Pomôžte

Dnes mám depku….

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 279 )
  • Autor
    Príspevky
  • #476
    jareš
    Účastník (Participant)

    píšte sem len tí, ktorí majú depku a chcú sa len tak vyžalovať….z toho aký je svet smutný, aký je krutý, aký je nespravodlivý…

    píšte sem len tí, ktorí sa chcú vyrozprávať, z vlastnej duše si povedať čo sa mu dnes deje….a pritom nebude čakať na odpísanie

    TOTO JE BÚTLAVÁ VŔBA….

    #1310
    leteku
    Účastník (Participant)

    Tak toto je super téma. Dúfam, že tu nebudem často.

    #1369
    stano
    Účastník (Participant)

    Je tasko najst vychodisko a vela sil mi uz ubudlo.Zda sa mi ze som v koncoch,vsedko je marne,ale nadej zomiera posledna.Popri lieceni skusam alternetyvne liecenie.Je taske ist samemu po ceste neznamej.Skusam hladam popalim sa idem hoc neviem co moj smer je spravny.No ked som uz na kolenach akoby mi poslal trochu sil ten co riadi nase osudy a postavim sa a skusam dalej.Mozno dojdem do konca ved nieje to nemozne.Zda sa mi akoby choroba uz ties bola v koncoch,no neda to vediet a neochvejne si drzi svoju poziciu.Hovori sa kto hlada najde a dufam ze ja ties najdem vychodisko.

    #1379
    Beata
    Účastník (Participant)

    cau stano, tiez som hladala radikalne vychodisko. Myslim, ze neexistuje. Ale existuju male, ciastkove vychodiska. Ja som napr. zacala brat antidepresiva a uz si beriem niekolko mesiacov a je mi ovela ovela lepsie. Vrelo odporucam. Robim si drobne radosti, snazim sa vsimat si male veci. Potrebovala by som este niekde nabrat chut na cvicenie…

    #1387
    stano
    Účastník (Participant)

    Dakujem za peknu reakciu na moje myslienky premenena na slova.Lieky som ja ale musel vypustit,lebo mi zacali silno zhorsovat stav a tak sa snazim si pomost sam.No nejake vedomosti sa na mna uz nalepili a zvladam to aj bez liekou.Cvicil som jogu a po kazdom cviceni som sa citil lepsie.no ono sa to vratilo napet.Nedokazal som kazdy den cvicit.Mohol by som s donutit ale pri mojej diagnoze to nieje dobre.No najlepsie je asi citat ako pomaha cvicenie a potom by to mozno malo ist lachsie.Uvolnenie pri cviceni je velmi dolezite.Nejako som sa rozpisal a mozno to ani nikoho nebude zaujimat.Ahojte.

    #1388
    jareš
    Účastník (Participant)

    nemyslis si, že to tu nikoho nezaujíma…

    myslím, že sem chodia diskutujúci hlavne preto, aby si vzájomne vymenili svoje názory, skúsenosti…a keď je občas kdosi z nás na tom aj horšie…tak sme tu preto, aby sme sa pokúsili aspoň pomôcť

    myslím, že na to ideš veľmi správne…úplne s tebou súhlasím…

    a tiež sa idem pokúsiť začať opäť s posilovaním…teda spoň nejakým cvičením…

    Stanko držím palčiaky…vydrž to…dokážeš to….bude lepšie…verím tomu

    ahojky

    #1393
    PETER
    Účastník (Participant)

    Necitat, len si tak pisem.
    Momentalne je mi na prd, uz aby bola doma Andy, aby ma mal kto polutovat. Tak dobre mi to padne, ked sa o mna ma kto postarat.

    #1401
    Beata
    Účastník (Participant)

    cau stanko, ako si cvicil jogu, sam alebo s niekym? Ja sa stále totiž sama pred sebou vyhováram, že by som potrebovala niekoho, kto by mi pomohol pri cviceni. Mne totiz treba vela pomahat, aby som čokoľvek urobila s telom. Je to pre mňa veľmi namahavé a efekt mizerný. A keď niekoho zavolám domov, mozeme cvičiť len na posteli a to je na prd. Rehabilitačny stol si asi nekúpim, lebo ani ho nemám kam dať. A fyzioterapeuti beru 400,-sk na hod. No proste situacia na milu jarmilu, ale treba najst nejake ciastkove vychodisko, lebo sa bez pohybu asi celkom zblaznim. :o)

    #1402
    Beata
    Účastník (Participant)

    dodatocne mi napadlo, že, aby výraz: „na milú jarmilu“ niekto zle nepochopil Nijako som nemyslela teba, Jarka. je to len taky rečnícky zvrat. :o)

    #1403
    stano
    Účastník (Participant)

    No s tym cvicenim jogi som zacal ked som bol na tam relativne dobre,v kolektive.Samemu je to dost taske,ale da sa.Moj sistem bol a ostava Joga v dennom zivote.Som s nim spokojny ma rozpracovane relaxacie a cvicenia mi vyhovuju.Mohol by som napisat co vsedko som vyskusal,ale asi by to tak verejne nebolo vhodne.Zo vsedkeho najviac mi pomohlo plavanie.Tam je ale velmi dolezite sa nesilit a stale sa maximalne uvolnit.Preplavat s uvolnenim a ku kraju a zase sa uvolnit.No hodinu som z odychovanim plaval a potom prichadzalo silne zleopsenie stavu.Niesom na vhodnom mieste na pisanie toho,tu sa chodi stazovat a vypisat si trochu bolesti.Tak skusim najst vhodnejsie miesto.Nech nasa nadej na vyzdravenie stale rastie a nic ju nemoze zmensit.

    #1404
    jareš
    Účastník (Participant)

    netráp sa tým slovným zvratom…používam ho tiež… :-))

    #1410
    Beata
    Účastník (Participant)

    stanko, napis, co vsetko si vyskusal, trebars v okienku: pokec alebo v liecba. co nechces, nemusis spominat, ale alternativna liecba moze byt tiez zaujimava, niekomu mozno pomohla. Teda, pomohla niekomu alternativna liecba (aspon trosku)? To je moja otazka k teme liecba. Dik.

    #1471
    stano
    Účastník (Participant)

    Ked sa necitim najlepsie dobre mi padne napisat par riadkov ulavi sa mi.Nech plamen mojho trapenia uhasia snezne plane a cistota cerstveho snehu nech moju mysel naplni.Nech volnost vetra vstupi do mna a nasiti celu moju bytost.Pokoj a nadej nech su mojimi spolocnikmi,ktori ma neopustia v taskych chvilach.Nech moj aniel strazny vedie moje kroky spravnym smerom.Zbludil som a neviem cesty spet.Cakam ze zas mi jarny vanok pohladi tvar a vdychnem vzduch plny voni a prebudzajuceho sa zivota.Hrejive luce slnka zohreju a dodaju dalsej sili ist dalej.Som a nadej nech mi zrodi novy zaciatok.Ved vraj nic nieje nemozne.

    #2027
    SIVIKA
    Účastník (Participant)

    mne pomaha liecba na baze rastlin – cinska medicina TIANSHI – su tam super lieky,drahe,ale pomahaju mi

    #2201
    leteku
    Účastník (Participant)

    Fúj a je tu znovu. Napadlo ma to ráno keď ma moja dcérka prebudila, že takto pred rokom som mala nádherný život, bol v podstate ešte bez SMky. Čakali sme druhé mimi a svet bol gombička. Normálne mám strach z toho dátumu kedy to celé prepuklo.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 279 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.