Jarka, opat si nesklamala… Domov som trafila dokonca lepsie kao minule, takze moj stav sa aj vdaka Tebe neustale zlepsuje Tak prajem vsetkym pekne vianoce nech su plne toho, co k nim
mne sa na tom vsetko nnajviac pacilo ,ze som sa konecne mohla nenutene bavit a aj si dat toho bavoraka s jarus a ferim a s chuti sa zasmiat co zarehlit .co uz davno nebolo.
musim zrealizovat aj inokedy aj bez akcie urobit et sukromnu akciu ,pokial mi je dobre ,bo potom pride zas cas ked mi bude zle .
OK .VED JA TA NENAHANAM JARKA.LEN VIEM ZE SI TAM FOTILA AJ MOJHO KRPATEHO KED UMYVAL DLAZKU /HIHI/TAK SOM BOLA ENEM ZVEDAVA ZE JAK TO VYPALILO .ALE JA TO VDRZIM .INAK DOJDEM TA KUK TENTO TYZDEN ,A FERI SA MA PYTAL ZE KEDY ,CI NA NEHO POCKAME DO POL TRETEJ .NO NEVIEM NEVIEM PORUSIME ZASA ZASADU DIETY ?
no uvidime ze ci ako ,idem byt chora jarka aje mi do placu ale poslem ti jozka na chvilku ak ja nem budem nakoniec moct .jarka urob cari mari fuk nech ma to prejde ,po dalsom infekte ma uz slahne ta hnusoba a da ma uplne na kolena zas
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 66 )