Pomôžte

bika

Reakcie

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Rehabilitácia… #10613
    bika
    Účastník (Participant)

    dakujeeem…@}->--

    odpoveď na: Rehabilitácia… #10609
    bika
    Účastník (Participant)

    ahojte,môže mi parafin ubližit? zacala som chodit na rehabilitaciu,bola som tam 2x a na chrbte som mala 20 min parafin….a zostala som uplne slaba na lavu stranu tela…dalsi atak??? mam tam este ist??? mam cviciť,aj ked nemozem zodvihnut ruku???:S ja nevieeem čo mam robit…(shake)

    odpoveď na: Rebif #9846
    bika
    Účastník (Participant)

    veľmi pekne ďakujem za vyčerpávajúce odpovede :) a slová povzbudenia. Ozaj najťažšie je sa s tým vyrovnať,ale budem sa snažiť do toho nejako vhupnúť 8-) skusim nejake tie vitamíny…

    Ja mám neurologičku v Trenčíne. Ale bola som na dodiagnostikovanie v Martine na neurológii, pretože si mysleli, že mám aj neuroboreliozu,ale tá sa už vylúčila. A práve z Martina mi posielali žiadosť do BA.

    Zatiaľ Vám ozaj veľmi pekne ďakujem…ahojte :-)

    odpoveď na: Rebif #9826
    bika
    Účastník (Participant)

    vašu stránku sledujem už nejaký ten deň,pretože mi v januári diagnostikovali SMku.
    Práve včera som si podpísala žiadosť o liečbu Rebifom44..budem si ho pichat 3x do týždna.
    už som zažila 3 ataky, prvý bol asi v oktobri 2008 kedy mi pri záklone hlavy chveli nohy,alebo to bolo skôr take mravčenie,,ale prešlo to asi po týždni a bolo všetko OK…
    no ale v januári 2009 mi strpla prava strana tela,nevidela som na prave oko a mala som zalahnute aj v uchu…
    dalši atak bol začiatkom februara,kedy som sa neudržala na lavej nohe,,,pri chôdzi som ju iba tak tahala za sebou…dali mi infuzky a prešlo to,,,
    ale čo ma najviac trapi a stále pretrváva, tak je to citlivosť na bruchu a na pravej nohe…ked si priložím nejaký studený predmet na pravú stranu brucha,tak cítim pálenie a ked na lavú stranu tak je to az príliš chladné.a k tomu,ked sa sprchujem a padaju mi kvapky studenej vody na pravu nohu,tak ma to normalne boli,tak to som fakt nechapala..
    a este k tomu mi znova začalo to mravčenie v nohách pri záklone hlavy….
    nevedel by mi niekto poradiť? či existujú nejaké extra vitamíny alebo maste čo by mi to zmiernilo,kým ma nastavia na liečbu,,,čo bude asi nejaký ten týžden trvat….
    zatial mi odporučili Wobenzym alebo OLIMPIQ stemXcell…potom sa ozvem,ako to zaberá..ale bola by som veľmi vdačná ak by mi niekto poradil,kto má podobné problémy…zatial DAKUJEM…a prajem PEKNY DEN…. :)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)