Pomôžte

Kniha – fajn spoločník

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 31 )
  • Autor
    Príspevky
  • #721
    kápo
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    tak som premýšľala, že už dlhšiu dobu nemám čo čítať, teda myslím čosi kvalitné… čo vážne zaujme, prijme trošku k rozmýšľaniu či fajn pobaví. Je to jedno, aký formát, len mať stále dobrú knižku po ruke.

    Niekto nejaký tip ľudkovia? :-)

    #14538
    lipka
    Účastník (Participant)

    V poslednej dobe čítam dosť veľa… tu je taký kratší zoznam :o) Intimita vlkov a Posadnutosť od Heribana, Nemocnica v Brooklyne, Dotkni sa ma láska, Sladko v ústach, Malkáč a Velkáč… možno som išpirovala…

    #14539
    bilka-chvilka
    Účastník (Participant)

    O knihe Sladko v ústach som uvažovala aj ja a ako vidím, bude to dozaista dobrá voľba, ktorá oslovila viacerých z nás..:-)

    #14541
    kápo
    Účastník (Participant)

    Sladko v ústach, aký žáner?

    #14542
    bilka-chvilka
    Účastník (Participant)

    Je to podľa všetkého ženský /a možno sčasti aj mužský;-)/ román od jednej slovenskej autorky, nedávno som v telke videla krst jej knihy a vtedy ma to oslovilo, navyše som postrehla na nete samé pozitívne hodnotenia /vrátane tejto diskusie:-)/ a je mi sympatické aj to, že môžem podporiť kúpou tejto knižky našu slovenskú tvorbu. A len tak pre zaujímavosť, tu je trošku nahliadnutie do príbehu:

    Myslíte si, že nevera je hriešna, že sladké romániky sú len pre ženy a nemôžu nikdy dobre dopadnúť a že neexistuje recept, podľa ktorého dokážete upiecť niečo chutné? Tak čítajte! Budete mať sladko v ústach! Ženy a muži v tomto príbehu sú v najlepšom veku, aby si dokázali všetko vychutnať. Sex, lásku, klamstvo, priateľstvo, nenávisť aj tiramisu..:-)

    #14543
    kápo
    Účastník (Participant)

    Znie to dobre veru. Lebo istý čas som čítala veľa typicky ženských románov a nejako som presýtená. Ja zase okrem iného môžem odporučiť Heribana (Intimita vlkov a Posadnutosť), taktiež Matkina.

    Ozaj, niekto tu má za sebou „Secret“? A názor?

    #14552
    susan
    Účastník (Participant)

    Čítala som “ Secret“. Zaujímavá kniha, ktorá potvrdzuje to, že pozitívne myslenie je veľmi dôležité. odporúčam čítať hlavne teraz v zime proti depresii.
    A ešte ďaľší môj tip na depresívne myšlienky a to “ Malkáč, Velkáč“. Vrelo odporúčam, predtým sa mi nikdy nestalo, že by som sa nahlas smiala pri čítaní knihy.

    #14556
    lipka
    Účastník (Participant)

    No, vidím, že vkus máme mnohé dosť podobný :-) gratuljem dievčatá (handshake)

    #14557
    administrator
    Účastník (Participant)

    dámy aj nedá mi…presúvam túto diskusiu tam, kam patrí…konkrétne do:
    Zábava-mladistvým vstup zakázaný . odporúčam knihu

    OK?

    #14558
    administrator
    Účastník (Participant)

    tak tu som….to uložila…

    #14559
    Osma
    Účastník (Participant)

    No vidím,baby,že veľa čítate.Ja sa snažím tiež čítať,ale s mojou pamäťou je to (n),niekedy musím stránku čítať aj 3x,aby som vedela,čo čítam a o týždeň už si nepamätám,o čom vlastne kniha bola. Chodím aj do knižnice,ale musela som si zaviesť malý notes,kde si píšem podľa abecedy autorov a názov knihy,aby sa mi nestalo,že si zoberiem jednu knihu 3x,lebo v danej chvíli v knižnici nepoznám,že som ju už čitala:-D Tak je to s mojím čítaním.Ale čítam rada,hlavne večer,alebo v noci,keď nemôžem spať.

    #14566
    stano
    Účastník (Participant)

    Tajomstvo-Sceret kniha je dobrá čítal som.Druhý diel Tajomstvo príťažlivosti sŕdc je trochu slabší.Teras sa objavil aj tretí diel od toho autora Tajomstvo siedmich závojov.Ten posledný nemám a nečítal som ho ale môže byť dobrý.

    #14568
    Emily
    Účastník (Participant)

    Aj ja som čitatel.Teraz som sa už v prestavkach tiež pustila do čitania-Bozk od Jane Feratherovej.Je to z prostredia 1550 roku.Trocha detektivka,trochu intrigy a samozrejme lubostny roman

    #14597
    bilka-chvilka
    Účastník (Participant)

    Milí čitateľskí nadšenci..;-)

    Včera som dostala knihu od Sophie Kinsellovej s názvom Vieš udržať tajomstvo?
    Popoludní som ju začala čítať a neodtrhla som sa od nej, až kým som ju krátko pred polnocou nemala prečítanú úplne celú..

    A moje dojmy?
    Úžasná oddychovka, pri ktorej som sa miestami išla „popučiť“ od smiechu:-D
    Určite si od tejto autorky prečítam aj jej ďalšie knižné tituly:-)

    #14603
    susan
    Účastník (Participant)

    U mňa je zasa srdcovka Táňa keleová-Vasilková. Mám všetky jej knihy. Tiež oddychovky od ktorých mám problém sa oddtrhnúť. Susedka kupuje zas Dominika Dána a tak si knihy navzájom požičiavame.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 31 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.