Pomôžte

prosím o radu

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    anonymous
    Účastník (Participant)

Dobrý deň moja mama má sklerózu multiplex už asi 13 rokov. Problém je vtom, že začala strácať ako keby hlas. Nie je jej vôbec rozumieť. A preto by som sa chcela spýtať či sú nejaké lieky alebo vitamíny, ktoré by pomohli trošku zlepšiť stav. Ďakujem

anonymous
    Účastník (Participant)

Dobry den,
    mam 31r.,muz,sportujem a uz to bude rok co ma picha v clenku.Pred par mesiacmi mi na MRI zistili nasledovne: primerane postavenie v clenkovom klbe. Na vahonosnej ploche talu viac medialne pozorovat chondralny defekt, ktory dosahuje v SAG rovine AP rozmer 4mm, CC rozmer cca 1,5mm. V subchondralnej kosti pozorovat pomerne napadny edem kostnej drene. Ostatny skelet je primerany, bez loziskovych alebo traumatickych zmien, bez edemu kostnej drene. Intraartikularne pozorovat v talokruálnom klbe mensie presiaknutie a lahko zmnozenu intraartikularnu tekutinu.

Asi dva mesiace sa liecim konzervativne, uzivam Glucomed a chodil som na rehabilitacie magnetom a Rebox, ale moc sa to nezlepsuje.
    Cital som, ze pomoct by mohlo liecenie Razovou vlnou a tiez liecba vlastnou krvnou plazmou (Orthokin). Viete mi prosim poradit ?
    Dakujem za akukolvek radu.

R.Z.

anonymous
    Účastník (Participant)

Viete mi niekto poradiť,je možná krv pri dieťťati AB, keď rodičia majú B+ a B-?Ďakujem.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.