Pomôžte

Kombinácia krvných skupín našich rodičov

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #578
    jareš
    Účastník (Participant)

    navrhla si tuze zaujímavú témičku…prosím, napíš nám niečo

    #3650
    bea205
    Účastník (Participant)

    Dostala sa mi do ruk zaujimava priloha o krvnych skupinach. Nieco z nej prekopirujem aj sem. Je tam aj tabulka v ktorej sa dozviete ci sa k sebe partneri hodia a ci nie, podla krvnej skupiny. Tak napriklad ja s manzelom sme OK, ja som B a on je AB. Ale moji rodicis boli nevhodnou kombinaciou O+B. Tak by ma zaujimalo, ako na tom ste vy …
    /ak mate zaujem preposlem tu prilohu celu na email alebo cez ICQ, najdi meno Bea a najdes na mna kontekt: http://www.skleroza-multiplex.sk/index.php?module=articles&func=display&ptid=10&aid=196#1409/

    #3651
    bea205
    Účastník (Participant)

    V dávnych časoch v Ázii snúbencom odobrali krv a spojili ju v jednej nádobe. Ak zmes zostala v tekutom stave, znamenalo to, že bohovia podporujú manželstvo a zabezpečia mu šťastie. V súčasnosti svet znovuobjavuje význam krvných skupín a charakteru, ktorý s nimi súvisí, aj keď, pravda, v iných súvislostiach ako kedysi.
    Vďaka hematológii dnes vieme, že spájanie krvi závisí od zhodnosti krvných skupín. Po spojení nestuhnú len rovnaké skupiny (A s A, B s B, AB s AB, O s O). Súčasná psychohematológia – veda zaoberajúca sa vplyvom krvných skupín na osobnosť človeka – nezdieľa názor dávnych aziatov. Naopak, tvrdí, že dobrý pár môžu vytvoriť iba žena a muž s rozdielnymi krvnými skupinami.

    Vhodné kombinácie
    A + O,B
    B + A,AB
    AB + O,B
    O + A,AB

    Nevhodné kombinácie

    A – AB
    B – O
    AB – A
    O – B

    #4262
    klincek
    Účastník (Participant)

    zaujimave citanie ,ale neverim na to velmo .mama ma AB otec 0 nehodili sa k sebe neklapalo to rozviedli sa .otec mojho prveho syna ma A ja 0 a nerobilo to dobrotu mlatil ma jak zito.a moj muzik ma tiez A a no neviem neviem obcas to fakt skrype aj ked my sa nebijeme,ale asi som ja ta zla krv:)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.