Pomôžte

nová chrípka A H1N1 – bojíte sa cestovať?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #661
    jan-ka
    Účastník (Participant)

    Ahojte!
    V piatok cestujem do Londyna, ja z toho nejaku vedu nerobim, ale moj otec ked sa dozvedel, ze idem do UK, tak sa ma pytal, ze ci chcem dostat „prasaciu“ chripku… Ja sa jej nejako neobavam, tak sa chcem spytat na Vas nazor. Dakujem :)

    #11450
    daruš
    Účastník (Participant)

    Janka ja si myslím,že je to len zbytočný novodobý strašiak.Píše sa ,že ľudia na to podaktorý aj zomreli ale myslím,že zabudli napísať o tom,že ľudia zomierajú aj na obyčajnú chrípku.Ja by som išla aj napriek tejto hrozbe a po druhej strane veď ľudia ,ktorý sa vracajú sú pod dohľadom;-)

    #11451
    jareš
    Účastník (Participant)

    Janka
    myslím, že ak máš chrípku dostať…tak ju dostaneš…filozoficke uvazovanie :D

    asi by som sa bála, mať ťa za dcéru….asi by som bola tiež proti tomu…rozhodnutie je však len na tebe…;)

    #11455
    jan-ka
    Účastník (Participant)

    Ak by bolo vydane oficialne odporucenie necestovat do Velkej Britanie, tak by som nesla. Ale myslim, ze je skoda, aby mi prepadli letenky ;) Chripku som v zivote nemala este… klop klop… Len sa pytam preto, lebo nam predsa moze infekcia viac uskodit ako tym zdravsim ludom. A v UK je zaznamenanych najviac pripadov v Europe, a v piatok zaznamenali cez 500 novych pripadov…
    Tak dakujem, snad sa nezapisem do statistiky ;)

    #11537
    p.kk
    Účastník (Participant)

    Nebojím sa cestovať. Ja zastávam tiež ten názor, že ak sa to svinstvo rozšíri tak žiaľ nebude problém schytať to aj tu na Slovensku. Takisto si myslím, že je okolo toho veľké halo najmň vďaka médiám, ktoré si zase raz našli tému, o ktorej môžu písať celé mesiace. Ja sa skôr bojím toho, či ten kmeň nezmutuje na na nebezpečnejšiu variantu, to potom bude problém.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.