Pomôžte

Spinálny Dynamicko Progresívna ioga SPDi

Spinálny Dynamicko Progresívna ioga SPDi

Špeciálny program, ktorý mňa osobne ozdravil, zbavil všetkých bolestí chrbta aj akýchkoľvek iných bolestí tela, naučil ma, že aj na malom kúsku, bez použitia závažia, bez záťaže na kĺby, so samovoľným chudnutím DOKÁŽE TOTO CVIČENIE ZÁZRAKY. Výnimočnosť cvičenia je o dosiahnutí skvelého precvičenia vnútorných svalov, rehabilitácie každému presne na jeho mieru či už cviky zjednodušuje alebo sťažuje.

Ahojky všetkým…všetkým úžasným a skvelým ľuďom.

Cítim, že vám niečo potrebujem napísať.
Od marca sa venujem trénovaniu SDPi.
Spočiatku som nemala z toho žiadne očividne viditeľné, citeľné výsledky. Potom sme sa so ZDRUŽENIE SCLEROSIS MULTIPLEX NÁDEJ zúčastnili rekondície.
Za 4 dni dvojfázových tréningov som začala na sebe pozorovať zmeny. Podobné zmeny boli viditeľné aj na ostatných účastníkoch.


V Bratislave som trénovala po návrate dvojfázovo 2 mesiace. Bez toho, aby som sa nejako zvlášť pozorovala, som zistila, že sa mi stratili bolesti z tela. Všetky bolesti. Počnúc mojou niekoľko ročnou bolesťou piriformisu, ťažkých bolestí chrbta (minulý rok som z dôvodu bolestí chrbta 6 mesiacov takmer nežila), bolesti kĺbov, šliach, kostí…. Už ani teraz neviem, aké všetky bolesti boli. Bolo ich veľa. Čo ale bolo podivuhodné, mne začala pracovať ľavá časť tela. Zrazu som mohla stáť na ľavej nohe. Nastalo u mňa pomerne dosť veľa pozitívnych neočakávaných zmien. K lepšiemu.
Stala som sa trénerkou. Staronovou.
Prihlásila som sa na kurz SOM tréning. A ja som tento neuveriteľne náročný kurz zvládla aj čiastočne fyzicky. SOM TRÉNERKA SOMka.


Trénujem ľudí, ktorí mi uverili. Ktorí mi dôverujú. A ja im všetkým za to z celého srdca mocne ďakujem. Sú to známi ale aj úplne neznámi ľudia. A viete čo je zaujímavé, že ich to baví, že sa zdokonaľujú. Som za to veľmi vďačná, že môžem posúvať nielen moje terajšie hranice, ale ten zázrak, ktorý sa mi stal, môžem posúvať ďalej – ostatným. Viem, že SDPi je tu pre každého, kto sa potrebuje zbaviť akejkoľvek bolesti najviac chrbta, kto sa potrebuje zmobilizovať a naštartovať svoj organizmus, kto sa snaží schudnúť… Toto cvičenie je tak mimoriadne jedinečné, že si zaslúži maximálnu pozornosť, vytrvalosť, pravidelnosť, aby mohla naozaj pomáhať.


SDPi je tu pre každého, ktorý je pripravený svoje telo posunúť z pozície komfortu do pozície ozdravenia avšak až keď do toho vloží sám seba, svoj čas, energiu, vôľu, odvahu a prioritu.

Počnúc 1. novembrom je tu pod vedením trénerky Jaruška Valčeková špeciálny program…SDPi
Som nadšená, že sa mi tento projekt spoločne so všetkými vami podaril.
Budujeme takto niečo mimoriadne a špeciálne.
Už aj ja som si uvedomila, že bez pohybu sa nedá žiť.
Žiť kvalitne, plnohodnotne, dlhšie, zmysluplnejšie…
Pohyb je vlastne základná potreba tela.
Nie vždy a v každom veku sa podarí robiť všetko, ale vždy sa niečo robiť dá. A pri tomto programe zvlášť. Každým pohybom ovplyvňujeme náš metabolizmus, našu kondíciu, vytrvalosť, schopnosť pohybu, náš hormonálny život, čo je dôležité najmä u žien.
Týmto špeciálnym programom, získame novú mieru pohyblivosti, ohybnosti, kardio kondíciu, spevnenie svalov, spevnenie tela, stabilizáciu vnútorného svalstva…
A ak cvičíme každý deň, znamená to, že v nedeľu môžeme dať pauzu

Spinálna Dynamicko Progresívna ioga.

Špeciálny program, na celkové ozdravenie, energetické povzbudenie, na zbavenie sa bolestí chrbta, nadstavenie správneho držania celého tela. Program, ktorý mňa osobne ozdravil, zbavil všetkých bolestí chrbta aj akýchkoľvek iných bolestí tela, naučil ma, že aj na malom kúsku, bez použitia závažia, bez záťaže na kĺby, so samovoľným chudnutím DOKÁŽE TOTO CVIČENIE ZÁZRAKY.
Všetci máme svoj štýl cvičenia, ktorý nám vyhovuje. Ja som objavila na ceste životom tento program – DDPI ktorý mi vrátil chuť do života. Zbavil ma rôznych neduhov v tele a spôsobil mi, že sa viem oveľa lepšie pohybovať, uvoľnil poskracované šľachy a svaly, zastabilizoval môj vnútorný kostrový systém, zosilnel vnútorné stabilizačné svaly, vyrovnal distabilitu, nerovnosti v pravej a ľavej hemisfére a celého tela. Tento program som vytrvalým trénovaním dotiahla do podoby, v ktorej dnes trénujem všetkých záujemcov o tento štýl športového výkonu.


Tréning je vhodný pre úplne každého.

Chudý, tučný, štíhly, subtilný, vysoký, malý, fyzicky postihnutý, po zraneniach, s bolesťami chrbta či inými bolesťami svalov, či kostí, zdravý aj s ochoreniami svalov….mimoriadna úspešne prichádza aj chudnutie. Pri tomto programe sa spúšťa proces odbúravanie tukových vankúšikov. Nastupuje spaľovanie tukov.
Verím, že máte skutočný záujem spoznať výnimočné cvičenie, ktoré si každý upraví podľa seba, svojej kondície, možností svojho vlastného tela a prispôsobí si ho na svoj obraz.
TEŠÍM SA NA VÁS VŠETKÝCH.

Ja som takto prišla o pár kg pri trénovaní SDPi…ale získala som zase niečo úplne iné, niečo, čo teraz ponúkam vám…stačí sa rozhodnúť a prísť…

…a ešte stále chudnem ďalej

Dúfam, že vás moja premena natoľko prekvapí, že sa budete s chuťou zúčastňovať na svojej vlastnej premene formou aktívnych tréningov pod vedením trénerky Jarky.

Takto s úsmevom trénujeme Na Hrebienku 32 v Bratislave…príďte, garantujem vám smiech, dobrú náladu a super tréning, ktorý ťa nabije a príjemne prekvapí