Pomôžte

Dnes mám super deň…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 253 )
  • Autor
    Príspevky
  • #447
    jareš
    Účastník (Participant)

    tak Martina na bielom koni máme za sebou….a už by mohlo začať prichádzať zase leto….kto je za ?….

    #938
    leteku
    Účastník (Participant)

    Tak tomu počasiu to dlho nevydržalo. Snáď sa polepší.

    #945
    jareš
    Účastník (Participant)

    Lenuš…mne akosi tento počasový stav nerobí dobre na pleť…a hlavne celé dni len spím…ja viem, že si konečne nadbehnem nedospatý čas za celé roky naspäť….

    ale to leto….

    no mohlo by už prísť…:-))

    #949
    leteku
    Účastník (Participant)

    Dnes mám za sebou naozaj pekný deň a to nám praje aj počasíčko. Bola som s malou v Materskom centre v hudobnej škôlke a to bol krásny zážitok. Tie iskričky v očiach sa ani nedajú opísať. A nelenila som mám ďalšie podpisy do petície (podpísali všetci ktorí tam boli).

    #952
    jareš
    Účastník (Participant)

    si zlatíčko….a robíš to super….až sa mi chce povedať, že ešte že ťa máme…čo ale samozrejme tak vôbec nemyslím…aj keď na druhej strane zase áno…
    no vyznaj sa vo mne…sama sa nevyznám… :-))

    Lenuš, napadlo ma, skús k doktorke zavolať, je tam pani sestrička, a popros ju, či by si mohla prísť na zaučenie.
    Neboj sa toho…veď ty sama sebe chceš pomôcť a nejdeš nikomu škodiť.

    skús to.

    najlepšie hneď zajtra…sľúb mi to….
    pááá

    #969
    jareš
    Účastník (Participant)

    ľudia, vidíte čo sa deje vonku ?….volááám opmóóóc…zasneží nás tu….sme v závejoch v zime a snehu a mraze….kto to má podobné ?…

    tu na kopci…no hruoza…

    bože pomoc

    veď ráno nevyjdeme von

    #970
    Jana
    Účastník (Participant)

    Jeeej, tak to Ti zavidim. Tu u nas sa to hned topi, ziadny zazrak :-(
    Ved ked je vonku bielo, hned je ten svet krajsi :-)))
    Kludne posli tu chumelicu k nam!!!
    J.

    #972
    jareš
    Účastník (Participant)

    ľudia, bola som vonku…bola som chmelici metelici….strašnééééééé

    pol hodku som sa nasjkôr obliekala – spodne gate, vrchne gate, spodne tricko, stredne tricko, vrchne tricko, mikina, vetrovka s kapucňou, pol hodku som hladala zimne topanky…a potom takto vystrojená som sa vydala v ústrety tejto sttrašnej pliage tam vonku

    aby ste si nemysleli….tu je momentalne sibir…fúúúúúka a metie sa to sem a tam snehuje jak o závod….šílenosť….straach a hruoza…auta chodia 20kou, na letných ani nemajú šancu..teda česť výnimkám..tak toto si pamätám z 1987 roku, keˇ)d snehovalo týmto spôsobom tri dni a tri noci…prišlo k strašnému závanu…nič nechodilo, do roboty sa prvé dva dni nedostalo takmer polovica ľudí….pamata si to ete niekto ?
    Potom sa nákladnmými autami nakladal sneh a vyhadzoval sa do Dunaja…bolo to tak strašné ako to vyzerá teraz

    no dosť bolo…kto si to dnes užíva ?

    #974
    aknalb
    Účastník (Participant)

    Caf Jarus, ešte že sme to včera stihli, s Martinou sme boli chvíľu v meste a potom sme od prezidentského paláca išli 1 hodinu a 20 min. do Dúbravky – psycho. Kalamitu si pamätám – super dni – nešlo sa do školy a záveje boli vyššie ako ja cca. 1,6 m. Bolo strašné vzrušo lebo nič také sa dávno predtým nestalo – pre dieťa úžasné chvíle – s prízemia si mohla vyskočiť z okna – čo sme samozrejme aj skúsili a bomba …….

    #975
    Jana
    Účastník (Participant)

    Aj ja si to pamätám, bývali sme vtedy u babky v takom starom dome, kde sa vchodové dvere otvárali smerom von, takže nás tam zafúkalo a asi na deň, kým nás „odhádzali“ aj uväznilo. No pre decko super zážitok… cikať sme museli chodiť do kýblika, paráda :-)))

    #978
    Roman
    Účastník (Participant)

    Tiez sa pripajam k pamatnikom. Na nasej terase bol vykopany len uzky priechod, mojho brata kocikovala mama na balkone a az ked sa roztopil sneh a auta na ulici mali preliacene strechy tak sa zistilo ze ludia chodili aj po strechach. Otec isiel do roboty na bezkach, lebo autobus zafukalo v zatacke.

    #979
    jareš
    Účastník (Participant)

    Teda, keď tak premýšľam, čo je občas dosť zložitá úloha, tak zisťujem, anannása jeho, že veď vy ste boli ešte malunký vtom čase…lebok to ja som mala moju dcéru vtedy dvojmesačnú a zavialo nás v centre mesta u dedka v byte, kde sme prechodne vtedy bývali.
    Môj manžel išiel peši z Panenskej do Dúbravky do Tesly do práce a späť sa vracal hneď takmer otočkou, nakoľko do práce takmer nikto nedošiel.
    Tak si pochodil po krásne zasneženej Bratislave.
    Na druhý deň ešte nebolo všetko sprejazdnené, ale už sa aspoň pracovalo.
    Viem, že to bolo na záver roka.

    Ale musím sa priznať, že nám dnes svieti slunéčko…je tu tak kráááááásne.

    porád idem do lesa aj s hafíkom
    tak čafte

    #1061
    Beata
    Účastník (Participant)

    ten deň si presne pamätám. Aj moj muž išiel do roboty pešo. Okrem neho a jeho kamaráta do práce nikto neprišiel. Ale manželovi to asi za pokus stálo, lebo moja dcérka mala vtedy tri roky a doma bolo dosť roboty. Možno niektoré poznáte, ako sa v práci dobre ulievalo :o)
    Teraz má moja dcéra 23 rokov a práve sa ide odsťahovať, tak mám z toho všelijaké pocity. Neviem, či sa tešiť aká je šikovná a samostatná, alebo plakať, že už nie je moje malé dievčatko. Snáď to nejako prežijem.

    #1137
    leteku
    Účastník (Participant)

    Práve som dopiekla prvé vianočné koláčiky – medovníčky a podarili sa mi. Celý byt rozvoniava Vianocami. Tak sa teším ako malé dieťa.

    #1138
    Beata
    Účastník (Participant)

    tešíte sa na Vianoce? V našej rodine sa akosi bez dôvodu začalo stupňovať napätie a nervozita. Najprv som nevedela, čo sa deje. Až potom mi svitlo: Jááj idú Vianoce! Možno som tomu tak trochu na príčine aj ja, lebo keď vidím, čo všetko by sa malo urobiť, aby to boli také sviatky, aké pripravovala napr. moja mama, zmocňuje úzkosť. Kto to všetko akože má urobiť? Mám pocit, že sa nemo očakáva, že ja. Veď som doma, tak pomaličky… Ale ani rýchlo ani pomaličky to nezvládnem. Rozmýšľam, ako si zariadiť nejaké iné Vianoce. Išla by som napr. niekam na Tahiti alebo na Bali, alebo niekam. Mám veľké deti a medovníčky sú hudba minulosti. Chcela by som si to detské nadšenie z Vianoc nejako obnoviť. Viete poradiť?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 253 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.