Pomôžte

Pridaj sa a podpor NÁDEJ.

Podporujeme NÁDEJ

Bicyklovať proti ochoreniu Skleróza Multiplex môže každý. Zapojme sa a vytvorme Super tím !

BICYKLOM za ZDRAVIE

Šírme osvetu o Skleróze Multiplex, pomôžme pacientom s týmto závažným degeneratívnym ochorením prekonávať prekážka spoločne sa bicyklovať.

PRIVÍTAJME CYKLISTOV

Jedným z cieľov etapy je opäť mesto POVAŽSKÁ BYSTRICA. Podporme všetci, 25 mája 2018 pri Fontáne , pacientov aj cyklistov tohto projektu.

FONTÁNA pre NÁDEJ

Bohatý program pre deti aj dospelých, tradične zabezpečuje členka skvelého tímu Elli Kukurová. Spríjemnite si deň a pomôžte skvelému PROJEKTU

TRENDUJME pre RADOSŤ

Tvoja radosť je môj liek…spievala minulý Lucka Briestenská na tomto charitatívnom podujatí. Zastavme sa na chvíľu a Trendujme pre spoločnú Radosť !

POVAŽSKOBYSTRIČANIA ZAPOJTE SA DO SÚŤAŽE !

NOVINKOU tohto ročníka je podľa organizátorky Jaroslavy Valčekovej zo Združenia Sclerosis multiplex Nádej nová náročnejšia trasa s troma vyše 90-kilometrovými etapami, ale aj SÚŤAŽ o najkreatívnejší názov tímu a najpočetnejší tím.

Projekt sa každoročne teší podpore verejnosti i známych tvárí. Podporu podujatiu vyjadril trojnásobný majster sveta Peter Sagan spolu so svojím cyklistickým kolegom Petrom Velitsom. Súputníkom podujatia je od jeho začiatkov herec Ivan „Tuli“

PODPORME tento skvelý PROJEKT

team-pb.jpg

sa-pridaj-sa-1100x619.jpg

ZAREGISTRUJTE SA ! Vyzýva svetový cyklista Slovák Peter SAGAN  

Najlepší cyklista v súčasnosti, Slovenský Peter SAGAN opäť poslal videopozvnáku. Pozdravuje všetkých, ktorí sa opäť vydajú s pacientmi na cyklotúru cez pol Slovenska. Pozýva všetkých, aby sa zaregistrovaliZÚČASTNITE sa akcie a  spoznajte pacientov v čase, kedy robia to, o čom iní hovoria, že robiť nemôžu.

  • Plánované zastávky podujatia – DolnýKubín, Považská Bystrica, Trenčianske Teplice, Piešťany, Nitra, Trnava, na ktorých budú dostupné informačné materiály o skleróze multiplex, sú zároveň miestom, kde môže verejnosť vyjadriť podporu účastníkom alebo sa pripojiť k pelotónu.
    Trasa bude monitorovaná na webstránke TatryDunaj.sk FaceBookovom profile podujatia.

cela-trasa-jpg-1100x529.jpg

Prebehli už STRETNUTIA

Členovia organizačného tímu sa stretli s  Ellianou Kukurovou, ktorá je platnou členkou organizačného tímu Od Tatier k Dunaju. Srdečné stretnutie vystriedalo lahodné jedlo v super prostredí  Hotela Podhradie  .

Naplnené bruchá podporili vzájomné rozprávanie s  dohodou na ďalšom stretnutí. Tentokrát aj s p. primátorom mesta Považká Bystrica.  Cieľové zastavenie druhej etapy sa koná práve v Považskej Bystrici, kde už tradične Elli Kukurová zabezpečuje kvalitný program s predčasnou skupinovou „oslavou“ ukončenia  v 2018 roku bicyklovania Od Tatier k Dunaju na bicykli aj napriek skleróze multiplex. 

dakujeme1100x546.jpg