Pomôžte

List pre pani doktorku PROCHÁZKOVÚ

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Príspevky
  • #525
    jareš
    Účastník (Participant)

    pre pani doktorku…

    #2300
    robero
    Účastník (Participant)

    Milá pani doktorka,

    Chcel by som Vám pár riadkami vysloviť ako nás všetkých veľmi mrzela vaša neprítomnosť v Tatranských Matliaroch. Takisto nám je ľúto, že už viac nepôsobíte v časopise Nádej. Nielen preto, že príliš odborný spôsob písania článkov je nám pacientom takmer nezrozumiteľný, ale najmä, ako neférovo Vás zbavili tejto funkcie. Ale mali by ste vedieť, že sme tu my, ktorí Vás máme radi a vážime si koľko ste toho pre nás urobili ( a robíte) a nikdy Vám to nezabudneme.
    Začali sme sa v Matliaroch pohrávať s myšlienkou mať vlastný časopis. Nielen ja, ale i celé združenie Nádej bude šťastné ak sa v ňom budú objavovať i Vaše články. Napriek tomu, že som Vás videl naživo iba raz, môžem povedať, že ľudí ako Vy je žiaľ veľmi málo. Vy ste na mňa urobili neuveriteľný a nezabudnuteľný dojem, za ktorý Vám z celého srdca ďakujem.
    S pozdravom za všetkých pacientov G35
    Róbert Andrejčák

    PS: Všetci Vám ďakujeme, že ste.

    #2304
    leteku
    Účastník (Participant)

    Pripájam sa : Veľká vďaka pani doktorka za to, že Vás máme. Lenka Kubíková

    #2308
    Erika
    Účastník (Participant)

    Aj ja sa chcem poďakovať skvelému človekovi,vynikajúcemu odborníkovi- pani doktorke Procházkovej – za porozumenie, prístup a hodnotné rady. Veľká vďaka za to,že ju máme. Vážme si JU!!!

    #2309
    Beata
    Účastník (Participant)

    neviem, čo sa deje vo Zväze, ale videla som list ktorým vás zbavujú funkcie – sú to proste sedláci, ale odpuste im, lebo nevedia, čo robia. SM-ku mám už príliš dlho na to, aby mi takéto žabo-myšie vojny stáli za povšimnutie.
    Som veľmi rada, že vzniklo niečo nové, myslím, že klub Nádej má veľký potenciál. Som rada, že sa objavil človek ako Jarka, prirodzený vodca, ktorý má charizmu, entuziazmus a vôľu niečo robiť.
    V prvom rade však patrí vďaka vám, lebo stojíte za nami. Záujem o pacienta je vzácna vec a ja cítim a vidím, že vy ho máte, Veľmi si cením aj vašu odvahu, s akou pristupujete k riešeniu záležitostí s liečbou, ale aj úplne bežných vecí, ktoré sú ale pre nás, „nemohucich“, dôležité. Nezabudnem na to, ako ste vošli do nemocničnej izby s kladivom v ruke, aby ste znížili posteľ, ktorá mi bola príliš vysoko, a personál sa s tým odmietol zaoberať. Ďakujem vám aj za povzbudenie, osobný rozhovor a ochotný prístup v prípade môjho syna. Veľmi mi to pomohlo. Je pre mňa mimoriadne dôležité vedomie, že v prípade, keď mi bude naozaj zle, môžem prísť za vami.
    Ďakujem, že ste tu pre nás a pre všetkých rovnako.

    Beata Staňáková

    #2310
    maruš
    Účastník (Participant)

    Pani doktorka Procházková je jeden z mála lekárov, ktorí sú v prvom rade ľuďmi, až potom odborníkmi. To samozrejme nič neberie je odborným kvalitám.
    Fantastický prístup pani doktorky (no a čo, trošku horšia chrípka) nám dáva novú nádej a elán do života. Som jej za to veľmi,veľmi vďačná. A nielen za to.

    Marianna Jašková

    #2312
    zuzkakova
    Účastník (Participant)

    Uplne naj… pani doktorka je len a len nasim srdieckom nasa pani Lubica Prochazkova a casopis: neva my budeme mat uplne najlepsi ten nas, vcera,dnes a zajtra,xixixi! Ale nie bolo nam velmi luto ked sme Vas nemeli na Matliaroch ale aj nahradnicka bola dobra lebo ma vybornu nauku !!

    #2326
    jareš
    Účastník (Participant)

    patrí doktorke Procházkovej, nielen preto, že som sa pri nej naučila mojej chorobe viac rozumieť, ale naučila ma, rozumieť aj ľuďom – pacientom, ktorým sama neuveriteľným spôsobom pomáha, a za ktorých by bola ochotná hoc aj dýchať, keby to príroda dovoľovala, keby mala zázračnú paličku, švihom ktorej by vyliečila jedným vrzom všetkých pacientov…urobila by to okamžite bez zaváhania.
    Pani doktorka je vzácny človek, ktorý si zaslúži všetko uznanie sveta, ten barbarský a prízemný spôsob zrušenia jej nezištného pracovného nasadenie v prospech všetkých SM-károv Slovenska prostredníctvom časopisu Nádej sa môže rovnať bezcharakternému primitívnemu rozmýšľaniu, ktoré nemá nič spoločné s ľudskosťou, morálkou a serióznosťou.

    Pani doktorka Procházková, zrejme s tým budú súhlasiť všetci členovia Združenia Nádej a som presvedčená, že aj kopec ďalších Slovenských SM-károv, ak poviem, ĎAKUJEME ŽE STE….a buďte ešte dlho, dlho, dlho, dlho….

    #4069
    jareš
    Účastník (Participant)

    za účasť na našom 1. VYRVAL-e, za prednášku a prekrásny prístup ku všetkým, ktorí ju oslovili…ľutujem len jedno, že som jej nevytvorila kanceláriu, aby mala separé na rokovanie s pacientmi :D :D :D

    doktorenka bola skvelá – napokon ako vždy, som veľmi rada, že je našou čestnou prezidentkou(y)(y)(y)(y)

    #11023
    Mates007
    Účastník (Participant)

    Ďakujem našej p. doktorke Procházkovej, ktorá ma aj napriek veľkému počtu svojích pacientov prijala a vzala k sebe na liečbu. Trpezlivo znášala moje mal som pocit že už otravné telefonáty. Bola ochotná vždy mi pomôcť a neodraďovala ma od môjho rozhodnutia, keď som sa rozhodol zmeniť lekára a prejsť práve k nej. Už počas týchto niekedy aj ťažších dní prechodu medzi lekármi som pochopil aký „veľký človek a lekár“ pani doktorka je.*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP* Vždy všetko rieši s kľudom angličana. A naozaj pani doktorka je v prvom rade človek a všetko sa snaží pochopiť najskôr z ľudského hľadiska a až potom do toho ťahá medicínu.(h)
    Pani doktorka z celého srdca Vám veľmi ďakujem!!!@}->--

    #11146
    jakob
    Účastník (Participant)

    Ďakujem MuDr.Procházkovej,že ma vzala k sebe na liečbu. Ďakujem. Ďakujem.

    Jozef Savko

    #13753
    silvia
    Účastník (Participant)

    Pani doktorka, dakujeme. :)
    Aj Vám želáme krásne, radostné a pokojné Vianoce!@}->--

    #13812
    liviap
    Účastník (Participant)

    Pozreli sme si Famíliu, a ako vždy, aj teraz boli Vaše slová pravdy!

    Ďakujeme Vám za všetko …………!!!

    Želám Vám pokojné a požehnané vianočné sviatky naplnené láskou a ľudských teplom v kruhu Vašich blízkych! Lívia Petrová s rodinkou

    #14199
    mikulka
    Účastník (Participant)

    dobry den, pani doktorka oslovujem vas, pretoze mam na vas velmi dobre referencie od dr.oltmana, ktory lieci mojho otca a primara kardiologie, ktory je zas ujom mojej najlepssiej kamaratky a tak isto od mojho doktora hlavateho, sm mam diagnostikovanu v maji minuleho roku (primarne progredujuca forma eds 3,5)a lieci ma zatial dr.klobucnikova ( betaserc, cavinton, imuran, toviaz a seroxat), chcela by som k vam prestupita poradit sa s vami, pripadne dat aj inu liecbu, teraz idem riesit urologa a imunologa….rada by som mala druhe dieta, mam 31 rrokov, prosim napiste mi budem sa velmi tesit

    #14200
    jareš
    Účastník (Participant)

    Chrobáčik…p. doktorka sem nepíše, verím, že to pochopíš, má také množstvo pacientov, že toto by ju skrátka úplne zahltilo…táto diskusia je hlavne určená ako poďakovanie sa p. doktorke za to, čo pre nás vykonáva

    ak chceš prejsť k inej doktorke, skús osloviť Silvinku…poradí ti, urobila pred nedávnom presne toto isté, čo sa chystáš vykonať aj ty

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.