Pomôžte

Pristroje

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Príspevky
  • #687
    Slayer
    Účastník (Participant)

    Cawte, hodte sem informacie o tych pristrojoch, co sme sa o nich bavili na ceste do Polska pls.

    Jarka, mozes sa popytat na tie clanky zo starej stranky, co som chcel, pls?

    #13269
    jareš
    Účastník (Participant)

    Matúš vykonám ;)

    Prístroj sa volá : CERAGEM – je to jediná celostná alternatívna medicína svojho druhu na svete.
    ostatné potom….;)

    #13274
    Slayer
    Účastník (Participant)

    Diky kuknem na nete.

    #13305
    alča
    Účastník (Participant)

    …nie je to žiadny zázrak, najskôr sa poraďte s neurológom…

    #13306
    jareš
    Účastník (Participant)

    bola si na ňom ?

    #13308
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ten prístroj je úplne unikátny. Ja som, ale myslela iný. Chcem IMAGO . Keď tak nad tým rozmýšľam, tak takáto kombinácia by bola úplne super. Pre chorých ľudí je podľa mňa potrebná hlbšia analýza, nie len masáž a kopec iných funkcii hlavne to infra červené svetlo ( to je dobré ).Ten imago je na diagnostiku a následnú liečbu. Je to program podobný sonografii, takže nič na tom nie je nepochopiteľné, že nás môže niečo čítať. Tak túto kombináciu by som brala a o mojom rozhodnutí vás budem informovať. Viem, že už niečo akútne potrebujem a poradiť mi ozaj nemá kto.

    #13309
    jareš
    Účastník (Participant)

    Lucka, určite sa správne rozhodneš, nemám strach…dôležité je, že chceš a veríš….prvý predpoklad na úspech…

    držkám palčoke…a daj vedieť, čo si vybrala

    #13334
    jareš
    Účastník (Participant)

    Alenka, veľmi by ma zaujímalo, ako si sa cítila na tom prístroji a prečo máš ten nie veľmi pozitívny názor…prosím napíš nám sem o tom….ďakujem

    #13350
    Slayer
    Účastník (Participant)

    Viem ze to sem nepatri ale chcel som sa ta Jarka spytat na tie clanky zo starej stranky ci niekde nie su ulozene ?

    #13360
    jareš
    Účastník (Participant)

    Matúš, už som Maťkovi písala…zatiaľ neodpovedal..tak snáď ešte počkám a potom mu skúsim zavolať

    #13368
    Slayer
    Účastník (Participant)

    jasne, v pohode to neponahla vobec ;-)

    #15067
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ahojte všetci, chcem vám oznámiť takú vec, že s toho asi prídete do stavu hlbokého sa zamyslenia. Našla som spôsob ako liečiť toto ochorenie. Nezaoberám sa ničím iným iba hľadám spôsob ako sa to dá odstrániť. Začala som s tým vtedy keď som čítala zaujímavý článok o tom, že autoimunitná porucha nie je možná, lebo to by hovorilo o tom, že telo nie je na obraz Boží a proti takému tvrdeniu sa postaviť je dosť smelé a hlúpe. Začala som o tom hľadať informácie na internete, aby som k niečomu dospela. Rôzne názory, rôzne skúsenosti, rôzny ľudia a teraz nastal mierny chaos. S tým ako sa v tom vysomáriť. Zobrala som si do hlavy základ, že hľadám spôsob ako sa dá a nie ako sa nedá. A stalo sa to čo som chcela. Našla som prístroj, ktorý vykonáva funkcie na úplné čistenie organizmu. A keďže v našom tele sa nachádza niečo čo nie je možné identifikovať a označiť ako hlavný zdroj pre žitie týchto parazitov pre úplný výkon sm- ky, tak musíme ísť po niečom čo nám tieto infekty patogény, vírusy a iné škodliviny odstráni. Nie som výskumník preto sa nesnažím prísť na pôvodcu ochorenia, iba čistiť organizmus a vidím na sebe, že je to účinné. Jednoduchšie ochorenia sa dajú odstrániť skôr. Trochu priblížim môj stav. Mám postihnuté nohy, rovnováhu, silný progres ochorenia, únava, sliny mi nekontrolovateľne začali vytekať (nie silno ale predsa) a hlavne môj psychický stav začal rapídne klesať, tak že som mala seba vražedné myšlienky a rôzne iné prejavy, veď to poznáte čo vám mám opisovať- proste hrôza. S týmto liečením som začala v januári a ten pán čo ma do tejto vedy školil mi povedal, že to je určite minimálne pol ročná záležitosť, aby som nečakala zázrak za dva týždne. Už som si vyčistila telo od rôznych škodcov a hneď sa to prejavilo. Ako prvé odišiel neželaný psychický stav. S toho som nadmieru šťastná, vydržím stáť na nohách- čo už bolo pre mňa nemožné, dokonca sa dokážem sama osprchovať. Odišiel mi tras čo ma veľmi teší. Prejdem väčší úsek bez pomoci, čo sa bez barle ani nedalo. S očami nemám také problémy, našla som motiváciu prečo sa mi chce žiť, lebo vidím, že to ide. Ešte nie som vyliečená úplne, ale smerujem k tomu a o každej zmene vás budem informovať. TEŠÍM SA. Napíšem vám odkaz na moju stránku, aby ste mohli ísť do toho podrobnejšie, tu nie je taký priestor : hláste sa na mail

    #15852
    luciaz
    Účastník (Participant)

    Ahojte, dovolím si po určitom čase napísať, že mi ten prístroj pomáha. Kúpila som si Diacom a je to naozaj úspešný postup liečenia. Nedovolím si povedať, že som vyliečená, ale posun tam určite je. Chcem poslať dôležitú infor. pre tých čo sa podobne liečia ako ja. A na požiadanie píšem funkciu uvedených mikroorganizmov. Takže tá info. :
    21. PARKINSON, ROZTROUŠENÁ SKLERÓZA Spojujúcim článkom sú dva parazity – a to Entamoeba histolytica, forma magna, Echinococcus multilocularis alebo granulosus, ak obaja doputovala až do CNS. Rozlišujúcim prvkom je vrodená Treponema pallidum u parkinsonizmu a Polioviruses u roztrúsenej sklerózy. Obe choroby, veľmi previazané symptomaticky, majú ďalej spoločnú Borrelia, chlamýdie, herpetické vírusy, gonokoky a časté sú mumps. Komplikáciou môže byť premnozene Clostridium tetani v zažívanie, vrátane pečene. Jednotlivci sa líšia v podružných infekciách, niekedy sa objaví Polioviruses i u Parkinsona. Nutné začať liečiť prvoky, až je amébová infekcie pod kontrolou, možno pokračovať anthelmintických. Typické pre obe choroby je mimoriadne premnoženie aj všetkých ďalších typov parazitov vo všetkých orgánoch.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.