jareš
- This topic has 196 odpovedí, 14 hlasov, and was last updated pred 15 years, 7 months by
jareš.
-
AutorPríspevky
-
19. júna 2009 o 21:47 #11380
jareš
Účastník (Participant)Ľudia, veríte tomu ?
Fanny ma donútila držať „hladovku!
konkrétne, môžem jesť len to, čo mi tu dajúno hrôza…umieram od hladu…a mám v skrini kopec medvedíkov gumenných a v ladničke azse makové rožteky…no čo vám budem…
27. júna 2009 o 10:25 #11427jareš
Účastník (Participant)tak a je to tu….som sa vážila a som…
o
4 kg ľahšia
27. júna 2009 o 13:47 #11429Emily
Účastník (Participant)Gratulujem
28. júna 2009 o 6:29 #11431liviap
Účastník (Participant)Na rekondičke pokračujeme …. no nie!
Lenže, tam veeeeeeeeeeeeľmi dobre varia!!!28. júna 2009 o 10:27 #11432Tatiana
Účastník (Participant)Jarka, teším sa s Tebou.
29. júna 2009 o 16:52 #11435jareš
Účastník (Participant)nebolo to vôbec ľahké, ale stalo sa, že som jednoducho SEKLA….kto fajčí, vie o čom hovorím,dá sa prestať tak, že jednoducho tým jedného dňa sekne alebo bude postupne končiť….čo sa nemusí tak celkom podariť
ja som sekla s prejedaním sa, Fany ma upozorňovala pred liečením, že nastupujeme 21-dňovú odtučňovaciu kúru, s čím som ale veľmi nesúhlasila, avšak vo vnútri mi bolo jasné, že ak teraz nezačnem, tak už to asi nepôjde nikdy, a tak sme od utorka, kedy sme nastúpili na liečenie, jedli len a len jedlo, ktoré nám dali v jedálni, aj na raňajky aj na obed aj na večeru, prišla aj kríza a to pomerne skoro, pretože žalúdok som mala slušne roztiahnutý, ale muselo mi stačiť pridelené množstvo jedla, nič medzi tým, verte – nie je to ľahké, sme naučení na všeličo, neustále čosi pojedať, potraviny nám neustále ponúkajú veľké alternatívy a možnosti a našou slabosťou je, že často neodoláme (ako ja)…takto sa stravujeme trikrát denne o 7,00; o 11,30; o 17,30.
NIČ VIAC.
Samozrejme čosi spálime aj procedúrami a ja som aj s Vierkou ešte k tomu pridala večernú chôdzu tak cca 1,5-2 km. Vierka viditeľne schudla tiež, bez toho, že by sa nejako zvlášť snažila. Musím ešte upozorniť, že raňajky máme kontinentálne, obed a večeru si môžme vybrať z troch ponúk. Veľkosť porcie však neovplyvňujeme, jeme len to, čo nám dajú na tanier.Ja som k tomu všetkému pred týždňom začala brať ten momentálne najnovší „liek“ (v televízii veľmi reklamovaný) Alli. Môžem povedať, že naozaj účinkuje a masť zo mňa len tak „leze“. Je dôležité však, naozaj jesť minimálne množstvá tukov.
V Piešťanoch je to riziko, že sú tam švédske stoly na raňajky a dávajú tam oveľa väčšie porcie na tanier. No bude to tam rozhodne veselé, pretože mienim pokračovať v nastúpenom trende.
Uvidím, koľko kg naozaj napokon dokážem odstrániť…držte mi palčoke, nach je to čo najviac…aj 8 keby bolo, nebola by som proti
tak pááá
29. júna 2009 o 17:37 #11437daruš
Účastník (Participant)Držím palce
zhodnotíme v Piešťanoch.Len tak ďalej.
7. júla 2009 o 19:45 #11488jareš
Účastník (Participant)no…tak celkový sumár…slabých -5kg
takže mi nič iné neostáva, len pokračovať v Piešťanoch a snažiť sa ďalej
8. júla 2009 o 14:34 #11491jareš
Účastník (Participant)Ľudia, musím sa vám priznať, som nenapraviteľná pažravica
aby ste boli v obraze, dokázala som za 4 mesiace (slovom štyri !!) pribrať celkovo 10 kg !!!!
už to niekto z vás dokázal ?
som určite rekordmanka, skrátka som „bohová“….
celý čas sa mi tomu nechcelo veriť, keď ma odvážili v Číži, ale dnes, keď som sa odvážila vstúpiť na moju domácu váhu, som napokon uznala, že je to takpravdu povediac, nebolo to až také ťažké
koláčiky tuze môžem a sladkosti taky tak…takže terazky sa vnútorne zužujem a trápim, bo sa snažím dodržiavať pravidelný prísun energie čiže jedla, aký sme mali v Číži…
vydržím ???
8. júla 2009 o 15:45 #11492Tatiana
Účastník (Participant)Jarka, veď si schudla kopec kíl za posledné týždne, tak sa neboj, pôjde to. Ja sa tiež pokúšam nabehnúť na nový systém, dokedy mi to vydrží, neviem.
Držím ti palce. Užite si Piešťany.8. júla 2009 o 21:36 #11494jareš
Účastník (Participant)Tánička ďakujem…dúúúfam, že sa zadarí….
sme sa dnes dohodli s Ivetkou, že budeme jesť len dve jedlá denne a inak zeleninu a ovocie…tak vo dvojici to ide ľahšie…potom sa aj doma ľahšie dodržiava režim
Držkám ti palčoke Tánička, aby si aj ty slávila úspech…chce to skutočne veľa sebazaprenia…tak do toho…
páá
11. júla 2009 o 10:32 #11508alča
Účastník (Participant)jarka,
teším sa s tebou a držím palce. Ty to dokážeš, schudneš toľko, koľko chceš15. júla 2009 o 17:54 #11521jareš
Účastník (Participant)čafte babuľky….tak Piešťany sa prehupujú do druhej polovice a ja som ešte ani raz nevečerala – posledné jedlo mám o 12,00 h. …zato som ale každý večer išla bicyklovať….teda od pondelka (dnes pauzujem – lúčime sa s Jardom)
nemám pocit, že by som nejako výraznejšie chudla….ale tá trasa tu je fakticky len taká ako pre začiatočníkov
… možno, keby som si dala viac do tela, bolo by to vyrazjenšie…možno doma…ak vydržím doma nevečerať
15. júla 2009 o 21:29 #11522Tatiana
Účastník (Participant)jaruška, dôležité je, že sa hýbeš… dúfam, že sa tam mávate suprovo, pozdravujem všetkých
19. júla 2009 o 13:55 #11578jareš
Účastník (Participant)žeby som sa aj ja vrátila k dennému menu ?
tak skúsim…uvidíme, čo to spraví
R: praženica (za väčšiu lyžicu), šunka (cca 7-9 dag), dva mini koláčiky s džemom, dva kúsky chleba, džús
O: baklažán opražený na cibuľke, šalát
V: 2x2dcl červeného vína, 1malé rezané pivo
PS: Tánička, to mne len tak nestačí, že sa hýbem…telo mám až príliš zvyknuté na fyzický pohyb
Inak bolo fantasticky (aspoň sa tak vyjadrili všetci)…ale pravdu povediac, po mesiaci som už rada, že som doma -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.