Pomôžte

Rekondícia hotel Máj Piešťany

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #615
    vierica
    Účastník (Participant)

    V júli som sa zúčastnila rekondície v hoteli Máj v Piešťanoch. Nebola to moja prvá rekondícia, na každú predchádzajúcu mám pekné spomienky. Z každej mám zopár fotiek, ktoré mi ju pripomínajú, ale táto bola iná. Vďaka Adike Súdorovej, členke združenia SM Nádej, ktorá zabezpečila počítače a to nielen pre našich členov, ale i pre SM-károv z iných miest Slovenska, ktorí o počítač mali záujem. Vďaka Adika. S týmto počítačom si môžem znova pripomínať príjemné chvíle prežité v Piešťanoch.
    Chvíle s našou cvičiteľkou Ivetkou Gálikovou, veselo pri raňajšej rozcvičke, pri cvičení na izbách, v bazéne či v telocvični.
    Chvíle s vedúcou rekondície Jarkou Valčekovou, ktorá sa celý pobyt starala aby nikomu nič nechýbalo a aby všetci boli spokojní.
    Chvíle s novými priateľmi SM-kármi s ktorými sme vytvorili super partiu.
    A na záver rekondície už tradičný ohník. No ale my sme nič neopekali, lebo po slávnostnej večeri, ktorú sme mali na terase a ktorá bola zavŕšená zmrzlinovým pohárom by už aj tak nikto nič nezjedol a tak sme ohník využili originálne. Každý v ňom spálil „Tú svoju SM-ku“ tak, ako si ju predstavuje. Ako potvorku s veľkou hlavou. starú papuču, ježibabu, rohatého čerta či opicu.
    A potom až do noci bola debata o veciach veselých i vážnych.
    Ráno po raňajkách rozlúčka a cesta domov. No ale ešte predtým spoločné želanie a sľub, že o rok sa v takejto zostave ale v ešte väčšom počte v Piešťanoch znovu stretneme.

    Anna Popelková

    #7281
    vierica
    Účastník (Participant)

    Autorom tohto príspevku je Anka Popelková. Pre nešikovnosť v prenose dát sa jej veľmi osptavedlňujem. Napriek všetkému, som si považovala za slušnosť tento príspevok uverejniť na našich vebových stránkach. Anka napísala článok do časopisu Nádej a žiaľ ho neuverejnili pravdepodobne pre“nedostatok mieta“ alebo …?
    Odkaz pre Anku : píš, my máme záujem
    Viera

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.