Pomôžte

1. výročie založenia ZSMN

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 40 )
  • Autor
    jareš
    Účastník (Participant)

prajem nám všetkým, aby sme sa zdravotne zlepšovali, aby sa SM-ka aktivovala čo najmenej, aby všetkým, ktorí ju upálili už nestála v ceste slušného života, aby sa naše Združenie rozvíjalo a bolo tu vždy pre vás všetkých, ktorí to potrebujete…

ZSMN – prajem ešte veľa šťastných a dobrých rozhodnutí, veľa spokojných a zdravších pacošov…a hurá do ďalšieho roku

verím, že sa pridáte aj ostatní, ktorí by ste chceli vyjadriť, či vám Združenie prinieslo niečo pozitívne do života, či ste sa vďaka ZSMN posunuli ďalej…

peknú noc prajem

jareš
    Účastník (Participant)

Dnes sa ku vzájomnej gratulácii pridal aj Maťko z Nitry…(d)

Anton
    Účastník (Participant)

Ahojte všetci členovia Združenia, priatelia a lekári.
    Prajem Nám všetkým veľa krásnych chvíľ v živote, v Združení a pri všetkých akciách a aktivitách, ktoré Združenie vymyslí.

liviap
    Účastník (Participant)

K 1. výročiu Združenia SM Nádej srdečne gratulujem všetkým, ktorý sa podielali na jeho vzniku.

Želám každému jednému pacientovi s SM a členovi združenia veľa zdravia, málo – žiadne zhoršenia zdravotného stavu, jedine pozitívnu energiu a pozitívne myslenie, ktoré nám pomáha pri zdolávaní našej choroby.

A tým ostatným zdravým členom združenia pevné zdravie, veľa síl, trpezlivosti a osobné aj pracovné úspechy.

Želám združeniu ďalšie vydarené aktivity do ďalších rokov!!! Lívia

PS: Združenie mi pomohlo pochopiť, že nemám bojovať proti SM-ke, ale bojovať s SM-kou za každý deň.

jareš
    Účastník (Participant)

Livka…dovolím si…za nás všetkých, ktorí sme sedeli pri zrode tejto inštitúcie, povedať – ďakujem.

jareš
    Účastník (Participant)

Tonko, teraz to vypadá, že na teba som zabudla…ale aj tebe posielam…za nás všetkých: dzenkuju

jareš
    Účastník (Participant)

tak na naše prvé výročie sa dostavia aj naši „bratia“ teda lepšie povedané „sestry“…

zo spriateleného SMS z Prahy… MAJKA a ALENKA…

tešííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím

aby ste boli v obraze…prvá myšlienka o vzniku spolku pre aktívnych SM-károv vzišla práve stadeto……takže takí prví zakladatelia sú práve tieto dve :):):):)

jareš
    Účastník (Participant)

tak momentáloš stavoš…tento okmažitoš…. 50 prihlásených

ak ešťok má niechtoš záujemoš…tak neváhavoš…bo miestoš minutoš…

rýchlošť bleskošť…weckošť…známoš všetkošť…

do nem rozumoš…opýtatoš….

jareš
    Účastník (Participant)

čo ma samozrejme teší… vyvstáva mi však problém, s ktorým som tak celkom nerátala…ale to už si snáď nejako poriešim…

aby ste aj vy vedeli, koľko sa nás zíde…tak vedzte, že momentálne nás je prihlásených takmer 70 osôb.

prekrásne čísielko…čo poviete ?… :*

avšak…ten mizivý poplatok za účasť má zaplatený len zopár osôb…

áno…vyzerá to ako výčitka odomňa…viem, že niektorí budete platiť priamo na mieste…ale tých je zopár, o ktorých viem, že sa ma na to pýtali…

čo vy ?…ostatní ?… =O =O =O =O

chcela by som vás teda poprosiť, aby ste uhradili účastnícky poplatok

ĎAKUJEM !!!!

jareš
    Účastník (Participant)

PROSÍÍÍÍÍM….všetkých prihlásených….

tí z vás, ktorí ste nahlásení na ubytovanie

POTREBUJEM VAŠE CELÉ ADRESY, DÁTUM NARODENIA A ČÍSLO OP

Prosím, aby ste mi odoslali uvedené údaje prostredníctvom mailu… ĎAKUJEM

jareš
    Účastník (Participant)

všetkým som zaslala maila…ak sa nájde niekto, komu nedorazil…prosím, dajte vedieť…

dakujem

jareš
    Účastník (Participant)

IDEEEEEEEEEEEEEEEEŠ ??

som robila zoznam a potrebovala by som už vedieť počty …

ako to vidíš ?

daj vedieť plíííís

(hi)

klincek
    Účastník (Participant)

jarka ,este stale neviem ci budem mat kam deti.teraz chcem sa do konca tyzdna dostat k tomu aby som zaplatila to clenske,a zbytok budem riesit potom ,ak pojdem tak asi vezmem starsieho syna so sebou a ak tak asi len v sobotu.ked ma nezavru do spitala ,zajtra mam MRko a 24 este neurologicku vcera som bola na posudkovej ,dodala som aj ostatkove vysledky svojich vysetrenie a bola v soku(happy).tak uvidim ci sa niekdo rozkyve konecne ,chystam sa urobit dobry cirkus.:@a je mi v poslednej dobe dost mizerne.ak pojdem rataj s dvoma .kedze neviem zaplatim ti to na mieste .ubytko my nepotrebujeme kedze som z BA,a teoreticky ak sa bude dat moze ma do toho pezinku odviest aj muz ak nebude robit.ja dam este vediet .papa:)

jareš
    Účastník (Participant)

ešte zoprá krátkych okamihov a stretneme sa….bude nás tamer 80…čo je skutočne vcelku úctyhodné čísielko…

TAK PRE NÁS VŠETKÝCH….prajem nám, aby nám to všetko dobre dopadlo, aby nám aj počko prialo…aspoň tošku…aby sme sa dobre cítili, aby sme mali zážitky, a dostali čo najviac nových vedomostí…

aby sme si to skátka užili…

prečo?

no, aby sme sa tu mohli potom stretnúť a spoločne pokecať o všetko, čo sme za tie dva dni prežili…aby sme svojimi spomienkami mohli aspoň čiastočne umožniť prostredníctvom myšlienok zúčastniť sa akcie aj tým, ktorí z rôznych dôvodov nemohli prísť, hoci aj veľmi chceli

jareš
    Účastník (Participant)

pre mňa osobne plný vzruchu a občas aj nečakaných vzratov či situácií…v konečnom dôsledku však cesta loďou bola úúúúžasná…

pracovníčka z lodnej dopravy bola tak úúúžasne milá a skvelá, že sa podujala pre nás vybaviť za rovnakú finančú útratu oveľa väčšiu loď, len aby sme sa mohli previezť všetci…móóóóóóóóóóóóóóóóóc jej za to ďakujem !!!!!

mohli sme sa takto všetci nalodiť a v pohodlí povoziť po Dunaji na rýchlolodi, ktorá si to šinula dole riekou 60-km rýchlosťou…ale hore tiež futašila…

cez vráta sme prešli celkovo dvakrát krátko po sebe…a bol fantastický zážitok…pre mňa osobne určite…aj keď som jednu časť prežívala tak trochu rpacovne a druhú časť sme prežívali valnozhomažďovsky…

dnešná cesta loďou bola úúúžasná…mali sme vynikajúcu komfortnú loď a skvelého kapitána…tá cesta naozaj stála za to…

stretlo sa nás dnes asi tak 60…a celkovo 21 sa vrátilo späť do KCK na večeru, ktorá vyústila spoločnou prácou na výzdobe celje sály, kde sa zajtra odohrá naše prvoročné stretnutie s oslavou zrušenia vekového limitu.

teraz som dorazila domov a idem ešte „pichať“…snáď sa do zajtra dám do poriadku a ráno o 8,00 si všetci vidíme v buse, ktorý nás odvezie do Rusoviec…na kone … aby sme následne mohli zvyšok dňa prežiť prijímaním nových informácií zo sveta SM-ky.

tak ZAJTRA POKRAČUJEME….

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 40 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.