Pomôžte

Gratulácie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 511 až 525 (z celkového počtu 698 )
  • Autor
    Emily
    Účastník (Participant)

Pripájem sa ku gratulacii,všetko najlepšie@}->--(d)(handshake)(sun)*THUMBS UP*

Emily
    Účastník (Participant)

Tonko k narodeninam prajem všetko len to najlepšie,hlavne zdravie,šťastie a pohodu.(d)(^)(handshake)*THUMBS UP*(party)

Emily
    Účastník (Participant)

Dnes máš sviatok svojho mena ,príjmi moje blahoželanie s prianim pevneho zdravia,šťastia,pohody a lásky @}->--@}->--@}->--@}->--@}->--(d)(handshake)

Osma
    Účastník (Participant)

Veronika,prosto Nika -zdravie,šťastie a pohodou k meninám@}->--@}->--(d)

administrator
    Účastník (Participant)

Veronička…pripájam svoju gratulku..všetko naj

Anton
    Účastník (Participant)

Ďakujem za gratulácie tu a aj na Fbooku.

jareš
    Účastník (Participant)

Livinka…ak to zajtra nestihnem…o sa mi +ahko môže stať…dovoľ mi, aby som ti zablahoželala už dnes k tvojim zajtrajším meninkám všetko najlepšie prajem…predovšetkým zdravíčko…
    @}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)@}->--(h)

Emily
    Účastník (Participant)

Pripájam sa k Jarke a prajem tiež len to najlepšie a najkrajšie@}->--@}->--@}->--(sun)(d)(handshake)

bilka-chvilka
    Účastník (Participant)

Lívka aj ja Ti prajem krásny meninový deň plný zdravia, šťastia, lásky a slniečka na oblohe aj v duši(sun)@}->--(^)

Osma
    Účastník (Participant)

Želám k milým meninám zdravie,šťastie a nech je všetko OK@}->--@}->--:-*

stano
    Účastník (Participant)

Pripájam sa tieš,prajem všedko najlepšie k meninám.

monca
    Účastník (Participant)

Livia,

k včerajšiemu sviatku ti prajeme úsmev na tvári, aby ťa obchádzali starosti a zdravie slúžilo ako najlepšie vie, všetko naj- naj- naj- Viera s Monikou

Emily
    Účastník (Participant)

Milý náš oslavenec,k meninám želám energiu,šťastie,pohodu,zdravie a všetko,čo si aj sám praješ.(d)(handshake)*THUMBS UP*(sun):-*

jareš
    Účastník (Participant)

Romane, dovoľ aj mne, aby som ti potriasla pravicou a zaželala všetko len to najlepšie k dnešným meninkám…nech už to znie akokoľvek, ale prajem ti predovšetkým zdravie…(handshake)(d)

administrator
    Účastník (Participant)

Maťkoooo…náš webmaster….všetko naj naj naj….lepšie… (handshake)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 511 až 525 (z celkového počtu 698 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.