Pomôžte

A už je to tu.

Od Tatier k Dunaju na elektrickom bicykli ?
Áno, môžeš, dokonca ti ho darujeme.
Ak budeš vlastniť výherné číslo z tomboly.
Teda, neváhaj, príď 28. mája 2022 pred OC Eurovea
a získaj tombolové lístky, jeden z nich určite vyhráva elektrický bicykel.
Môžeš ho vlastniť. Áno. Môže byť tvoj. Ako ?
Vyhrať môže ktokoľvek. Stačí, keď budeš vlastniť číslo, ktoré sa vylosuje pred Euroveou v sobotu 28.5.2022 v čase 15:00 h.
Lístky už môžeš získať na adrese: nadej@nadej.net
alebo priamo si vybrať Na Hrebienku 32, Bratislava.
Minimálny dobrovoľný príspevok za lístok 10,-€.
Výťažok z tomboly sa použije pre pacientov so sclerosis multiplex. A tu už čítaj, aký el. bike bude tvoj.
MAYO 29″ FLASH je moderný ebike s akumulátorom integrovaným v spodnej rámovej rúre. O pohon sa stará stredový motor s torzným snímačom a krútiaciom mometom až 80Nm. V kombinácii s 500Wh akumulátorom je to ideálny stroj na dlhé výjazdy po spevnených aj nespevnených cestách a do ľahšieho terénu.
Motor:
TDSZ 2 stredový motor. Max výkon 250W, krútiaci moment 80Nm. Motor je vybavený trozným snímačom – podľa prítlaku jazdca na pedále dávkuje krútiaci moment a výkon.
Akumulátor:
36V/14Ah (500wh) integrovaný v spodnej rámovej rúre. Články LG CR18650, BMS s ochranou proti podvybitiu, nabíjačka 42V/3A – doba nabíjania 2-6hod podľa stupňa vybitia akumulátora.
Ovládanie:
LCD displej s ukazovateľom cyklo-funkcií, nastavenie stupňa podpory v 4 úrovniach. Motor je vybavený torzným snímačom prítlaku na pedále. Podľa sily prítlaku a nastaveného stupňa podpory dávkuje krútiaci moment až do rýchlosti 25km/h.
Dojazd:
35 – 120 km závislosti na použitom akumulátore, profile trate, hmotnosti a asistencie jazdca, ako aj nastaveného stupňa podpory
Hmotnosť:
22,8 kg