Pomôžte

klincek

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,501 až 1,515 (z celkového počtu 1,617 )
  • Autor
  • odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #4126
    klincek
    Účastník (Participant)

tak a idem kupovat steniatko bisonika,mala terapia pre mna ,doma som povedala ,ze pre nich .uz sa tesim na svoje dalsie havkacie babetko(chuckle)

odpoveď na: 1. výročie založenia ZSMN #4125
    klincek
    Účastník (Participant)

pekne si to napisala ,len co je pravda .az mi je luto ,ze som sa nie vsetkeho zucastnila aj sama ,

hlavne tych konikov mi je luto ,ze som sa nemohla dostavit ,a tej tancovacky ,co som uz nevladala sa zucastnit.(sun)

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #4114
    klincek
    Účastník (Participant)

mna sa taketo veci vzdy dost osobne dotknu,nerozumiem obcas vsetkej tej zlobe co vladne svetom.taketo cini su maximalne zakerne .
    no dufam ,ze toho hajzla chytia ,kym to stihne niekde predat a minut.

tak sa drzte .budem na vas mysliet aj na tych starcekov

odpoveď na: 1.VYRVAL #4106
    klincek
    Účastník (Participant)

:)a viez uz kde sa to bude konat??

nieco som sice pocula sepkat vo vetre ,ale aj tak :)

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #4103
    klincek
    Účastník (Participant)

ahojky livia,videla som tvojho muza v spravach,no nebola to velmo vesela sprava.je mi uprimne luto co sa tam stalo .chudak starcekovia.povedz mu ,ze prajem aby toho hajzla ,co najskor chytili co to urobil.

pa pa .ho utes ,taky bol chudacik skormuteny

teda aspon dufam ,ze som ja uz poloslepa dobre videla a bol to on,:S

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #4095
    klincek
    Účastník (Participant)

jej Blanka na ten nic som si vcera nevedela spomenut.aj ja pevne verim ,ze zaberie v kazdom pripade sa odmietam len tak vzdat osudu.ahojky(inlove)

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #4094
    klincek
    Účastník (Participant)

dakujem ,si zlatucka .som rada ,ze som vas s manzelom poznala.ste tiez prima family a mas peknu dcerenku tiez,tak aj ja zdravim.:)

uz mam termin u imunologicky na 6teho .tak dufam ,ze si vsetko rychlo vybavim a budem mat aj ja liecbu a pomoze mi,(sun)

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #4086
    klincek
    Účastník (Participant)

no nebolo by dobrych rad tak tam asi stvrdnem do siestej ak by som sa tam vobec dostala.tak dikes dikes dikes .stretla som u doktorky aj blanku /zabudla som jej nic/a pokecala si.:)

a ta liecba ,no dufam ,ze za chvilku aj bude,a aj pomoze ,no budeme skusat ja urcite ak budem mat tu moznost,vzdavat sa nechcem ,ani nemozem uz kvolo detom(sun)

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #4083
    klincek
    Účastník (Participant)

uz mam navstev za sebou.a bola som u doktorky skoro hod.musim si este vybavit imunologicky a nabehneme na liecbu ,este neviem aku ,ale to mi je momentalne asi fakt jedno,hlavne ze ma zacne konecne niekto po 8mich rokoch aj liecit.aj v cakarn sa to dalo vydrzat ,ked mam takych dobrych poradcov ,aj jarus som este dnes kvoly tomu otravovala.

odpoveď na: Fórum pre všetko, čo ťa napadne #4078
    klincek
    Účastník (Participant)

za chvilku uz dviham kotvu a idem k doktorke,potom ti napisem ako som dopadla,som od soboty daky marod.vycerpana

odpoveď na: Vitajte… #4059
    klincek
    Účastník (Participant)

no dik za info ,a som v kasi tak o ktorej tam mam potom dojst pre cislo?to k doktorke myslim

a idem kuknut fotecky

odpoveď na: Vitajte… #4052
    klincek
    Účastník (Participant)

robi v pondelok.aj ja som sa snou dohodla na pondelok co uz je zajtra .vraj medzo 13tou a 15tou a bolo mi poradene aby som dosla radcej uz o 12tej tam ,lebo vraj ma velmo vela pacientou.
    ani mne neni vcul dobre ,tak som sa tesila na to stretko a je mi na houby po tej akcii aj ked tam bolo dobre ,ale moje telo reagovalo inak.tiez nie som este uplne v pohode,aj ja potrebujem konecne dobreho doktora jak sol .tak hadam som ho v pani dok,prochadzkovej nasla.:)

na akcii bolo super ,len ja sa uz nevladala zucastnit tancovacky,uz som si prestavala citit nohy .a to som si myslela ze pohybove mam uz ok.omyl.vecer ma chytila triaska a tocaky ,no dufam ze doktorka poradi.potrebujem ju jak sol;(

odpoveď na: 1. výročie založenia ZSMN #4050
    klincek
    Účastník (Participant)

tak za cerstva.bolo fajn aj ked valnu vetcinu s vas este absolutne nepoznam.ale ked niekoho stretnem hoc kde tak podla tvare pozdravim.bolo fajn.cesta lodou bola super aj moj synator bol uveliceny.aj dnesok bol bombovy,skoda ze som uz bola vecer z celeho dna taka vycerpana ,ze som sa uz nevladala zucastnit aj tancovacky.to uz by bolo na mna momentalne asi vela.:)

citim sa uz aj teraz ako po flame

som rada ze som sa zucastnila a vela sa dozvedela ,co bude pevne verim mne len prinosom v boji s SMkou.

vdaka,vdaka,vdaka

odpoveď na: O zdraví a novinkách… #4045
    klincek
    Účastník (Participant)

o tej novej forme liecby ,hned na zaciatku diagnostikovania ,vraveli aj o piatej v spravach na markize .som kukala.skoda ,ze uz asi nic pre mna ,kedze to ma pomoct hlavne v pociatkoch ochorenia.ale nezufam ,veda kraca dalej milovymi krokmi

odpoveď na: Vitajte… #4043
    klincek
    Účastník (Participant)

lipka neplac to sa spravy uvidis a zasa bude dobre ,aj ja prechadzam atakmi od maja ,ale stale mam nalezy v akcii a som vstadiu atakou ,mam stastie mne pomaly ustupuju pohybove problemy su uz len nepatrne a nastupuju dalsie .uvidis zajtra bude zas svietit slniecko

prajem ti aby si sa coskoro mala opat dobre a na tvaricke ta hrial vlastny usmev:)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,501 až 1,515 (z celkového počtu 1,617 )