3. Mikulášsko-vianočné harašenie
- This topic has 65 odpovedí, 12 hlasov, and was last updated pred 16 years by klincek.
-
AutorPríspevky
-
8. decembra 2008 o 23:35 #5698jarešÚčastník (Participant)
Zdenku prehnem cez koleno a vyprášim jej kožuštek…
Zdenka…ja tvojho ananása…nem dávaj takéto nem pekné
totok sú:
Vianoce, Vianoce prichádzajú…šťastné a veselé…
po roku Vianoce, Vianoce prichádzajú tešme sa priatelia…9. decembra 2008 o 19:21 #5736klincekÚčastník (Participant)rozkas ,ja som nem vedala ze veris este na jeziska ,ja uz ne ,bee/to akoze placem teraz bo mi znadali a aj preto ze som neveriaci tomas /
9. decembra 2008 o 20:33 #5763jarešÚčastník (Participant)ako ?…jasnéééé… Ježiško existuje a každé Vianoce sa narodí nový
a donesie nám kopeeeeec darčekov…a má nás rááád a chodí na kočiari so sobmi a za jednu noc prejde cez celú zemeguľu…a do každého komína vhodí práve tie najsprávnejšie darčeky, ktoré práve tá rodina potrebuje…
vieš ??
akurát ja musím pred každými Vianocami pobehať kopec obchodov, aby som aspoň nejakú drobnosť pre každého kúpila a musím porobiť doma poriadok a navariť a napiecť a keď príde ten deň tak padám nielen od únavy ale aj od nervov a som totál grogy
9. decembra 2008 o 20:43 #5768janagÚčastník (Participant)DNES SOM BOLA NA PRIESKUME PRI DOME KULTURY KARLOVA VES.
DUFAM,ZE SOM BOLA SPRAVNE. JE TO TEN BARAK HNED PRI ZASTAVKE AUTOBUSU A PRI ZELENINOVOM STANKU ???
HLAVNY VCHOD JE AKO JE BANKOMAT TATRABANKY? ALE TAM SU LEN SCHODIKY??
Z KTOREJ STRANY JE TEN BEZBARIEROVY VSTUP !!!
KRUZILA SOM OKOLO KULTURAKU A ZIADEN INY VSTUP SOM SI TAM NEVSIMLA,IBA TEN DO PIZZERIE,Z BOKU.
A PROSIM KDE SA TAM DA ZAPARKOVAT?
IBA OPROTI TEJ SKOLE,ALEBO AKO JE TA PIZZERIA S TEJ DRUHEJ STRANY ??SKODA JARKA,ZE SOM NEMALA TVOJE CISLO,URCITE BY SOM TI KED SOM TAM KRUZILA ZAVOLALA.
JANA
9. decembra 2008 o 20:44 #5769klincekÚčastník (Participant)napodobne jarka napodobne .ja so verit prestala jedneho pekneho dna ked som si myslela ,ze dokazem uchopit zivot pevne do ruk a budem stastana a ten hore ma svinsky podrazil.nikdy mu to nezabudnem a nikdy nedarujem.odmietam sa pytat preco.
darceky uz mam aj napecene suche a nechci vediet kolko som dnes skoro odpadavala uz v kuchyni uz .
tak u mna uz dzfam len pianko az do vianoc ,len vianocny nakup ahotovka .
10. decembra 2008 o 22:12 #5915liviapÚčastník (Participant)Jarka,
želám všetkým účastníkom 3. mikulášsko-vianočného harašenia príjemne prežité spoločné chvíle!!!
Budem na Vás myslieť! LíviaVšetkým účastníkom želám šťastné a pokojné Vianočné sviatky!
10. decembra 2008 o 22:19 #5917klincekÚčastník (Participant)ja dakujem za seba a je mi luto livia ,ze ty neprides .tak hadam si za kratko aspon na tu kavicku niekde spolu hacame .
10. decembra 2008 o 23:09 #5922jarešÚčastník (Participant)Janka, bola si správne…je to ten šedivý dom s vysvietenou strechou…moje tel. číslo nájdeš v kontaktoch…
bezbariérový vstup tam je z tej strany, kde na dverách nájdeš info o kontaktnom čísle…je to priamo do sály…je to vedľa TV…tam mám kanceláriu…sú to také nenápadné dvere a nikoho nenapadne, že to môže niekam viesť, celá budova je taká šedivá a staromódna, že by nikto nepovedal, že to je kultúrny dom…
Ale vo vnútri sa ešte ako tak dááá
parkovať sa dá pri škole, respektíve priamo oproti dverám do kancelárie…tam sa však veľa áut nezmestí…
12. decembra 2008 o 1:27 #6052jarešÚčastník (Participant)Ahojky v predvečer nášho zajtrajšieho a sobotného Mikulášsko-Vianočného stretnutia.
Iba pripomínam, že zajtra – piatok 12.12. sa stretávame v KCK na Molecovej ulici v Bratislave o 18,30…kedy sa podáva večera…prosím o dochvíľnosť !!!! ĎAKUJEM.
po večeri na nás čaká divadelné predstavenie….
na druhý deň v sobotu 13.12.2008 sa stretávame v KCK o 15,00 hodine, kedy sa podáva obed…a začína spoločensko-kultúrne posedenie…
teším sa na všetkých, ktorí sa rozhodli zúčastniť
12. decembra 2008 o 6:59 #6053janka1508Účastník (Participant)všetkým účastníkom želám príjemné prežitie mikuláško – vianočného stretnutia
12. decembra 2008 o 11:40 #6058jarešÚčastník (Participant)Janka Ďakujem….odovzdám
13. decembra 2008 o 13:26 #6077jarešÚčastník (Participant)tak sme si to včera užili…aj s malými komplikáciami…ale to asi musí byť…aby sme si mali na čo spomínať…a dnes pokračujeme ….
13. decembra 2008 o 22:48 #6085liviapÚčastník (Participant)Účastníci harašenia – myslím na Vás ako Vám je spolu dobre!
V myšlienkach Vám želám príjemnú zábavu – lebo viem, že teraz nie ste na nete, ale sa zabávate tak iba preto v myšlienkach. Papá14. decembra 2008 o 0:30 #6086jarešÚčastník (Participant)Livka…si zlatá….už som doma a verím, že čoskoro budú doma aj ostatní, ktorí pocestujú zajtra…
dnes bol krásny vianočný deň…veľmi krááásny…ja osobne som to tak cítila a cítila som sa s ostatnými super…
14. decembra 2008 o 11:39 #6087administratorÚčastník (Participant)ahojky všetkým, som sa vám chcela ešte raz poďakovať, za účasť, za to, že sme si mohli spoločne vytvoriť kúsok sviatočného času v predstihu za účasti vás všetkých, pani doktorky Procházkovej, našich sponzorov, partnerov a priateľov…
boli ste úúúplne super a skvelí…verím a tajne dúfam, že ste si to užili, že vám pozitívna energia pomôže prekonať nielen krásny a sviatočný vianočný čas ale pre nás aj dosť náročný…
ešte raz…ste boli úúúžasní – ĎAKUJEM.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.