3. Mikulášsko-vianočné harašenie
- This topic has 65 odpovedí, 12 hlasov, and was last updated pred 16 years by klincek.
-
AutorPríspevky
-
3. novembra 2008 o 19:22 #585jarešÚčastník (Participant)
Vážení a milí spoluobčania, nezadržatelnym krokom sa blížia najkrajšie sviatky v roku….tzv vianoce
takze to znamena, ze aj my sa nezadrzatelne tesime na strtko
ktoré sa bude nazývat 3. Mikulášsko-vianočné harašenie
oznamujem vam vsetkym nasledovne:12. až 14.12.2008
sa strtneme
a spoločne sa potešíme príchodu vianoczapalime spolu sviečku…..rozduchame spolu ohen
zapalime v dusiach ohen rozpalime spolu duse
nakoniec sa vsetci spolu obdarujeme (tým som chcela povedat – nezabudnite na darceky)
a vypijeme stakan moštu
komu sa nepaci nasledovný scenar….nech sa radsej hned teraz prepne do polohy vítam….tento navrh a tesím sa
tak ako sa tesim aj jaaby som nezabudla:
strtko sa koná nasledovne :12.12. piatok
16,00 hod – príchod
17,00 hod – ubytovanie (Inštitút verejnej správy)
18,30 hod – večera (spoločná) v KCK
19,30 hod – divadelné predstavenie „Astala vista Betty“ v KCK
21,00 hod – rozchod13.12. – sobota
doobedňajší čas – vianočné trhy (Hlavné a Hviezdoslavove námestie, Incheba)
15,00 hod – spoločný obed v KCK
16,00 hod – Môj príbeh – rozprávanie SM-kárky (ešte upresním)- diskusia
17,00 hod – vianočný príhovor MUDr. Procházkovej
17,30 hod – Vianočné koledy – kultúrny program
18,00 hod – večera spoločná v KCK
18,30 hod – príhovor MUDr. Pisko, rozdávanie darčekov
19,30 hod – diskotéka
23,00 hod – ukončenie14.12.- nedeľa
odchod domovvsetkym vam zo serdca serdecnego dakujem za vypocutie…vdacne ste ma vypoculi
a oznamujem: omluvenky sa neprijimaju…ucast bezodkladne povinna !!!na zaver skromna prosba:
ziadam o kladnu odpoved mailom este dnes. teda, aby som bola presná, žiadam o vyplnenú a odoslanú prihlášku.
jarusenka valcekovie jarcekoviePre tých, ktorí nerozumejú mojej reči som pripravila taký obyčajský prozaický scénar celej akcie:
tak a je to tu…3. Mikulášsko-vianočné harašenie sa priblížilo míľovými krokmi…
terazky je to na vás všetkých…kto sa bude chcieť zúčastniť a kto sa bude len z diaľky prizerať , ako si to tu tí účastníci užívajú
a že si budeme mať čo užívať…o tom vás hneď presvedčím
pripravila som pre vás opäť dva pekné, kľudné, milé, veselé, bohaté, radostné, slávnostné – skrátka Mikulášsko-vianočné stretko…
tak, aký program nás čaká a neminie:12.12. piatok
16,00 hod – príchod
17,00 hod – ubytovanie (Inštitút verejnej správy)
18,30 hod – večera (spoločná) v KCK
19,30 hod – divadelné predstavenie „Astala vista Betty“ v KCK
(len pre nás v podaní Divadla na kolesách)
21,00 hod – rozchod13.12. – sobota
doobedňajší čas – vianočné trhy (Hlavné a Hviezdoslavove námestie, Incheba)
15,00 hod – spoločný obed v KCK
16,00 hod – Môj príbeh – rozprávanie SM-kárky (ešte upresním)- diskusia
17,00 hod – vianočný príhovor MUDr. Procházkovej
17,30 hod – Vianočné koledy – kultúrny program
(len pre nás v podaní umeleckej agentúry Elma)
18,00 hod – večera spoločná v KCK
18,30 hod – príhovor MUDr. Pisko, rozdávanie darčekov
19,30 hod – diskotéka
23,00 hod – ukončenie14.12.- nedeľa
odchod domov
tak čo……myslíte, že sa máme na čo tešiť ?ak si sa rozhodla-dol, že sa akcie ideš zúčastniť…ešte teraz mi odošli svoju prihlášku:
Toto som ja:
Meno a priezvisko:…………………………
Dátum narodenia: ……………. (tí, ktorí sa idú ubytovať)
Č. OP: ………………………(tí, ktorí sa idú ubytovať)
Mesto, PSČ:……………………………
Členské do ZSMN zaplatené: áno* nie*
Strava: bezlepková* / nieBezlepková*
Ubytovanie:
piatok-sobota: áno* / nie*;
sobota-nedeľa: áno* / nie*;
(škrtni, čo sa nehodí)Môj sprievodca:
meno a priezvisko:……………..
Dátum narodenia: ……………. (tí, ktorí sa idú ubytovať)
Č. OP: ………………………(tí, ktorí sa idú ubytovať)
Mesto, PSČ:……………………………
Členské do ZSMN zaplatené: áno* nie*
Strava: bezlepková* / nieBezlepková*
Ubytovanie:
piatok-sobota: áno* / nie*;
sobota-nedeľa: áno* / nie*;
(škrtni, čo sa nehodí)Asi som zase zabudla na kopec údajov a informácií…a budem sa ospravedlňovať svojím obligátnym: mám na to diagnózu…
Kto, nezašle prihlášku, asi viete, že nie je možné s ním rátať…ak mi aj budete telefonovať, sľúbim vám všetko na tejto zemi, čo si len budete priať…avšak, prosím, aby ste neočakávali, že si zapamätám, že ste sa mi telefonicky prihlasovali…
no…verím, že sa opäť stretneme v takom hojnom počte, ako tomu bolo naposledy…alebo, že by nás došlo ešte viac ?
tak vás všetkých naterazky pozdravujem…a teším sa, koľko prihlášok ma bude doma čakať v mojej mailovej schránke…pááá
Aby to nem bolo len takuo suchuo a jednoduchuo…tak aby ste vjedzeli…zabudla som napísať keľo bubášikov si načim pripraviti…
tak konám terazky tak:
ako dycky:
SM-kári………………..200,- korunáčov
nieSM-kári…………….400,- korunáčov
predsedníctvo a hostia …….samoška….bez platieb
každý jedon účastník načim byti aktívnym členom s uhradeným členským poplatkom za rok 2008…šeckyje prašule posielajte na známe čísielko:
7812259001 / 5600
do správy pre prijímateľa uviesť:
3. mikvian/priezviskoa čuleky už som fakticky povjedzela šecko…
tak psímenkujte, hláskujte, volajte, kričte, píšte, škriabte, robte čo kcete…ale prihláste sa
Jarka Valčeková5. novembra 2008 o 9:05 #4199jarešÚčastník (Participant)Aby ste to tu mali v pôvodnej verzii, tak ako som to bola rozposielala aj mailom všetkým, ktorých mám v adresári…tak som to skopčila aj sem…
6. novembra 2008 o 21:33 #4241jarešÚčastník (Participant)halooooo….
ak si tu…ozvi sa 3x dupni nohou
ja len že či si sa rozhodla prísť na okuk… ?
11. novembra 2008 o 21:59 #4421jarešÚčastník (Participant)doteraz je prihlásených niečo okolo 20 osôb…
zdá sa mi to…alebo nezdá ?
že by ste viacerí nem chceli ísť ?…
no…pravdu povediac…celkom by ma to trápilo…nakoľko som objednala putovné divadlo, ktoré príde len a len kvôli nám a urobia nám predstavenietak…popremýšľajte, kto si chce ešte spríjemniť začiatok Vianoc a na chvíľku sa preniesť do príjemnej predsviatočnej atmosféry..
budem sa na všetkých tešiť…
16. novembra 2008 o 20:49 #4513jarešÚčastník (Participant)najnovšie správy z príprav :
prihlásených cca 50 osôb…(aj s deťmi)
čo by ste chceli do balíčka…aký darček ?pomôžte mi s rozhodovaním…
17. novembra 2008 o 11:22 #4518klincekÚčastník (Participant)ja si prosim za stipku stastia za stipku zdravia a za stipku lasky aspon na jeden cely rok .cmuk cmuk cmuk
17. novembra 2008 o 16:37 #4524darušÚčastník (Participant)To zdravíčko a šťastíčko sa pripájam aj ja, to je viac pre nás ako darček nad ktorým musíš dúmať. Ver, že hocičo Ťa napadne bude dobré, lebo to bude z lásky.
17. novembra 2008 o 17:05 #4526janagÚčastník (Participant)Moja mama nikdy nic nechce ked sa jej pytame CO BY TAKE CHCELA !!!
Vravi len,tak rada by som zase chodila.
ALE TO JEJ NEVIEME SPLNIT !!!
A nakoniec si povie,ze je rada ,ze aspon smatle.Dakujeme za ten mailik.Bol velmi mily.
17. novembra 2008 o 20:12 #4532klincekÚčastník (Participant)a prezrad nam co by si si ty priala mat vo vianocnom balicku.nas sa pytas a ty co po com tuzis?
17. novembra 2008 o 20:39 #4534jarešÚčastník (Participant)Zdenuš – chrobáčik…ja tú akciu organizujem, to ja musím pre vás pripraviť darček a nie opačne …
ale bolo to milé…a zasmiala som sa…o mňa tu nejde…
ale veľmi by ste mi pomohli, keby ste mi povedali, čo by ste chceli mať v balíčku…viem, že najväčším šťastím by bolo opäť naše pôvodné zdravie…žiaľ, toto neviem…
minulý rok bol taký prírodný balíček so škoricou, medom, kapesníčkom a neviem ešte čo všetko to tam bolo…
tak som myslela, že by niečo iné mohlo byť teraz…
17. novembra 2008 o 20:46 #4536ferinoÚčastník (Participant)A čo tak kladivo, aby sme si vytĺkli z hlavy že niečo na vianoce dostaneme.
17. novembra 2008 o 20:50 #4538klincekÚčastník (Participant)jarka .si zlata ale ja osobne si myslim ze nie je dolezite co bude v balicku ,mohol by to byt aj kamienok ,dany s lasky .nie je dolezite ze co ale co to bolo od srdca.
a nemyslim si ,ze ty by si si nemala nic zelat lebo organizujes ,ved prave preto ze sa tak pekne staras by si ludia mali spomenut aj na teba no nehaj me to tak ,nech kazdy urobi ako chce .u nas chodi jezisko aj mikulas k dobrym detom aj dobrym dospelym -cmuky cmuk
certom neotvaram
a feri et to bolo sproste
17. novembra 2008 o 22:57 #4546jarešÚčastník (Participant)Zdenka…ja fak nič nepotrebujem…len jednu jedinú vec mi treba…čarovný prútik, aby som mohla SM-ku zo sveta zniesť…
to je jediné moje želanie…
najradšej by som bola, keby som mohla pomôcť všetkým, ktorí o to stoja a ktorí to potrebujú…nič mi nevie urobiť väčšiu radosť…
18. novembra 2008 o 9:28 #4547klincekÚčastník (Participant)to si myslim zela kazdy s nas byt zdravucky a zit tak uplne normalne bez navstev u lekarov zbytocnych problemov tak velmo zneprinujucich nas kazdodenny zivot.
20. novembra 2008 o 9:32 #4583lipkaÚčastník (Participant)Ahojte,
som tu, tak dupkam, ako si Jarka zelala V dni harasenia som 130 km od miesta konania smerom na johozapad.
Byt naraz na dvoch miestach neviem, jedine, ze by som sa naklonovala.
Vam vsetkym prajem prijemne harasenie, dobre sa zabavte, pokecajte, potancujte… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.