Pomôžte

Svetový cyklista Slovák Peter SAGAN vás pozdravuje a pozýva: Zaregistrujte sa.

Najlepší cyklista v súčasnosti, Slovenský Peter SAGAN nám opäť poslal videopozvnáku. Pozdravuje všetkých, ktorí sa opäť vydajú s pacientmi na cyklotúru cez pol Slovenska. Pozýva všetkých, aby sa zaregistrovali. Aby sa mohli akcie zúčastniť a  spoznali tak pacientov v čase, kedy robia to, o čom iní hovoria, že robiť nemôžu.

 

Najlepší svetový cyklista Peter SAGAN nám poslal svoju videopozvánku, kde všetkých pozdravuje a vyzýva: ZAREGISTRUJTE SA. Poďte s nami bicyklovať aj vy, http://tatrydunaj.sk/r2018/prihlasenie/

Tlačová konferencia spustila oficiálne registráciu.

22.2.2018 sme sa rozhovorili o projekte a novinkách pre rok 2018. Zúčastnení sa dozvedeli aká bude nová trasa, čo nás čaká za súťaže. Ale aj o našich sponzoroch a podporovateľoch sme hovorili. Mestá a obce na čele s hlavnými predstaviteľmi miest a obcí si zase prevzali záštitu, aby tak podporili pacientov a rozšírili osvetu o ochorení. 

Stretlo sa nás neúrekom. Zástupcovia médií, pacienti – cyklisti, pacienti – podporovatelia, technická čata, zdraví cyklisti, sponzori, zástupcovia miest a obcí a celebrity, ktoré sa rozhodli svojím celým telom podporiť našu akciu. Slova sa ujala, teda začala spievať Katka Ščevlíková, ktorá nám oživila spomienky na našu cyklo – hymnu.

Nás nikto nezastaví“, Katka Ščevlíková a Peci Uherčík

Hymna k projektu: „Od Tatier k Dunaju, na bicykli aj napriek skleróze multiplex.“

Je to štvrtýkrát, kedy sa vyberú pacienti spoločne so zdravými cyklistami za chrbtom na trasu od Tatier k Dunaju. Opäť vyrážajú spod Tatier zo Štrbského Plesa od Hotela FIS križujú jednotlivé mestá a obce Slovenska, aby 26.5.2018, deň pred Slovenským národným dňom sclerosis multiplex dorazili do Bratislavy na Hviezdoslavovo námestie. Tu už na nich čakajú slávni bubeníci Campana Batucada. Zaspievať príde slávna trojka LA GIOIA.

Pelotón sa bude šinúť cez Liptovskú KokavuLiptovský Mikuláš. Kúpele Lúčky a obec LúčkyDolný Kubín. Terchovú. Žilina – Predsedníčka ŽSKPlevník-Drienové. Považská BystricaTrenčianske TepliceTrenčín. Nové Mesto n. Váhom. Piešťany. Nitra. Trnava. Bratislava – hl. mesto SR.  Staré Mesto Bratislava. 

Primátori a starostovia miest a obcí sa aktívne zapájajú do celej organizácie a osvety.  Prevzali záštitu a pripravujú adekvátny program s privítaním na námestiach. Súčasťou je samozrejme aj osobná cyklovačka pracovníkov úradov s pelotónom. Na túto časť spolupráce sa už veľmi tešíme.

Sponzori sa veľkou mierou pričiňujú o úspešný priebeh a  celú prípravu organizácie podujatia. Ďakujeme za prístup všetkých sponzorov a podporovateľov.

Ešte stále majú možnosť aj ďalší. Či už firmy alebo jednotlivci.

Celkovú balíčkovú ponuku posielame na požiadanie.

😉 Píšte na: nadej@nadej.net 😉 

Tlačová konferencia – oficiálne spustenie registrácie

Podpora z miest a obcí, od primátorov a starostov.

Na dnešnej tlačovke sa dozviete, koľko miest a obcí sa zapojí do podujatia Od Tatier k Dunaju na bicykli aj napriek skleróze multiplex 2018.

V skratke to vyzerá, že 16 miest a obcí, ale aj toto číslo sa ešte môže zmeniť.