klincek
Reakcie
-
AutorPríspevky
-
klincek
Účastník (Participant)na hroby sa neslo ,nakoniec zvladla som prechadzku a potom umierala asi 3 hod doma,prislo mi zle.neviem co ma vlastne bolelo ,ale citila som vsetko kazdy sval,kost klb a meniskus na pravom kolene –vam poviem to je hnus-ale operovat nedam.mame operovalia je to este horsie jak bolo zevraj.
a porusila som dietu.dala som si grilovane kura s ryzou na obed a ja uz akosi maso nemozem a bolo mi aj spatne
budem fakt jest len tie cestovinky a zeleninkuklincek
Účastník (Participant)mne to nevadi.
ja som bola rada ,ze si mozem popismenkovat s niekym normalnym a zabudnut na trapenie atd
kam to hodis je mne sumafukos
klincek
Účastník (Participant)pekny vecer vam vsetkym prajem.ale ze sme mali krasne pocasie dnes ,ze?
klincek
Účastník (Participant)moj jozin zavelil ,ze sa ide aj na hroby dnes .tak to budie lietacka.kremat.pezinok,ivanka.mam radost.uz tu na mna nik nebere ohlad tusim,davam vypoved rodine
a idem si hladat druhuklincek
Účastník (Participant)boze vonku je tak nadherne asi sa dam uniest muzom dnes a pojdem si vychutnat posledne krasne slnecne luce na zahradu.a pooberam jablka domou pre decka.makat uz nebudem to necham na muza
klincek
Účastník (Participant)jablka su zdrave,aj ja ich mam plnu zahradu ,len v mojom pripade ich mozem do seba dostat ,len v tepelnej uprave ,som na ne alergicka ,zacnem sa dusit ,kto vie preco.ale aspon rodinu zasobim cerstv vitamninmi.a ja dostavam vitamini do seba v inom ovoci ci zelenine .ten odstavovas je super vec aj ja mam,taky starsi uz ale funkcny.
klincek
Účastník (Participant)pekne ,ze ukazujes ludom s SMkou a ich okruhu znymych mako maju postupovat.ja som sa tam dostala tusim minuy tyzden a citala ,citala a rozculovala sa/ty viez preco/a idem tieto poznatky zizitkovat v piatok.tak na mna mysli a drz mi peste
klincek
Účastník (Participant)si mala napisat jarus ,ze konecne
klincek
Účastník (Participant)ja mam len trojizbovy byt ,a otvorene priestory ,tak by mi tato volba velmi nepomohla
ale bud rad aspon sa vyspis,nik do teba celu noc nedrga aby si prestal chrapat a mas celu postel ,len sam pre seba,nadhera
klincek
Účastník (Participant)az take problemy nemam.ale je pravda ,ze v poslednej dobe viac sedim alebo lezim .ta aktivita doma to sa nerata
musim zhodit ,lebo sa v zrkadle nepacim sama sebe
klincek
Účastník (Participant)to som nepochopila dost dobre ,co si si bez problemov mohol vykladt v aute na palubnu dosku?nohy?
tak to este mozem,aj ide nohy vykladat
stovku som este nepresla
a idem nieco robit aby sa to ani nestalo
lebo som uz aj tak jak maly mikrobus
uprimne vobec nie maly
klincek
Účastník (Participant)viez to jedna babka druhej povedala.mali sme ju v suterene,bolo tak aj kadernictvo,kozmetika,obuvnik,hodinar atd ,vsetkym rusili a dost nevyhodne zmluvy .aj z vrchu sa uz stahovali.skoda ,chodili tam za mnou aj niektory z prvej serie vyvolenych
bola tam sranda a fajn.
na vianoce mi nosili mladenci velke kapre ,fnuk uz musim kupovat
klincek
Účastník (Participant)ja chcem ist na to stretko,chcem spoznat aj jarus osobne a aj ostatnych ,ziskat dake kontakty a zaujimave informacie.ak sa budem citit aspon trosku v pohode tak pojdem
ja sa na to fakticky aj tesim.
aj mne mama poslala huby.susim .a chlapom som urobila dnes na ranajky prazenicu.ja huby zboznujem ,ale v poslednej dobe akosi nemozem jest prazenicu a tak este hubova omacka,alebo polievka ano.
mam silne migreni a nemozem ani vecerat ,na vecer ma to chyta a potom zvraciam aj 3 hod a cela sa trasiem.prisla som na to ze ak nejem tak je aj ta migrena slabsia a nezvraciam
a zakomplexovana tiez nie som .inak by som si sama so seba nevedela utahovat
aj ked uprimne ,mi to zacina ta moja nadvaha vadit,neverim ze nikomu neprekaza dake to kg navyse.ja osobne sa lepsie aj hybem ,ked schudnem.cloveku sa lepsie dycha .mne aspon anoklincek
Účastník (Participant)jake desat percent ??vsetko na sto percent.tu sa neda ani pisat uz ,tatko mi tu chrape ,to zas bude noc.poomoooc nema niekto pilulku nproti chlapskemu chrapotu?hilfe
klincek
Účastník (Participant)ekonomika je vec ktora mi nikdy nic nehovorila.no nie je to nic pre mna.
ja som si zarabala niekedy ako barmanka v rakusku aj nemecku.ad tial som zdrhla ,znemecka myslim,lebo som byvala u svojeho deda a ten ma chcela stale tam vydat a ten vyber co mi ponukal tam no beeeee,v rakusku sa dalo,bola som na skok od domu. na slovensku som robila v internet cafe ojej mami.robila som vtedy v reklamke asistentku atd a mama ma potrebovala ,tak som najprv vypomahala a potom robila vsetko uz.kafe nam zrusili bolo v obchodnom dome dunaj,lebo dunaj prevzala ina spolocnost a rusili najomne zmluvy,suska sa ze tam bude hotel raz.skoda.
ale fuk barmanku uz aj tak robit nemozem,aj ked ma to velmi laka uz len z toho dovodu ,ze stretavas vela ludi a si v neustalej konverzacii s okolym a to milujem
ja som taka kacka kvakava kvakalka
-
AutorPríspevky