jareš
- This topic has 196 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 15 years, 7 months by
jareš.
-
AutorPríspevky
-
1. februára 2009 o 12:37 #8834
jareš
Účastník (Participant)9,00 – tri šulky (ako čevapčiči)
12,00 jogurt, tri šulky, banán
14,00 – dva krát od úst zo špagiet
16,00 – potom som doma varila sem tam som niečo okúsila – trochu kuracieho mäska, kúsok takej akože pizzky s mäskom, ananás. kompót – trochu atak ďalej3. februára 2009 o 22:59 #8870jareš
Účastník (Participant)10,00 – tuniak (konzerva) s chlebom
13,00 – kebab v žemli (kuwa to bola ale žemľa)
doma som navarila zapečené kuracie odkostené stehienka s brokolicou a syrom a v omáčke stehienka so šampiónmi a kukuricou…
so všetkého som patrične musela ochutnať…(a teraz sa za to hanbím)
4. februára 2009 o 20:04 #8891jareš
Účastník (Participant)9,30 zopár lyžíc tej dobroty, čo som navarila včera
13,00 obložená žemľa
15,30 opäť tá dobrota zapečená (brokolica s mäskom, smotanou a syrom)za malý tanierno a teraz sa budem snažiť, aby som už viac niť nejedla….tá dobrota je stále na šporhelte
4. februára 2009 o 20:16 #8894janka1508
Účastník (Participant)zapekána brokolica – mňam. pošli kúsok. mne nevadí, že je večer.
5. februára 2009 o 22:34 #8924jareš
Účastník (Participant)janka ja som jej zožrala celý kopec…a potom som na seba hundrala
9,30 makovník s džemom
12,30 makovník s džemom
17,00 pozostatky zo včerajška (brokolica s mäsom…)
22,00 hlivový perkelt…. mňaaaaaaaaaaaaaaaaaam5. februára 2009 o 22:36 #8925alča
Účastník (Participant)nevím jaké zemákové cesto na to tvoje gnuči ide, či surové krumple, alebo varené…ináč može to byť dobré tak, či tak, hlavne, že papinkámeee.
Ja dneska pekne racionálne-brokolica a trošku syra-žádne zapekanie, elektrina je drahááááááá8. februára 2009 o 20:48 #8990jareš
Účastník (Participant)to som sem tak dlho nič nepísala ?????
ako to je možné ????tak dnes:
12,00 – tuňák a 1 krajec chleba
14,30 – 1 krajec chleba s kačacou masťou
17,30 – zopár kúskov salámu, šunky, olivy zapekané v prerastenej slaninke, tri také „penisovou“ veľkosťou veľké uhorkysobota: včera som zjedla toho trošku viac
začala som čínou (fantastickou), ktorú som jedla približne celý deň od času uvarenia až pokiaľ sme neodišli na ples
na plese som mala večeru( v zemiakovej placke soté
inak už len víno a víno a víno…veď ako hovorí dr. Havrdová – alkohol je vlastný ľudskému telu…mne bol veľmi blízky9. februára 2009 o 14:08 #8998jareš
Účastník (Participant)12,00 – niekoľko okrúžkov salámy, celozrnný rohlík (asi tak polka), 1 kelímok Cotage Cheese, dve šťavnato ostré papričky
13,30 – dve lyžice rizota
16,00 – rizoto a čipoš papričky jalapeňos
21,00 – rizoto a čevrená repa10. februára 2009 o 15:15 #9031jareš
Účastník (Participant)12,00 fornety (sladké aj slané)
13,00 tvarohový dezert (1 kelímok), pár okružkov salámy
15,00 cca 5 tvarohových guličiek s hrozienkami
16,00 kopeeeec bryndzovej polievky…mňááááááááááááááááááááááááááám
20,30 zopár lyžíc polievky – slané oriešky11. februára 2009 o 17:58 #9073jareš
Účastník (Participant)10,30 – pár okružkov salámy a mini rajčinky
13,30 – bravčové na spôsob cigánky s kečupom
16,30 – tvarohové guličky s pudingom a kávou12. februára 2009 o 21:06 #9106jareš
Účastník (Participant)tak dnes som si teda dala riadne do tela
acidko, čokoládka-bonbón
fancúzske zemiaky
francúzske zemiaky
francäzske zemiakyskrátka som sa napchávala…
13. februára 2009 o 13:14 #9121jareš
Účastník (Participant)10,00 acidko, zopár lyžíc francuzákov
12,00 slnečnicovú žemličku a pizza na spôsob rožka
13,00 francuzáky (bože ľudia, zabijem sa keď sú také dobrééééé?)
15,00 francuzáky
17,00 broskyňový kompót so šľahačkou21. februára 2009 o 12:27 #9315jareš
Účastník (Participant)12,00 miláčik, jogurt, dva okruhy vianočky, 3 plátky švaczwaldskej šunky
15,00 zabijačková kaša so zemiakom
22,00 zapečený karfiol21. februára 2009 o 15:25 #9322jareš
Účastník (Participant)zapečený karfiol celý deň
o polnoci dva smotanové jogurty22. februára 2009 o 14:03 #9332jareš
Účastník (Participant)ráno – vianočka, káva
neskorý obed – vianočka (väčší kus)
večera (?) – konzerva rybičiek+chleba, polievkaneviem ešte čo všetko pochalujem
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.