Pomôžte

Živá reťaz – vytvorený rekord !

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #533
    jareš
    Účastník (Participant)

    včerajšia ŽIVÁ REŤAZ, v ktorej sme vytvorili svetový rekord (pokiaľ nás niekto neprekoná), bola úúúúúžasnáááá !!!!!!!

    (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

    Tá eufória, nadšenie, energia priam „vytriskovala“ z každého jedného zúčastneného. Mne sa chlpy ježili a mráz po chrbte behal ešte dobrú pol hodku po rekorde.

    Najúzašnejšie bolo, že sa do reťaze zapojili aj malé detičky v zdravej reťazi, prišli ľudia, ktorí sa prišli „len“ zapojiť do reťaze, a všimli ste si, že v reťazi sa držali aj ľudia, ktorí majú zrejme núdzu o vlastný domov ?

    Vysoko by som chcela vyzdvihnúť všetkých pacošov, ktorí prišli na svojich tátošoch a vytrvali až do úplneho záveru reťaze. Patrí vám hlboká vďaka, pretože aj keď nám počko vynikajúco vyšlo, predsa len bolo pre nás mnohých priveľmi teplo a slniečo prisilno pálio (čo ste mnohí zistili na svojich tvárach a rukách), a v tomto priteplom prostredí, ste nestratili odhodlanie a výdrž, ale s vervou ste sa zhostili živej reťaze.

    Samoška, že aj netátošoví pacoši si zaslúžia svoj diel slovíčka ďakujem, pre všetkých z nás, to bolo včera veľmi veľmi vyčerpávajúce a náročné, ale o to zázračnejšie a čarovnejšie.

    Osobitné ďakujem patrí starostovi mestskej časti Bratislavy p. Petrekovi s manželkou, ktorí sa zúčastnili celého procesu (program aj reťaz), tak isto aj predsedovi neurologickej spoločnosti MUDr. Benetínovi, ktorý vytrval až do ukončenia reťaze, tak isto pani doktorke Procházkovej – predsedkyni sekcie SM neurologickej spoločnosti, všetkým predstaviteľom firiem, ktorí sa tak isto zapojili do reťaze…a Paťke Jariabkovej, ktorá to svojím vycibreným zmyslom pre prirodzený vtip čarovne komentovala a nakoniec sa sama zapojila do reťaze.

    Ď A K U J E M !!!
    (inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)

    (inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)

    Ď A K U J E M !!!

    Patrí samozjreme všetkým zúčastneným, pretože svojím postojom vyjadrili veľkú zúčastnenosť, či už to bolo pacoši alebo „zdraví“ ľudia – v úvodzovkách preto, ako povedala Paťka, lebo kto to vie, či aj takzvaní „zdraví“ ľudia nie sú vlastne tiež „chorí“ ?

    Ešte raz – posielam VŠETKÝM účastníkom včerajšej reťaze srdečné poďakovanie.

    (h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)

    #11644
    mel
    Účastník (Participant)

    Dúfam, že sa podarí aj tá slnečnica o čom sme hovorili. Bolo by to nádherné….Ja určite prídem, aj keď bývam ďaleko od Blavy…. Dúfam, že to moje zdravie dovolí, ale ak by aj nie…. Sľúbila som a sľuby majú dodržiavať….tak ja aj doplazím ako tehotný slimák ak bude treba! Takže žiadne výhovorky! SLNEČNICA MUSÍ BYŤ ! Dúfam, že to je jasné pre každého! Mel. Teším sa na všetkých ….

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.