky do Združenia #3824
    klincek
    Účastník (Participant)

no konecne som si opisala,to cislo uctu,sto krat sem v behnem a sto krat zabudnem .oh aspon sa mam na co vyhovorit aj ta moja skleroza:D.tak najprv dnes sup do tmaveho buchajuceho tunela a ked v nom nezmagorim/klaustrofobia a tak/tak sup do banky.:)
    no hadam mi to odpustite ,ze az teraz ,ale ludkovia ja som o vas fakt donedavna nic nevedela.:D

odpoveď na: Užívať si ? Alebo sa šetriť ? #3821
    klincek
    Účastník (Participant)

no ak sa zacne citit lepsie ako sa v poslednej dobe citim zacnem cvicit aj ja ,ale asi zacnem najprv plavat ,ak budem mat kde,no a zytial necham nech so mnou cvicia moje deti,a tie to teda ovladaju bravurne.pommmoooocccc potrebujem aspon 10 min sama pre seba :)

odpoveď na: Je možná zmena lekára-ky ? #3820
    klincek
    Účastník (Participant)

jarka si zlatucka,fakt mi pomohlo ,ze som sa dostala aj na tuto stranku a dosla na to ,ze mi nesibe ked pytam aj liecbu ,ked ju potrebujem .a som rada ze uz aj viem kde a koho mozem prosit o pomoc.som uz velka slecna ,ale vdaka za ponuknutu pomoc ,a ver mi ze ju rada vyuzijem ak mi ju bude treba .no ved nikdy nehovor nikdy.clovek mieni a osud meni.papa:)

odpoveď na: 1. výročie založenia ZSMN #3817
    klincek
    Účastník (Participant)

jarka ,este stale neviem ci budem mat kam deti.teraz chcem sa do konca tyzdna dostat k tomu aby som zaplatila to clenske,a zbytok budem riesit potom ,ak pojdem tak asi vezmem starsieho syna so sebou a ak tak asi len v sobotu.ked ma nezavru do spitala ,zajtra mam MRko a 24 este neurologicku vcera som bola na posudkovej ,dodala som aj ostatkove vysledky svojich vysetrenie a bola v soku(happy).tak uvidim ci sa niekdo rozkyve konecne ,chystam sa urobit dobry cirkus.:@a je mi v poslednej dobe dost mizerne.ak pojdem rataj s dvoma .kedze neviem zaplatim ti to na mieste .ubytko my nepotrebujeme kedze som z BA,a teoreticky ak sa bude dat moze ma do toho pezinku odviest aj muz ak nebude robit.ja dam este vediet .papa:)

odpoveď na: Je možná zmena lekára-ky ? #3816
    klincek
    Účastník (Participant)

ja skvele .ale to som uz pisala.zajtra absolvujem dalsie MRvysetrenie a ak sa zas nebude nic diat ,kedze uz teraz viem ako dopadne odchadzam na kramare z antolskej a pisem staznost na dohlad nad lekarskou starostlivostou.vsetko co sa za poslednych 8 rokov od prvej diagnozi stalo mne beriem ako odoprenie liecby a zanedbanie starostlivosti lekarom o pacienta.a boh vie ze som bojovala a snazila sa aby ma videli aj poculi;(

odpoveď na: Čo všetko užívam… #3815
    klincek
    Účastník (Participant)

papate vitaminky ?mne velmo nepomahaju,a stoji to kopec penazi,aj wobenzin som uz skusala ,rovnaky efekt,no becka a magnezko beriem ,zdravotny efekt uz neriesim,uplne mi staci ,ze sa z toho krasne pribera.:)

odpoveď na: Lumbálka… #3789
    klincek
    Účastník (Participant)

na antolskej su dve gynekologie,jedna z bezrucky a druha zo zosky ak mozem poradit hladat lekarov zo zosky.tiez vlastna skusenost,z cias mojej gravidity.bezrucaci vas tehotna netehotna beru aj na sono ultrazvuk ,ale 5 naraz ,ty si rozkrocena a ostatny ti kukaju aj s doktorom tiez do rozkroku,najlepsie bolo ked po mne zacal jeden debil co si hovori lekar original ziapat,ze ci som normalna ,ci mi nestacilo jedno decko a s kockov ktora isla v jednom roku uz na 3 zakrok flirtoval a vtipkoval/ako sa mame ,joj zas sa vidime ,ano vsetko bude v poriadku moja adt/morbidne .utekala som za zoskarmi a mala skvelych lekarov tych naj naj naj a starostivost pocas celej gravidity priam ukaskovu.tak je to ozaj v lekaroch a nie v nemocnici ako takej aj ked vedenie nemocnice by si mohlo dohliadat na svoj personal a kontrolovat ich a to nemyslim tym len to ze budu kontrolovat upratovacky ako upratuju ,hihi co by obcas tiez mohli:)

odpoveď na: Lumbálka… #3781
    klincek
    Účastník (Participant)

uz sa na tom pracuje.:)

tak tesim aj ja.(sun)

ahojky!

odpoveď na: Lumbálka… #3779
    klincek
    Účastník (Participant)

OK.PEKNE SOM TA POCULA,MILO SI POKECALA.A TESIM SA NA TO VYROCNE STRETNUTIE A DUFAM ZE SA MI PODARI ASPON TA SOBOTA.BUDEM SA SNAZIT TO DAKO PORIESIT. A AK NIE TAK TA POZVEM NIEKAM NA KAVU ,TREBARS AJ KU MNE.SKODA ,ZE UZ JE CHLADNEJSIE .MAM ZAHRADU A SUPER SA TAM GRILUJE ,TAK NIEKEDY NA JAR A V LETE SNAD.PAPA .ZDENKA(h)

odpoveď na: Citáty…aj porekadlá #3777
    klincek
    Účastník (Participant)

vyrok B.Bardotova
    (h)

milujem bezvyhradne.nechapem,ze by bolo mozno v laske skupanit.niektori ludia setria city ako ini peniaze.z opatrnosti a zo strachu.laska ale nie je hra ani obchod.ked sa do nej clovek nevrhne bez ohladu na vsetky rizika,nema zmysel ani zacinat.ved ako mozes uhadnut ci to tentoraz nebude to skutocne stastie.aj ked pride obdobie ze v lasku a stastie uz nemozete uverit aj ked sa bojite ,riskujte ,lebo mozete prist o nieco nadherne o nieco s cim je krajsi svet aj kazdy den.(h)

odpoveď na: Lumbálka… #3776
    klincek
    Účastník (Participant)

mile slovicka ,tak dakujem jarka.:)

jarka ,preco nemam liecbu nepochopim ani ja a ani moja rodina.a ver mi ,ze som si ju pytala ,hned na zaciatku.

mala som studie z rakuska a nemecka ,a citala a citala a snazila sa pochopit,aj ked to co sa pise ,sa vela krat len okrajovo podoba na ten ktory problem ,lebo vsetko co je na papieri je len teoria.napriklad o odumierani nervov pri SM som sa nedocitala nikde ani teraz ,len to prezivam na vlastnej kozi.;(

a lekarov tych som bombardovala statocne,dokonca som si konzultacie u pana primara platila ,aj moj muz ho prosil ,aby mi dal daku adekvatnu liecbu ./marna snaha/vsetko bolo vraj psychickeho povodu,a vsetky tie vysledky vysetreni boli asi na /nechcem byt vulgarna/

zdenka /teda ja /prosila dokonca aj inde neurologov /budem konkretna-vo vojenskej /o pomoc,ked zacala mat uz aj recove a priznavam pomalicky aj mentalne problemy/zabudanie a ine trapne veci v beznom zivote.

a ver mi jarka ,ze ja som aj podla tych vsetkych psychiatrov a psychologov ku ktorym ma pani doktori poslali ,velmo silna zena.mne ide hlavne o moje deti,ze uz nie som schopna normalne fungovat a strasne ma to jeduje.:@

aj ked musim priznat ,ze to ze pomaly slepnem vdaka SM,dostalo aj mna na kolena a prepadla som na chvilku aj vaznej sebalutosti.ta trvala asi dva dni a idem kupovat boksovaci pytel a boxerske rukavice,a vybijem si vsetku zlost.lebo ak by som si zlost vybila na panoch doktoroch asi by som si velmi nepomohla.:)

na to vyrocne stretnutie by som rada isla .uz som sa o tom rozpravala aj s muzom.ale moj problem je ,ze mam este na doobedie 24teho. naplanovane vysetrenia a s dvoma detmi by som asi nemohla ,ked ten maly ma len 18 mesiacov.a moj muzik este nevie ako bude pracovat ,kedze pracuje v stavebnictve a tam je to take vselijake.

jarka ,ja ti skusim cinknut ,nebudem ta dlho zdrziavat .aj tak by som potrebovala vediet ako je to clenske atd.

dnes mam fasa den ,az na to trpnutie mi je super.a hned mi je veselsie .

uzdravte sa vsetci!(inlove)

odpoveď na: Lumbálka… #3771
    klincek
    Účastník (Participant)

ak by som ta mohla poprosit nemohla by si mi v emaile poslat na seba napriklad telefon.ja by som ti zavolala aj sama .dnes som bola na perimetri,a dopadol podla ocakavania,vlastne len potvrdil ten zbytok ,prave oko mi odchadza pomaly ,to lave no je este na pol dobre .musim to zacat riesit vsetko,podla ocnej muselo tomu predchadzat niekolko neriesenych zapalovych procesov a atakov.pisala si nieco o stretnuti a prednaskach neurologov ,velmi rada by som sa toho zucastnila,lebo ma uz aj moj 11rocny syn prenasleduje doma z vacitkami ,/ze preco si nepytam tabletky ktore ma vyliecia./:)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,591 až 1,605 (z celkového počtu 1,617 )