jareš
- This topic has 196 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 15 years, 7 months by
jareš.
-
AutorPríspevky
-
26. februára 2009 o 23:12 #9498
jareš
Účastník (Participant)ľudia, dnes ma ohodnotil ten môj…vraj: pribrala si – na bruchu
kokos…a mala som dosť, tak Piešťany sa ozvali
a pravda je ešte jedna, žeriem vážne nekontrolovateľne, a pustila som do sladkostí ako koláče, gumené cukríky a tak podobne, pred chvíľkou som zbaštila celú tyčinku tureckého medu a ešte pred tým som si dala zapekané cestoviny…skrátka sa napchávam nekontrolovateľne aj v čase, kedy by som už nemala nič jesť…tak ako tomu bolo pred Piešťanami…uáááááááá…uuuááááá…to kričím zlosťou
28. februára 2009 o 19:16 #9544jareš
Účastník (Participant)včera som to zase prehnala…
zjedla som takmer všeličo
28. februára 2009 o 19:18 #9545jareš
Účastník (Participant)ráno – orechovník a káva
obed – pečené stehno morčacie, zem. kaša
olovrant – to isté
večera – káva, dve sladké krajce bochníka s džemom (niečo ako vianočka)2. marca 2009 o 8:50 #9577jareš
Účastník (Participant)navarila som brokolicovej polievky a jedla som ju celý deň
na večeru som zbaštila jedno morčacie krídlo s čerešňovými rajčinami
na pozdnú večeru ešte dva nízkotučné jogurty
2. marca 2009 o 22:53 #9598jareš
Účastník (Participant)tak dnes som navarila zase čínu s ryžou a jedla som ju celý deň
ale dala som si aj zmrzlinu s džemom a šľahačkou…k olovrantovej káve
3. marca 2009 o 19:53 #9635jareš
Účastník (Participant)raňajky – sladký rohlík s džemom 2x a káva
obed – brokolicová polievka (to bola porcia)
olovrant – morčacie mäsko, jalapeňos papričky, chleba
.
.
.
ešte asi budem niečo jesť…potom dopíšem (teraz baštím gumenné cukríky)4. marca 2009 o 12:22 #9652jareš
Účastník (Participant)Ľudia…asi to bude znieť veľmi divne a zrejme aj veľa prezradím…ale toto vám povedať musím…
tak…už sa zmestím do 46-ky (ja viem, že sa teraz rehocú všetci, ktorí vedia o čom hovorím a že to je teda pekné číslo
, ľudia, ale ja som zmestila tak maximálne do vreca doteraz…a zrazu takéto číslo, je to pre mňa úžasná vec…ak viete o čom hovorím)
a moc sa mi nerehocte…bolo to náročné, aby som sa z vrecového oblečenia dostala do oblečenia pre ľudí…
páá
4. marca 2009 o 14:07 #9655Tatiana
Účastník (Participant)Jarka, super, vychutnaj si dobrý pocit. Teším sa s tebou.
Prepáč, že som sa neozvala kvôli kávičke v BA, ale mali sme tam včera toľko vybavovačiek, že mi ani nenapadlo ti zavolať.
4. marca 2009 o 19:37 #9669jareš
Účastník (Participant)Tánička, nem trápiť sa…aj tak som dnes bola prakticky nedostihnuteľná…a ďakujem za povzbudenie…
raňajky – acidko, makový rohlíček
obed – acidko, jogurt, tri rohlíčky
poobedná káva s kúskom čokolády
niečo medzi obedom a olovrantom – chleba, jalapeňos papričky, šunka, dva kúsky syra
olovranto-večera – kuracie sthienkomlsnota – arašidy..po stehienku…fuj, to som fakt nemusela
ľudia, ako mám pretrhnúť môj nenásytný jazyk ??????…POMÓÓÓÓÓC…asi si dám zašiť ústa…ale ešte lepšie žalúdok
5. marca 2009 o 22:02 #9706jareš
Účastník (Participant)káva, čokoláda
bryndzová polievka
káva, čokoláda
bryndzová polievka, zemiaky s kečupom
šunka, 4 pagáčiky (také malé)5. marca 2009 o 22:09 #9709alča
Účastník (Participant)zajtra varím tú kapustovú,
už mi všetko mierne prerastá cez hlavu,
tak sa budem pekne trýzniť takýmto spôsobom…
vraj očista organizmuuuu5. marca 2009 o 22:16 #9710alča
Účastník (Participant)jaruš, si kočka 46 je pekné číslo…
mne by teraz bodol mastný chleba s cibuľou…
lenže tie 2 zuby, čo mi nedávno vytrhli ma nepustia,
tak si asi dám 2 poháre rajčinovej šťavy5. marca 2009 o 22:17 #9711alča
Účastník (Participant)ozaj 46 je v numerologii 1- čiže začínaš odznova, takže srdečne gratulujem…pekné
6. marca 2009 o 22:44 #9737jareš
Účastník (Participant)alča…
Vieruške sa celú noc snívalo, ako sa „topí“ v č. 46…ona je taká chudšia
…takže asi také číslo to mám
No, ale pre mňa je to úspech, ktorý tak ľahko nie každý pochopí…navyše ak bojujem s hmotnosťou celý život a po soloušoch som bola asi taká, ako ani pri tehotenstve som nebola…a nešlo to dole ani za nič na svete…tak potom prechod z vrecového oblečenia do človečieho oblečenia…to považujem za úspech
tak a čo som dnes pochálovala
ráno: kafíčko, čokoládka
potom dlho nič
okolo 15,00 kalbás (vynikoš), chlebík, sojová tyčinka, kusisko šľahačkovej a mňamkovej torty
okolo večernej hodiny zase kúsok torty, jahody, hrozno a pár plátkov šunky…
nočná hodina zopár orieškov burských, jahody7. marca 2009 o 21:50 #9758jareš
Účastník (Participant)od rána do večera neustále čganie sa nejakým jedlom…iba spomeniem:
fantastická torta, hrozno, jahody, granatýr, zapekané zemiaky, oriešky…dve kávy -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.