Ďakujem ti Mirka za gratuláciu.
Dodatočne aj ja Ti prajem všetko naj.
prajem všetko len to najlepšie….aby úsmev nikdy nezmizol z tváre a duša sa vždy zahalila len pozitívnou energiou…všetko krásne prajem….
Jarka dakujem krásne
Milka , prajem pevné zdravie, veľa pekných dní v živote, úsmev na tvári a veľa energie.Viera K.
Miluška aj ja sa pripájam s gratuláciou, všetko najlepšie, hlavne veľa lásky, zdravíčka, pohody v rodinnom kruhu a aj naďalej veľa chuti do pohybových aktivít, v tréningovom pláne mi ideš príkladom
Milka, k milým meninám ti želám zdravie,to je to najhlavnejšie moje želanie,potom šťastie a pohodičku s rodinkou.
Ja sa tieš pripájam ku gratuláciam,prajem všedko najlepšie k meninám Emilíam.
K meninám želám všetko len to najlepšie a najkrajšie
Dnešným „meninkáčkam“ všeeeeetko najlepšie
Všetko najlepšie všetkým Milkám k dnešným meninám!
Všetkým Vám srdečne dakujem za blahoželania a dobre zdravíčko aj Vam všetkým.D A K U J E M
Katty, prajem všetko naj, naj, najlepšie…a skoré uzdravenie Robka….veľa úsmevu a dobrej nálady…
páčik
Katuška spolu s Maťkom a s maminou Ti aj my želáme veľa zdravíčka, šťastíčka, veľa lásky a pohody v kruhu najbližších..
Katarínka k dnešným meninam prajem všetko najlepšie,pevne zdravíčko,šťastie,pohodu,lásku,…
Rozhodnite sa pre Nádej
Pozrite si náš eshop a podporte nás nákupom
Jeden človek z päťsto má sclerosis multiplex. Ani ja som to nevedela, kým ma nediagnostikovali. Váš dar nám pomáha pomáhať ďalším.
Chránená dielňa Scarabeus - Bratislava
Chránená dielňa Scarabeus – Trenčín
Náš Facebook profil
Náš YouTube kanál
Priamo na účet: SK68 0200 0000 0030 0262 3053
alebo pravidelným darom Chcem prispievať pravidelne