Pomôžte

Ubytovanie

VEDELI STE, ŽE?
…tento hotel má podľa klientov najlepšiu polohu vo Vysokých Tatrách? A skvelú gastronómiu k tomu! Presvedčte sa sami!

Kempy sú vítanou možnosťou pre organizáciu školy v prírode, lyžiarsky zájazd a ďalšie formy skupinového pobytu. Pozrite si stránku.

Hotel Podhradie sa nachádza v Považskej Bystrici, v tichej prímestskej časti Považské Podhradie. Leží na hlavnom ťahu medzi mestami Trenčín a Žilina, vzdialený len 3 km od centra mesta Považská Bystrica, priamo pri severozápadnej diaľnici D1.

Penzión Lívia situovaný v centre kúpeľného mesta Trenčianske Teplice 150 metrov od Slovenských liečebných kúpeľov, Vám ponúka rekreačné, relaxačno – ozdravovacie a regeneračné pobyty.

Hotel Satelit*** sa nachádza v centre kúpeľného mesta Piešťany. Je situovaný v blízkosti pešej zóny a historického centra, neďaleko kúpeľného ostrova. Vďaka svojej polohe ponúka dobrú dostupnosť pešo alebo dopravnými prostriedkami.

HOTEL BARBAKAN**** sa nachádza priamo v historickej časti kráľovského mesta Trnava. Ubytovanie Vám ponúka v priestoroch niekdajšieho meštianskeho domu, v ktorom je citlivo spojené moderné zariadenie s pôvodnými architektonickými prvkami