Pomôžte

3. Mikulášsko-vianočné harašenie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 66 )
  • Autor
    jareš
    Účastník (Participant)

lipka….ale to je škodaaaa… :( :( :(

veď som sa na teba tešila…tak to asi má byť…zrejme nemáme mať na seba šťastie terazky…a náš čas ešte len príde…

uži si to tam, kde budeš…dúfam, že nám to vyjde všetko tak, ako si to predstavujem a účastníci budú aspoň tak spokojní ako naposledy…dúúúfam :)

jareš
    Účastník (Participant)

tak už som našla darčeky, ktorými by som vás mohla potešiť…aj keď Zdenuš vraví, že všetko, čo je od srdiečka je z lásky a poteší…

Vy to viete, že to je od srdiečka a z lásky k vám…ale našla som pre vás čosi, čo aj v budúcom roku celkom využijete…tak snáď sa mi podarí vyjednať nejakú zľavu…

klincek
    Účastník (Participant)

ja som este nic nenasla .pre nikoho .fnuk .

sa dobrovolne priznavam ani som nehladala zatial

lipka
    Účastník (Participant)

Podla toho co citam na fore, viem, ze to urcite bude fajn… ako vsetko pod tvojim vedenim, sudiac podla precitaneho a tych akcii a naslednych reakcii nebolo malo :) kazdy o tebe len pekne pise :*
    Stretnut sa urcite raz stretneme a bude to stat za to. Tomu verim.
    Pekny den vsetkym.

jareš
    Účastník (Participant)

lipka, nedaj sa zvábiť písmenkami, nie je všetko „zlato“ čo sa blyští :-[…ako sa to píše :-[…som len človek z mäsa a kostí a som taká istá ako ktokoľvek iný…mám svojich milión chýb a občas aj pekný kopec omylov…

ale ak sa čo i len trošku dá a dokážem to, rada pomôžem a hlavne som rada, že mi to umožňujete…lebo bez vás by som nebola nič…

rada robím druhým dobre…ale musia to chcieť aj tí druhí…takže nie je to všetko celkom tak, ako to čítaš…to sú tí skvelí ľudia práve tí, ktorí tu toho najviac píšu – hoc aj o mne…;)

mony
    Účastník (Participant)

Tak práve som zapla PC a už s určitosťou viem, že neprídeme s M. na vianočné stretnutie, je mi to aj ľúto, ale tento raz nie. A ak bude ešte takéto počasie ako teraz …
    Určite sa stretneme niekedy inokedy a ostatným zúčastneným prajem, aby si to všetko pekne užili a načerpali vianočnej atmosféry.
    Viera K.
    Pozdravujem aj Teba Livka.

jareš
    Účastník (Participant)

Vieruška…je mi to veľmi veľmi ľúto…s malou dušičkou som čakala, kedy mi povieš, že idete…aj keď som tušila, že skôr asi nie…

ja to chápem absolútne…práve som to hovorila po našom vyrvale, že ťa obdivujem, koľko as toho nacestuješ z tej diaľky

som ti vďačná za každú tvoju účasť na akejkoľvek akcii…

a teším sa na naše najbližšie stretko…

liviap
    Účastník (Participant)

Milá Vierka a Monika!
    Tentokrát ani ja nemôžem ísť na vianočné stretnutie, ale myslela som práve na Vás, či pôjdete alebo ani Vy sa tentokrát nebudete môcť zúčastniť. Potešila si ma Vierka, že si ma dala pozdraviť.
    Želám celej rodinke pekný adventný čas a pokojné, radostiplné Vianoce.
    Objímam Vás! Lívia

klincek
    Účastník (Participant)

livia toooo mi nerob .ja som sa tesila na teba jak mala .budem plakat;(
    mi bude smutno,|-)

liviap
    Účastník (Participant)

Zdenka,
    aj ja by som chcela ísť, ale žiaľ tentokrát to naozaj neide. Ale keď pôjdem ku doktorke na kontrolu alebo nebodaj do Blavy pre niečo iné, tak by sme sa mohli niekde stretnúť na kávičke až budeš môcť.
    Si moja krvná skupina a som rada, že sme sa v živote stretli a zoznámili!
    Cmuk :*

klincek
    Účastník (Participant)

jej tak to by som bola rada ,mozes potom aj ku mne domov na kavco a na tvoju pocest aj upecem neco dobre ,aspon uvidis aky tu mam blazinec .troja chlapi na jednu zensku no das ist hruza.

bolo by to fajn ak uz budes mat teda tu cestu do BA.

aj ja som rada ,ze som poznala teba a jarku .

jej este cisielka sme si mohli vymenit a obcas pokecat ak mas pevnu linku ja aj medzimesto volam zadara.ved ak ces posli emailom alebo v smske

administrator
    Účastník (Participant)

ľudkovia, má ešte niekto chuť sa prihlásiť na stretko ?

terminos technikos sa skracuje…mosím ubytko nahlásiť

ak si to ešte niekto rozmyslí…môj mail poznáte…

TEŠKUJEM

jareš
    Účastník (Participant)

Vážení a milí,
    nezadržatelnym krokom sa blížia najkrajšie sviatky v roku…. VIANOCE

takže to znamená, že aj my sa nezadržateľne tešíme na 3. Mikulášsko-vianočné harašenie, ktoré sa bude konať :
    12. až 14.12.2008

12.12. piatok
    16,00 hod – príchod
    17,00 hod – ubytovanie
    18,30 hod – večera (spoločná) v KCK
    19,30 hod – divadelné predstavenie „Astala vista Betty“ v KCK
    21,00 hod – rozchod

Prosím, aby ste sa cezpoľní dostavili okolo 16,00 – 17,00 do ubytovne – Inštitút verejnej správy, tam, kde ste boli ubytovaní aj naposledy.

Zoznam ubytovaných im zašlem, vy už len predložíte svoje OP a pôjdete sa ubytovať.

Na uybtovanie som vám dala pomerne dlhý čas, môžte sa teda pohodlne vybaliť a pripraviť sa na večerné divadelné predstavenie.

Do KCK, prosím, aby ste sa všetci (všetci prihlásení teda aj bratislavčania aj cezpoľní) dostavili najneskôr o 18,15 h.

O 18,30 h budeme mať spoločnú večeru a o hodku potom aj divadelné predstavenie len pre nás.

Po skončení divadelného predstavenia sa rozídeme do svojich príbytkov.

KCK sa bude pripravovať a vyzdobovať na sobotu po divadelnom predstavení, kto bude mať chuť a bude chcieť, môže ostať a pomôcť.

13.12. – sobota
    doobedňajší čas – vianočné trhy (Hlavné a Hviezdoslavove námestie, Incheba)
    15,00 hod – Spoločný obed v KCK
    16,00 hod – Môj príbeh – rozprávanie SM-károv – diskusia
    17,00 hod – Vianočná prednáška MUDr. Procházkovej
    17,30 hod – Vianočné koledy – kultúrny program
    18,00 hod – Večera spoločná v KCK
    18,30 hod – Rozdávanie darčekov
    19,30 hod – Diskotéka
    23,00 hod – Ukončenie

O tom, či sa v sobotu vyberieme spoločne na vianočné trhy alebo každý pôjde individuálne sa dohodneme v piatok.
    Budem rešpektovať váš názor a vaše možnosti…viem, že niektorí budú chcieť ísť sami a niektorí možno budú radi, ak pôjdeme spolu, aby sa nestratili.

Na trhoch si môžme dať aj niečo pod zub, inak by to predsa neboli vianočné trhy a dúfam, že si dáme aj nejaké to hriatô.
    Neviem ako veľa a koľko toho zvládneme…ale trhy sú na troch miestach, pričom dve miesta sú hneď vedľa seba, na tretie miesto sa budeme musieť presunúť najskôr asi MHD, vyzistím, čo tam chodí.

Podľa stupňa únavy sa dohodneme aj na čase a pokiaľ to bude možné tak, aby sme sa z trhov rovno vydali do KCK na obed, kde už ostaneme na celý poobedný program až do večera, kedy sa opäť po diskotéke rozídeme – tentokrát však už pre tento rok to bude naposledy…teda…vidieť sa najbližšie zoči-voči budem až v roku 2009.

14.12.- nedeľa
    Odchod domov

Všetkých veľmi srdečno očakávam a teším sa na všetkých, ktorí sa prídu zabaviť a oddýchnuť si tak od bežných denných starostí a „radostí“ a problémov…
    Verím, že všetci, ktorí ste sa rozhodli prísť, naozaj aj dorazíte…je to naše posledné tohtoročné stretko….

Na záver by som chcela ešte povedať, že celé stretko (okrem stravy – ktorú nám sponzorsky hradí BiogeIdec) hradíme z vlastných zdrojov.

PS: ak sa našiel ešte niekto, kto sa rozhodol v poslednej chvíli, že by chcel prísť, ešte stále je možnosť…budem sa tešiť

klincek
    Účastník (Participant)

uz sa tesim:)

klincek
    Účastník (Participant)

Půjčil jsem si milion,
    měl jsem dárků kamion,
    neplatil jsem splátky,
    vzali si to zpátky.

Nezbyl ani dáreček,
    vzali mi i domeček.
    Neplatil jsem daně,
    vzali mi i saně.

Nevím si už rady,
    sob mi chcípnul hlady.
    V lese mam teď pelíšek,
    seru na Vás! …
    Ježíšek:D

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 66 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.