Pomôžte

lekar mi odmieta predpisať injekcie

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #737
    anonymous
    Účastník (Participant)

    v roku 2008 som brala rebif mala som naň zlu reakciu tak sa vysadil z tym že dostanem ine injekcie,keď som v roku 2009 požiadala o druhe tak mi bolo povedane že nato nieje dôvod tak mi ich nedala,na koho sa mam obratiť?sm mam od 2005.

    #24160
    anonymous
    Účastník (Participant)

    Dobry den.
    SM mi diagnostikovali v roku 1993.Od roku 2001 si picham injekcie Betaferon.Odvtedy je moj zdravotny stav stabilizovany.Posledny atak som mala v roku 2003,kedy som bola preliecena v nemocnici.Betaferon mi bol kazdy rok schvaleny prave preto,ze mi zabera liecba,pretoze nemam ataky a aj MR je stale rovnaka to znamena,ze stav je nezmeneny a nevytvorili sa mi ziadne nove lezie.Pred par dnami,ked som davala ziadost na schvalenie injekcii na dalsi rok,mi pani doktorka oznamila,ze mi nemozu schvalit injekcie,lebo vraj od 1.januara vysiel novy predpis,ze ked som poslednych 5 rokov nemala ziadny atak a nebola som liecena kortikoidmi,tak mi injekcie nemozu schvalit.Pytam ako je to mozne,ze liek,ktory mi pomaha a vdaka nemu sa moj stav nezhorsuje mi jednoducho zdravotna poistovna odmieta scvalit.To mam cakat az sa mi zhorsi priebeh choroby,aby mi mohli schvalit znova injekcie a co ked mi uz potom nezaberu a nebudu ucinne?

    #27855
    anonymous
    Účastník (Participant)

    Dobri. Chcel by som sa opitat: Picham si uz 6 rokov Copaxon a nedavno mi doktorka oznamila ze mi chce zmenit liecbu chce prejst na tabletkovy system. A to neviem preco MR mozgu mi uz druhy rok neukazalo ziadnu zmenu ziadne nove lezie. Tak sa pitam ci o tom niejake informacie nemate.Dakuem vopred

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.