klincek
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
klincek
Účastník (Participant)ja satnik menim pravidelne od kedy som chora .po prvom porode som mala 54kg.teraz to uz neratam nutim sa do musli ,bielych jogurtov a inej dobrej stravy,a osoh ziaden,uz vysadzam becka a magnezka,su to zabijaky na vahu,niekto vravi ,ze s antikoncepcie zeny priberaju ,tak s tej som nepribrala ani deko ked som ju volakedy este brala
ale na stretko pojdem este stale so mna nie je ruzickova /mam doma krive zrkadla/
teda pojdem ak nepojdem do spitala,ci ak sa nebudem citit nadmieru blbo.ale vriec mam doma este dost aj igelitovych pytlov,tak naha nepojdemHIHI
klincek
Účastník (Participant)TO SI PIS ZE BUDE ,AK BUDU !
klincek
Účastník (Participant)hm tak a teraz mi niekto poradte ja som sa narodila 23.10 o 10.10 a niekto vravi ze som vaha a niekto ze som uz skorpion.tak co vlastne som?
asi daka zmiesanina oboch znameni,som taky maly mutant
ale co ste v cinskom horoskope prezradte
ja som SVINA
OBCAS SA TAK AJ CITIM,FNUK
klincek
Účastník (Participant)nebudem ja som varila dnes aj tortu som robila az dve teda ,jednu pre mamu a jednu pre nas.
nemusela som upratovat ,mala som doma gazdinku dnes ,platim si niekoho tak raz do mesiaca ,na take hlbsie kompletnejsie upratanie,ked sa citim tak niako.
a tak pani pomahala upratovat mja som varila ,piekla a dobre sme si pokecali.
ja som totiz strasne ukecana.za lepsich cias som robila barmanku a prevadzkarku v internetovom kafe a ostalo mi to.choroba s povolania
klincek
Účastník (Participant)tu ma moj starsi syn,po tatovi, ten maly ju ma po mne .aspom nieco ma po mne
klincek
Účastník (Participant)tak tam som to neskusala.aj ked ja sa uprimne teraz asi sotva niekam dostanem plavat pri 18mesacnom babu.ja dam vela vela na charitu ,chorym a hlavne detom.ale niekto mi raz povedal ,ze vyhravaju len sprosty a lakomy,tak asi nebude nic ani s dvojdomu,trojdomu a ani s parku.
klincek
Účastník (Participant)no bacha zacnem.len co sa mi zlepsi aspon trosku zdravotny stav stane sa zo mna nezmar/postrach ulice,striga,baba jago ,co len kto chce/
ne vazne,nemozem byt stale vazna a mysliet na chorobu,uz ked nemozem pomaly ani z domu /tucna som jak svet a nemam ani co na seba
hihi/
tak sa musim aspon pri pismenkovani trosku vydovadet,sakraklincek
Účastník (Participant)myslim ze by to velmi nevadilo,aj tak tu viazne komunikacia.
nik si so mnou nepise len jarus a ty,fnukklincek
Účastník (Participant)daakuujem
idem kuknut .
a neteste sa ,ja sa vratim,abudem vas dalej jedovatklincek
Účastník (Participant)je to dobra vec.aj bazen je dobra vec.idem hrat lotto vyhram tych par melonov a kupim barak s velykanskym bazenom a budem v nom rano na obed aj po veceri.
a ked nie tak si daky ten melon zasadim na jar na zahrade,hadam mi ich slimaci nezozeru jak tento rokklincek
Účastník (Participant)si ako ja aj ja ju mam 8 rokov a liecba ziadna ,aj ked som si ju pytala.len ja mam iste problemy uz celu dobu a kazde jedno vysetrenie mi ju aj potvrdilo.zavidim ze jazdis ,ze si trufas.mne zacali blbnut oci chvilkami sekundovo nevidim vobec nic ,dioptrie mi dali na jedno dva a pol a na druhe jeden a pol ale mne hned dve ociarky povedali ze slepnem pomaly uplne ,vraj uplne by mi to centrum nemalo poskodit /ak mi nasadia aj leicbu/a tak isto mi blnu nohy aj ruky,chvilami trpnu ,chvilami necitim nic a chvilkami strasne krce ze neviem co to je ci ma pichy v kosti ci v svale a ci co.tak radcej soferovat neee.a chyba mi to .rada som jazdila ,pocuvala hudbu v aute ,relaxovala som pri tom.fnuk ja chcem soferovat,dajte mi tabletky konecne
klincek
Účastník (Participant)ano mozes aj na ten.ako ti to vyhovuje.
potesi ma kazda posta
klincek
Účastník (Participant)mne posilka neurobila dobre,skor naopak,to je to ze mam aj kopec inych ochoreni a dost zavaznych.chcela som si najst aj dobreho trenera ktory by mi vypracoval daky dobry cvicebny plan ,aby mi to pomohlo a neublizilo.tych konzultacii bolo hodne ,ale kazdy sa ma bal
teda nie mna ale mojich chorob.tak co uz som na odstrel.
a ten stacionalny bajk som mala aj ja doma este pred porodom prveho syna tak no 12 rokov dozadu ,to som bola mlada hezka na poly zdrava ,a mala pohybu aj bez neho dost ,tak som ho predala,ja
kraaavapo schodoch nechodim,hore este ako tak ujde dole nemozem uz vobec pre to ine neur.och.nedokazem si potom ustrazit nohy,trasu sa mi a vyskakuju ako chcu ,vobec neposluchaju o co ich ziadam,blbe blbe nohy neposlusne
klincek
Účastník (Participant)niektore nie su take drahe,ja tam tiez nepotrebujem vsetky tie merace ,ne to co potrebujem mi staci uplne obycajny zo zakladnou vybavou.a isto posluzi kazdemu u nas doma.
klincek
Účastník (Participant)tak na tu mi uz asi nieco padlo ,tesne pred tym nez mi diagnostikovali SM tak cela svetelna lista s kuchynskej linky.dedo mi ju tam zle primontoval.tak som si fakt myslela ze som prestala vidiet v dety kvoly tomu ,ale co ak mozno ozaj a ja vobec nemam SMku len doktor studoval za klobasky a tlycenku.
fakt mi nieco padlo na hlavu,jarus ty si este aj jasnovidka
a ja viem vestit z karat ha -
AutorPríspevky